Erkeğe her anlamda çok güçlü olduğunu söylemek hissettirmek onda nasıl bı hisse etkiye yol açar
Hoşlanır
Hoşlanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğe her anlamda çok güçlü olduğunu söylemek hissettirmek onda nasıl bı hisse etkiye yol açar
Evet, birçok erkek kendilerine yapılan iltifatlardan hoşlanabilir. İltifatlar, insanların özsaygısını artırabilir, olumlu duyguları tetikleyebilir ve ilişkilerde olumlu etkiler yaratabilir. Ancak her birey farklıdır, bu yüzden bazı erkekler iltifatları daha fazla değerlendirebilirken, diğerleri daha az önemseyebilir. İltifatlar samimi ve içten bir şekilde gelirse genellikle daha olumlu bir etki yaratır.
Her insan kendisine iltifat edilmesini sever, ne yazık ki toplumda belli şeyler kalıp olmuş erkek ağlamaz duygularını belli etmez evlilik teklifi erkek yapar, dolayısıyla da erkeklerin duyguları var ve iltifat severiz her şey kadına özel değil.
Erkekler iltifata pek maruz kalan canlılar degiller özellikle bizim ülkemiz için geçerli bu söylediğim. O yüzden iltifat onlarda daha çok etki yaratıyor. Mesela biz kadınlar artık iltifatı samimi bile bulmuyoruz hepimize aynı metiyeler dizildigi için olsa gerek 😮💨
Erkeklerin pohpohlanmayı sevdiğini düşünüyorum istisnası belki vardır ama erkekler iltifat almayı çok sever yakışıklı olduğunu başarılı olduğunu her zaman duymak ister... gurur ego yüksek miktarda mevcut onlarda...
Katılıyorum sana
🦋🙏
Cevap
38Cevap
Oo bayılırlar şöyle aslansın böyle kaplansın ya sen nasıl erkeksin diye diye her şeyi yaptırırsın yarısına
😅😂🤣🤣🤣 Olayı çözmüş aplamız.
Hürmetler abla.
Erkeklerin kendilerine iltifat edilmesinden hoşlanıp hoşlanmadığı, kişiden kişiye değişebilir. Ancak çoğu insan, zaman zaman olumlu ve samimi iltifatlardan hoşlanır. İltifatlar, insanların kendilerini değerli ve özel hissetmelerine yardımcı olabilir. Ancak bu iltifatların samimi, içten ve doğru olduğundan emin olmak önemlidir, zira yapay veya gereksiz iltifatlar bazen itici olabilir.
Ben pek hoşlanmıyorum. İltifatın, takdirin sözlerden ziyade davranışlarla gösterilmesi daha inandırıcı. Güzel sözler duyup egomun yükseltilmesine veya pohpohlanmaya ihtiyacım yok.
Ama bu sana kendini iyi hissettirmez mı karsinda seni devamlı yükselten yaptığın güzel davranışları hediyeleri ya da ne blym başka şeyleri gören sana teşekkür etmesini bilen sana kendini iyi hissettiren bı kadini kim neden istemez
Sözle iltifat görmeyi sevmiyorum dedim, mahcup oluyorum. Davranışlarla gösterilmesini tercih ederim.
Erkekler pohpohlanmayı sever iki güzel lafa tav olurlar.
Eli ayağına dolanmasa alışsa artık güzel olacak @cilgin-haritaci
Benim ona alışmam daha zaman alir bebegim ya 🥰
Hallederim ben ❤️
Halledersin sen eminim 🥰
@cilgin-haritaci oo buralar aşk kokuyor
@HayaldeGüzel o kokuyu biz iliklerimize kadar hissediyoruz 😊
@cilgin-haritaci iyi ki ❤️
Iyi ki sevgilim benimmm 💋💋💋
@cilgin-haritaci ay durun be kıskandım 😄
Elbette hoşlanırız fakat biz erkekler siz kadınlar kadar duygusal değiliz. Doğrusu yanlışı nedir iyi analiz ederiz eğer abartacak olursanız o zaman anlarız olayı 😎
Hoşlanırlar ama pek yaşamadıkları bir durum olduğu için kolay hazmedemezler bir anda kendilerini dünyanın merkezine koyarlar😄😄
Hoşlanırlar; ufak bir çocuğa iltifat et ve sonra tepkisine bak ayniii..😏🤭🤣🤣
Ben hiç bir ilişkimde böyle bir şeye şahit olmadım. Bence Türk kadınının en büyük eksiğidir
Cok hosuma gitmiyor.. merhaba demesi yeterli.
