Birine aşıktım beni reddetti çok güzelim aslında iki kusurum vardı burun ve biraz kilom sonra fitness yapıp burun estetiği oldum 4/10'ken 9/10'luk bir kız oldum önceden pek dikkat çekmezdim şimdi her gören benden alamıyor kendini neyse aşık olduğum depresyon sebebi olan aşkım benimle olmak istediğini pişman olduğunu söylüyor normal konuşuyoruz eskiden yüzüme bakmazdı şimdi kuyruğumdan ayrılmıyor ne yapsam şans vereyim mi yoksa konuşmayı kesip yeni hayatıma mı odaklanayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 aybence ona bir şans verme. her şey sevmek değildir kendini de düşünmen lazım napacaksın melum bir ilişkide?
senin şu an burnun güzel olabilir kilonda iyi olabilir. Fakat her şey böyle gitmiyor zamanla yaş alacaksın rahatsızlıkların olacak zor günlerin olacak. O günlerde böyle bir insan pek seninle bunları paylaşmaz yani kötü zamanlarında olmaz diyebilirim.
o seninle olmak isteseydi başlangıçta zaten olurdu. şimdi yalnız kalmamak için ve partner aradığı için en olur en iyi kimse ona yönelim yapıp yaşamını sürdürmek istiyor. hem senin onun sevdiğini hem de olur kapasitesinde gördüğü için seni seçmesi onun için yerinde mantıklı bir şey. fakat senin için yerinde olmayan mantıksız bir iş.
o şu an tamamen mantıksal bir ilişki yaşamak istiyor. sonradan seni sevemez erkeklerde bu neredeyse hiç mümkün bir şey değil. öyle olsaydı saçını süpürge eden ev kadınlarının kocaları aşklarından ölürdü. kadın zamanla sevebilir ama erkekte bu pek mümkün değil.
başlangıçta seni seçen ilgilenen isteyenle olmaya bak. bi ilişki başlangıçta nasıl başlarsa öyle devam eder öyle gider.
bir dünya erkek var neden sevmediği için senle olmamış birini tekrar gözden geçirirsin ki? senle olmaya yetecek sevgisi olsaydı seni bırakamazdı. şimdi senle olmasının sebebi burnun kilon değil senden daha iyisini bulamadığı için bunları unutma.
ben olsam sevgimden ölsem de unuturum ama ona azıcık bile şans vermem. beni sevememişe ihtiyacım yok arkadaşım olsun normal konuştuuğum olsun ama sevgilim eşim olamaz kuyruğumda olmakla oraya layık olamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayKonuşmayı kes yeni hayatına odaklan seni o halinle kabul etmemiş şimdi yanına yakuştırabiliceği için istiyor bu rahatlığıda öncesinde ondan hoşlandığını bildiği için yapıyor kanma kızım oyuncağı olma ne güzel güzelleştim diyorsun fitnessa gittim zayıfladım diyorsun fiziğin güzelleşmiştir bu çabayı kendin için verdin bu acıyı bu teri sen çektin yeri geldi spordan belin bacağın ağrıdı yeri geldi yoruldun ama pes etmedin gittin burnunu yaptırdın onun şişikliğini sen çektin yüzün morardı belki her gün bandını yapıştırdın burnun bozulmasın tam otursun diye günlerce uğraştın belki burnun kanadı belki normal geçti ama iyisiyle kötüsüyle cefasını sen çektin sefasını da onun sürmesine izin verme bırak gitsin.
14 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle bundan daha iyi bir yorum olamaz
- 4 ay
Teşekkürler
Soran4 ayParasız pulsuz bir baltaya sap olamamış insanla işim olmaz diyip konuşmayı kestim
- 4 ay
Buda bir seçenek tabi buda yerinde olmuş önemli olan nasıl muhabbeti kestiğin değil el nihayetinde kesmiş olduğundur zaten 😊
4 ayHayatına bak. Senin ona olan sevgini hiç umursamamış birisi neticede. Sence neden pişman? Seni sen olduğun için mi sevecek? Hayır. Sen onun güzellik algısına hitap ettiğin için sevecek. Kilolu hatta obez olan, burnu kötü olan kadınlar da seviliyor. Çünkü onları sevenler güzel bir kalp arıyorlar. O çocuk güzel bir kalp değil sende skilecek bir beden arıyor bence.
