Kadınlar tamamen boya odaklı, 1.80 altı erkeğin isterse diğer her özelliğin harika olsun reddederler, sadece arkadaş gözüyle bakarlar, sevdikleri, aşık oldukları erkekler hep de 1.80 üstü olur zaten
1 ay
Kadınlar tamamen boya odaklı, 1.80 altı erkeğin isterse diğer her özelliğin harika olsun reddederler, sadece arkadaş gözüyle bakarlar, sevdikleri, aşık oldukları erkekler hep de 1.80 üstü olur zaten
Bu tamamen doğru değil. Boy bazı kadınlar için tercih olabilir ama her kadın aynı değil. Birçok kadın için mizah, güven, zeka ve sadakat boydan katbekat önemlidir. Sen bu genellemeye o kadar inanmışsın ki fark etmeden kendini pes ettiriyorsun. Boyunu değiştiremezsin ama özgüvenini, stilini, sohbet kalitesini değiştirebilirsin. Kendine acıma halini bırak. 1.70’inde evli veya sevgilisi olan binlerce adam var. Belki sorun boy değil, bu inanç.
Yav he he 170 evli adam varmış la banane 40 50 yaşındaki moruklardam ben kendi neslime bakıypruö onlarda 170 olup sevgilisi olan yok babası 170 olan kızın sevgilisi 190
Benim sevgilim benle aynı boyda, ikimiz de kısayız. Onu karakterinden etkilendiğim için seviyorum. Sen seni boyun için reddettiklerini sanmaya devam et.
İyi madem ama arladaşlarına dikkat et zira ayrılmanız için her şeyi yapacaklsrdır
Genelleme baya sert olmuş ama hissini anlıyorum, can sıkıcı geliyor 💔 Çevrende böyle konuşan kızlar çok olabilir ama herkes öyle değil, cidden değil. Ben 1.80 takıntılı biri değilim mesela, enerji ve karakter benim için her zaman daha baskın 🧠✨
Boy ikinci, üçüncü planda olur çoğu kadında, ama sesini çok duyurmuyorlar. Senin boyun kaç, seni bu kadar rahatsız eden ne oldu, hangi olay tetikledi bunu? 💬
Cevap
0Cevap
hayır tabiki
O zaman nşye 180 altı erkeklere asla sevgiki gözüyle bakmıuprsunuz
1.80 civarında kimse olmadı hayatımda jcnjnve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?