iltifat değil de daha çok taktir edilmek diyebiliriz :)
İltifat çok hoşlarına gider ama bazıları bu İltifatları kaldıramıyor ve müthiş bir egoya sahip oluyorlar. Hak eden hak ettiği kadar değer vermek en mantıklısıdır
Erkeklere kolay kolay hatta neredeyse hiç iltifat edilmez. Bi kızdan iltifat alan bir erkek uzun bir süre aldığı iltifatı unutmaz, havalara uçar, sevdiğinden aldıysa bu iltifatı mutluluğu gözlerine davranışlarına yansır
Tabiki de ama siz kadınların çoğu bencil hep kendine iltifat edilmesini istiyor ama erkekleri ovmeyi yapmıyor.
Kimisi hoşlanır kimisinin dotu kalkar kimisi kazmalik yapar
Sen hangisisin
Ben hoşlanıyorum biraz utangaç biriyim
Evet hoşlanırlar, ama erkeklere iltifat etmeyi tavsiye etmiyorum sonra kendilerini bir şey sanıyorlar
Bir iltifat yaparsın on yıl unutmazlar o kadar anormal bir durum onlar için. İltifat edenleri yok ki
Tatmin olma hevesim yok. Ben kendimi biliyorum. Kötü de deseler umrumda değil çünkü onaylanma ihtiyacım yok.
Onlar iltifattan ne anlar Allah aşkına. Hoşlanmazlar.
Erkeklerin duyguları yoktur. Hoşlanmazlar diyemeyiz ama
Tabi ki onların da hoşuna gider ve güzel sözler duymak isterler..
Cinsiyet ayırdetmeksizin her birey hoşlanır bundan.
Çözdüm ben bu işi 🤣
Kocamı övüyorum ne yaparsa yapsın, bazen elinden gelmesede bile
Abi ağzı kulaklarında çok mutlu oluyor 😝
😄
yani duruma sadece erkek olarak bakmayalım.. her insan iltifat edilmesinden hoşlanır bi nevi insanı iyi hissetiren bir ihtiyac gibi.. ama her şeyin fazlası zarar bildiğiniz üzere.. bu kız içinde erkek içinde geçerli
Çok tehlikeli Bi durum haline gelir
Neden
Kendi elinizle canavar yaratirsiniz dozunda her şey bazen eleştirmek iyidir bu her iki taraf içinde geçerli
Tabiki her şey dozunda olmalıdır ama taktir görmek erkeklerin hoşuna gider
Kimin gitmezki değilmi biz kadınların bile çok hoşuna gider böyle iltifat takdir görmek
hemde çok hoşlanır. etkiler birde
Doğru yoldayız o zaman
aynen
Hayır erkekler insan mı hoşlansınlar
🙂 ya onu demek istemedim. Belki her erkek sevmez belli mi olur
Hoşlanır tabiki, bana hişt yakışıklı naber de hoşuma gider
Kimin ettiği önemli bana göre..
Dünya üzerinde ki herkes iltifat edilmesinden hoşlanır bence
Ben tatmin olurum da nedense hiçbir kadın bana iltifat etmedi aksine hep yerdi beni
Övülmeyi sever evet geneli.
Hoşlanırlar
Erkeklere hiç birşeyi haketmiyor böyle şeyler düşünerek güzel zamanınızı harcamayın
hoşlanır
Ama hic eden olmadi :)
sadece yatak ile ilgili : )
İltifat herkesi mutlu etmez mi? İnsani bir ihtiyaç
Özellikle de kocam denilmesini seviyorlar haberiniz olsun
Evet hoşuma gider
Bayılırlar oturt karşına pohpohla
Hoşlanırlar pohpohla biraz ne oluyor bak 😂
Hoşlanırız hoşlanmamamız için bir neden yok
Bizim canımız yok mu be 😅
hayır ya pek sevmem
Evet hoşlanırlar.