10 Yorumla
Öyle adam benim nazarımda adam bile değildir değil ikinci şans yüzüne bakarsam şerefsizim iki küçük fiziksel kusur yani kusur bile denemez defolup gitsin
12 Yorumla
Soran4 ayParasız pulsuz bir baltaya sap olamamış insanla işim olmaz diyip konuşmayı kestim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Şu an tam “glow up intikamı” dönemindesin, çok normal karışık hissetmen 😅✨ Eskiden seni görmeyen birinin, sen güzelleşince peşinden koşması bence kırıcı ve güvensiz hissettiriyor. Gerçekten seni SEN olduğun için mi istiyor, yoksa egosu mu okşanıyor, bunu iyi tartman lazım 💔
Ben olsam yeni hayatıma, kendime, beni en başından değerli gören insanlara odaklanırdım. Ama kalbinde hâlâ his varsa, hemen sevgili olmadan önce onu biraz tanı, gözle, davranışlarına bak, sınırlarını koru. Şu an gönlünde baskın duygu ne, intikam mı, merak mı, özlem mi? 🫶💬10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u 4 ayengelle geç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Totosuna tekmeyi bas. Nolmuş, güzel olunca mı aşık olmuş. Niye eski halini sevmeyip seni derbeder eden kişiyi güzel olunca kabul edesin ki. Sakın yapma, sürünsün
14 Yorumla
Soran4 ayEvet engelledim her yerden ama rahatsız etmeye başladı arkadaşının telefonundan arıyor tehdit ediyor ben nasıl bir iğrenç insana aşık olmuşum
- 4 ay
Kesinlikle
- 4 ay
Polise ver knk uğraşma
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Karar senin yaşadıklarımi yaşasın mı diyorsun yoksa boş ver yasamasa da olur onla her türlü varım mi diyorsun hangisi ağır basıyorsa o yoldan devamke
06 Yorumla
Soran4 ayEngelledim her yerden ama bu sefer rahatsız etmeye başladı
Soran4 ayBabana yalan şeyler anlatırım diye tehdit ediyor
Soran4 ayBabama söyledim bile baya sinirlendi ama ileri giderse direkt babam işin içine girecek polise giderim
Gizli Üye(18-24)4 aySende simdi paran yok zengin degilsin o yüzden istemiyorum diyip reddet yani emin ol böyle de ve hayatına bak seni sevmiyor güzel olduğun için seni istiyor bence reddet tüh tatlım kaçırdın o treni de geç
14 Yorumla
Soran4 ayMantıklı diyeceğim
Cevap sahibi4 ayAhhaa o ne dedi emin ol aşırı derecede oturmuştur bu arada kesinlikle kendini suçlama biz bedenimizi seçemiyoruz ve eminim ki önceden de çirkin bir kız değildin bence
Soran4 ayÇirkin Değildim kilo gidince spor yapınca 90 60 90 oldum ve burun düzelince manken oldum. Bunu diyince tehdit etmeye başladı ama sonra sustuk dhaa konuşmadık
Bak şimdi diz görünüş için seven sevmesin. O adam sen hamile olunca ya da bi hastalık gelirsen gözü disari kayar gelecek sıfır şans verme zaten karaktersizmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayKonuşmayı kesip önüne bak bence.
Yarın öbürgün senden daha güzelini bulduğunda, peşinden gitmeyeceği ne malum?02 Yorumla
- 4 ay
Oooohhh iyi yapmışsın👌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
4 ayŞimdi şöyle de bir şey var, bu ne yüzsüzlük. Acaba görünümünle mi alakalı, yoksa eski halinle seni reddettiğine pişman mıydı gerçekten.
03 Yorumla- 4 ay
Bu arada sana helal olsun be kardeşim! Hayatına dokunmuşsun. O seni hiç de hak etmiyor. Öyle i*e k*puğa kardeşimizi göstermeyiz biz! Kardeşim, çok dikkatli ol. Belkide amacı nispet, belki de sadece etrafındaki kankalarına hava atmak. Tam hava atılacak kız olmuşsun anlattığına göre. Keşke benim de böyle kendi hayatını iyi yönde düzenleyen bir arkadaşım olsaydı. O yanımdayken gurur duyardım! Süpersinö
Soran4 ayTeşekürler rezil ettim onu gururunu kırdım parasız pulsuz bir baltaya sap olamamış insanla işim yok dedim
- 4 ay
Rica ederim ne demek kardeşim. 🙏🎀 Yaa iyi yapmışsın. Aman çok da üzerine gitme boş ver. Mesafe en iyi şeydir.
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
4 ayTasak geçip sktr et güzelliğin için yanında olan daha güzelini bulunca senden vazgeçer.
12 Yorumla
- 4 ay
Çok iyi yapmışsın.
