Yani yolda geçerken görüyorum çoğu kız erkek buluyor tavlıyor ben de gidersem ya yanlış yola ya da hiçbir kız bakmazsa diye korkuyorum tavsiye verir misiniz şimdiden sağ olun
1 ay
Kimse sana bakmazsa dünyanın sonu gelmez. Üniversite sadece kız meselesi değil, kendini inşa etme yeridir. Önce derslerine, sporuna, sosyal kulüplere odaklan. İnsanlar ilgi duyduğun şeylerde sana doğal olarak yaklaşır. Tavlama derdine düşersen yapay durursun, kimse yapaydan hoşlanmaz. Kendini kasma. Bakışlardan çok muhabbetine güven. Kimse bakmıyor diye üzülme, belki de sen fark etmiyorsundur. Bir de en önemlisi: kendine acıma halini bırak, o en itici şey. Özgüven taklidi değil, gerçek bir ilgi alanı yarat. Gerisi gelir.
Öncelikle şunu anla sen oraya okumaya gidiyorsun kız tavlamaya değil. İkincisi kızlar tipe bakmaz zekaya bakar derslerinde başarılı olursan bile dikkatini çekersin kızların
Abi 17 yaşına kadar flört hariç hiç sevgilim olmadı zekamda olsa
Üniversiteye gittiğinde kimse sana bakmazsa dünyanın sonu olmaz, merak etme 🙃 Asıl olay “bana baksınlar” değil, senin kendini nasıl hissettiğin. Kendine bak, temiz giyin, hobilerin olsun, muhabbetin samimi olsun, zaten enerji çekersin. Kızlar da insan, “tavlanacak hedef” değil, tanışılacak bireyler 💬 Üniversitede nasıl bir ortam hayal ediyorsun, sosyal mi takılmak istiyorsun daha sakin mi? 💭
Cevap
3Cevap
Üniversiteye kız için mi gidiyon?
İşletme
bakmazlar zaten gitme boş ver evde yat ev genci ol
Enteresan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?