Sevgilimden vazgeçtim peşimde koşuyor bir sans daha vermeli miyim?

arkadaşlar merhaba direk konuya giricem ben lisedeyken bir kıza aşık oldum sevgili olduk ama beni yıllarca umursamadı pek ciddiye almadı ona çok emek verdim. ona sürekli onla evlenmek istedigimi soyledim şiirler yazdim hep beni çok üzdü. bir tartismada hemen engel falan atiyodu. kendisi üni sınavını kazanamadı lise mezunu olarak annesiyle kalıuor ben iki sene önce üniversite sinavina girdim İstanbul'da tıp okuyordum şimdi dil yeterlilik belgesi de aldim isviçreye amcamın yanına gidicem bir kaç ay sonra ve eğitimime orda devam edicem son bir iki aydır ondan umudu kesmiştim ben aramadıkça o aramazdı zaten ben mesaj atmadikça o da atmazdi ben de en son ona yazdım 3 ay önce dedim ki artik yapamiyorum ayrılalim sen zaten beni sevmiyorsun ben yurt disina gidicem diye. yine hic umursamadan tamam by yazdi. bu 3 ay once oldu ve son konuşmamizdi. 2 hafta once tekrar yazmaya basladi ve ben umursamiyorum ama surekli mesaj atiyor yazma diyorum daha cok yaziyor pişmanim demeye basladı yeni bir şans ver bana diyor gitme diyor ben hala seviyorum sanırım ne yapmalıyım?
Sevgilimden vazgeçtim peşimde koşuyor bir sans daha vermeli miyim?