Seni en kötü halinle sevmeyen iyi halinle de sevmesin bu her konu için geçerli
12 Yorumla
Soran4 ayTeşekürler engelledim her yerden
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
4 ayEtmiyor, dış görünüşe göre hareket ediyor salla gitsin
12 Yorumla
Soran4 ayEvet konuşmayı kestim engelledim ama bu sefer rahatsız etmeye başladı babamla konuşmakla tehdit ediyor
- 4 ay
Böyle birinden de bu beklenirdi, istediğini verme ona sakın, geri adım atma korktuğunu görürse daha da ileri gider.
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
4 aySen ne hissediyorsan o, bi bak dene tanı heveslendiğin gibi biri de olmayabilir, atarsın gider çok üzerinde düşünmeye gerek yok bence ☺️
00 Yorumla Erkekler işte.
Ben yazmazdım tekrardan sana.
Bence seni kullanacak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. asla. senin yanında olmadı, başarını çok içtenlikle tebrik ediyorum ama.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHak etmiyor boş ver bir zamanlar o seni görmezden geliyordu seni istemiyordu. şimdi mi aklı başına geldi yol ver gitsin.
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayEstetikten sonra ise affetme ilk halinle sevmemişse
10 Yorumla
4 aySeni sevmiyor olabilir bazıları ilgini seviyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Seni sen olarak kabul etmemiş vur tekmeyi gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. İşin özür bu soruya cevap vermek yersiz olur çünkü bu yaşta kalbini dinlersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 aySadece görünüşün için sana yaklaşan biri hiçbir zaman gerçekten sevmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Fizik ilişkilerde önemli. Ama seni reddetme sebebi acaba gerçekten öyle miydi?
00 Yorumla
4 ayLibidosu yükselmiş boş ver beraberken destek olabilir ya da seni olduğu gibi kabul ederdi...
00 Yorumla
4 ayKes Knk iyiliğin için daha iyilerine layıksın unutma bir gün olursan aldatır sonra geri döner ama sen ona eskiden 2. Şansı verdiğin için gene şans vereceğini umup yanına gelir unutma
11 Yorumla
Ben de reddedilmiştim ve o slk gelse şans istese yüzüne bile bakmam (gayet kusursuzdum bu arada sadece burnumun ucu hafif düşük onu yaptıracağım illa kusursuz görünmek zorundaymışız gibi ) 😢
12 Yorumla
Soran4 ayDeğiliz kimse için onu anladım biz her halimizle güzeliz 💓💓💓💓
Gizli Üye(36-45)4 aySurundur. Demek ki o senin sadece dis gorunuse bakiyormus. Bende Şu an süründüren aşamasındayım.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBenimde peşimde şimdi pişman olmuş bence yüz verme yenisini bul
11 Yorumla
Soran4 ayÖyle yapacağım ya aşkımı bir kenara koyacağım zaten soğumuştum ondan en iyisi yüz vermemek
Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. Biraz kilo alsan yüzüne bakmayacak birine mi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayEski sen onu seviyordu yeni sen sadece intikam alma peşinde olabilir. Uğraşma bence.
Yeni hayatına odaklan.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
4 ayKimsenin peşinde koşmayın.
Varsa bir derdi gelsin söylesin.
00 Yorumla Kabul etme bir klise laf var kardesim Alismis Kudurmustan beterdir canini yakmak icin yine seni yaralar yol ver gitsin hassas davranmayacaksin seni uzdugu gunu hatirlayip kin buyut beyninde yoksa cok darbeler alirsin herkesten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayeskiden arkamdan konsanlar şimdi arkdamdan kosuyor misali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayYok, ikinci bir şans diye bir şey kimse için yoktur
00 Yorumla
4 ayEtmiyor bence
30 Yorumla20 kadınla beraber olmuştur sıra sana gelmiştir sende reddetmezsin seversiniz öyle erkekleri
11 Yorumla
Soran4 ayOndan kurtulmak istiyorum ne sevmesi
4 ayBence hayir seni redd etdigi gibi sende onu reddet ne degisdi once redd edib simdi pesinden kosuyor
17 Yorumla
Soran4 ayTeşekürler şimdi her yerden engelledim ama hala konuşmaya çalışıyor çattım rahatsız etmeye başladı
- 4 ay
Yuz verme bence cok rahatsiz ediyorsa iyi biri degildir iyi biri olsa rahat birakir dusunmene zaman verir rica ederim
Soran4 ayTehdit etmeye başladı yok babanla konuşurum yok yalanlar anlatırım napmam lazım babama söylesem mi
- 4 ay
Soyle kalp hastaligi falan yoksa soyle ve polisede soyle korkma korkucak birsey yaomiyorsun emin ol ise polis karisirsa korkar hem ben ustemiyorsan seni neden tehtit ediyorsun bak evet deseydin yuzunu gormiyicektin kotu biriymis
