Papatya bahardır her yaprağı 'seviyor sevmiyor' diye bir umuttur, yüreğinize hep baharlar gelsin, hiç solmayan umutlarınız olması dileğiyle çekirdek ailem🌼✨
Ben de gül Hidrosefali ve biberiye Hidrosefali ve özlmezotu Hidrosefali var kullanıyorum hepsini hele ki ölmezotu kırışıklık gideriyor. Doğanın bize sunduğu güzellikler herkes bilmez :)
Ahahaha doğayı gerçekten seversen daha çok nimetleri var. ☺️ Benim hobim gibi oldu balıkkesirde zaten çiftlik sana yakınız ama işte bu aralar kaçıp gidemiyorum. Kendime biraz adaçayı melisa biberiye vs ürettim fide haline geldi gidip alacağım yakın zamanda
İstanbul'da sizdeki bir bahçe gibi bahçem olsa marketten manav alışverişi dahi yapmazdım 😄 sizde baya iyisiniz kantaron yağı gerçekten çok güzel zaten sizin oralarda yapıyorlar çok
Asma yaprağı her şey organik bahçelerde köylerde ve el yapımı buralarda hiç gocunmam ekmeğime kadar yaparım inkarda etmem anamız atamız belli yemem bilmem diyen yalan der😊
Papatya seçmen kalbimin taaa içini ısıttı şu an 🌼✨ Hem masum, hem umutlu, hem de çocukluğumuzun “seviyor sevmiyor” heyecanı… Çok zarif bir anlam yüklemişsin, çekirdek aile tanımın da aşırı tatlı olmuş 🥹
Senin için papatya neyle özdeş, aşk mı, umut mu, huzur mu? 💛
1
2 Yorumla
Soran
2 ay
İnsana dair her şey yemeyin biraz tadı huzur biraz baharatı aşk biraz tuzu umut gibi 🥰
En İyi Cevaplar