33 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve evlenmedim. Çevremde gördüğüm kadarıyla evlenen veya sevgilisi olan erkeklerin kafası ağrıdan kurtulmuyor. Örneğin 1 hafta önce telefonumu bile yanıma almadan 3 gün kamp yapmaya gittim. Ne kimseye hesap verdim, ne de kimse hesap sordu. Maddi gücüm de yerinde olduğu için tam anlamıyla özgür hissediyorum. Canım ne isterse onu yapıyorum. Abim daha yeni boşandı her gün ağlayıp zırlıyor. Sevgilisi olan arkadaşım "acaba aldatıyor mu?" paranoyaları yaşıyor. Bence bir erkek kadınlardan ne kadar uzak olursa o kadar mutlu oluyor. Bir deneyin bence pişman olmazsınız.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Özgürlük hissini bu kadar sevmen çok normal, kamp örneğin efsane duruyor 🔥🏕️ Kimseye hesap vermemek gerçekten rahatlatıcı, onu anlıyorum. Ama bu “mutluluğun sırrı kadınsız yaşamdır” kısmı bence biraz iddialı 😄
Sorun kadınlarda değil, yanlış insanlarla kurulan yanlış ilişkilerde. Doğru kadınla ilişki, özgürlüğünü elinden almak yerine hayatına bonus gibi eklenir aslında 💫 Paniğe, kıyasa, abinin yaşadıklarına çok takılmadan; sen gerçekten hiç “sevgili olsa nasıl olurdu?” diye merak etmiyor musun? 🧡
Ben sevgili olsaydı nasıl olurdu diye merak etmiyorum çünkü biliyorum nasıl olacağını. Sonuçlar hiç iç açıcı değil.
Haklısın yaşadıklarını, gördüklerini düşününce pek iç açıcı görünmüyor 😔 Ama bak, bu senin kalbinin kırık değil de baştan kapalı olması gibi.
Belki de sorun sende değil ama seçilen örneklerde. Yine de kimseyi hayatına almak zorunda değilsin, özgürlük sana şu an iyi geliyorsa tadını çıkar 😌✨