- 4 ay
Sormadinmi daha once neden hayir demis sana
Soran4 ayİşte beğenmiyormus o zaman şimdi çok beğenmiş beni iyi ki de olmamış şimdi gerçek yüzünü gördüm mesajları SS alıp babamla konuşacağım gerekirse polise gideceğim
- 4 ay
Cevap verme mesajlarina ondan once sen konus babanla ve poluse gerekirse yok tehtiti artirirsa hemen polise soyle
4 ayBence o zamanlarda sana en çok değer veren ve gerçekten seven yanında olan , olmaya çalışan biri var ise onunla ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayboş ver şunu sepetle oralı olma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüz ver sonra çat diye ayrıl
21 Yorumla
Bacısını s2. sen haklısın 2. Şansa hiç gerek yok
00 Yorumla
3 ayHer katil olay yerine dönermiş maktülün durumunu görmek için
00 YorumlaOnunla konuşuyormuş gibi yaparken bir anda tekmeyi bas bacım
00 Yorumlao kadar kusur kadı kızındada olur derler , sevgi kusura mı bakarmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Suratına bile bakmaman lazım
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayYeni hayatına odaklan
13 Yorumla
- 4 ay
Helal kızıma
- 4 ay
Para puldan değil de, tipe göre zamanında senin yargıladığı için
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
4 ayŞimdi reddetme sırası sende demektir
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 4 ayBence yeni hayatına odaklan
03 Yorumla
- 4 ay
Çok iyi yapmışsın seni tebrik ediyorum 💗💗
Soran4 ayTeşekürler 💓💓💓💓
4 ayPeşinden koşuyor diye mi?
024 Yorumla
Soran4 ayÖnceden reddedip güzellesince istemesi sebebi bu
- 4 ay
he çok mantıklıymış knk 🤦♂️
- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
@Nocxks Bu sonuca nerden vardın bilmiyorum ancak önceki yorumlarımda da belirttim tekrar söylüyorum cinsiyete yönelik bir şey söylemedim yorumlarım tamamen sorudaki durumla ilgili, herhangibir taraf tutmuyorum aynı şeyi kadın da yapsa erkekte yapsa trans bir bireyde yapsa aynı saçmalık, her koşulda düşüncem aynı. Bunun yanlış anlaşılacağını düşünmediğimden ekstra olarak buna değinmeye de gerek duymamıştım her şeyi kadın, erkek olarak değerlendirmeyi bırakın artık her şey cinsiyetle ilgili değil.
Umarım anlatabilmişimdir. - 4 ay
- 4 ay
Hiçbir açıklama yapamazsın. Ben sana söyleyim erkekler kas yapmadan önce beni kabul etmedi kas yaptım ben reddediyorum kafasına girdiği sürece kızlarda böyle yapacak söylememek için direndiğin şey buydu. Ama siz bu kafayla devam edin konuşmayın kaçın daha çoook kızlar reddecektir bilgine.
- 4 ay
Bunları o erkeklere söyle ben iddia ettiğinin aksine o kafada biri değilim boşuna tartışıyoruz yani soruyu soran erkekte olsa tepkim aynı olurdu bunu 57 kez söylememe gerek yok bence
Yani kişisel kinini başkasına kus troll hanım benlik bir durum yok - 4 ay
Hele şükür
- 4 ay
Knk çok fazla uğraşmışsın boşversene
Kadının konuşma şeklinden belli ki acısı var
Aynı şekilde birine dolmuş burada sana sallıyor neden konuşturuyorsun ki - 4 ay
@MuhammedAslan16 Onu fark ettim ve engelledim sıkıntı yok
- 4 ay
Sen hastasın
Kovulduğun yere gelip durma onurun olsun azıcık - 4 ay
Beni bir daha beni rahatsız etme
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sen ne hissediyorsun ona bak..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 aySakin ha sans verim seme SLK olma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır etmiyor
00 YorumlaHayır haketmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
4 ayBi burun yüzünden mi değişti yani?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
4 ayVazgecilmez ol😉
00 Yorumla Sen önce kendine bak yar. m deseydin
00 Yorumla
4 ayHayatina odaklan
00 Yorumla
4 ayEski eskide kaldı hayatına odaklan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayGüzelsin ama özgüven yok gizli üyesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 aySeni hak etmiyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
4 ayEski seni kabul etmeyeni swnde kabul etme
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. nedeni nedir reddetmesinin
00 Yorumla
4 ayİnsanlara ikinci şans verilmez seni incitirler
12 Yorumla
Soran4 ayFark ettim şu an tehdit etmeye başladı
- 4 ay
bas engeli toksiğe döner zaten :)
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni zamanında reddeden eski aşkım şimdi peşimden koşuyor, ikinci bir şansı hak ediyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler