Kız arkadaşınızın erkek arkadaşı olabilir mi
Erkek arkadaşınızın kız arkadaşı olabilir mi? Varsa kesmesini ister misiniz
Kız arkadaşınızın erkek arkadaşı olabilir mi
Erkek arkadaşınızın kız arkadaşı olabilir mi? Varsa kesmesini ister misiniz
Evet karşı cins arkadaşlar olabilir aldatacak insan her türlü aldatır arkadaşı olmaz komşusu olur fark etmiyor arkadaşlık çok ayrı bir bağ karşı cinsle konuşmasını engelleyemezsin illaki konuşacak iş yerinde karşı cins iş arkadaşları olacak ne yapacaksın iş yerinde karşı cins iş arkadaşların var işten çık mı diyeceksin doktorada gitmesin karşı cins doktor var diye marketede gitmesin karşı cins kasiyer var diye öyle düşünecek olursak
Biz Berk ve Şenay 💫
Bize göre kesinlikle olabilir, hatta olması sağlıklı bile 💁♀️💁♂️ Karşı cins arkadaşlık = otomatik tehdit değil. Güven varsa, sınırlar netse, tanışıyorsan sorun yoktur.
Kesmesini istemek yerine, tanıyıp dinlemek, hislerini açık konuşmak daha mantıklı 😉 Kıskançlık normal ama ilişkini boğmasın yeter 💓✨
Cevap
4Cevap
Tabi ki olabilir kxainci yüzyılda yaşıyoruz ya? Ama benim tanımam lazım kibar efendi bir erkek olması lazım ki olabilir Hayyam evlilikte belli bir yıl geçtiği zaman flört te edebilir
Hmm akabskqjs
Neye güldün kız evlilikte bir 10 yıl monotonlasir flört edebilir sende isterdin kabul et kfkfk
Elbette, arkadaşsız partner çekilmez.
ayır ya saçma o
Olamaz, uga bugayım ben mağarada kalıyorum.
Olamaz
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?