Ayrıldıktan sonra değil beraberken aynı zamanda arkadaş da olunur mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Olunmazzzzz, sevgililikte yaşanan ilişkinin anısına zarar vereceğini düşünüyorum. Sevgililik bitmişse herkes efendi gibi kendi yoluna gitmeli. Tabi birazda hazım meselesi, eski sevgilinin karşında yeni sevgiliyle öpüşmesini hazmedebiliyorsan sorun yok. Herkese saygım sonsuz.
Sevgili ile her şey olabilmek en güzeli. Yeri gelir aile, yeri gelir dost, yeri gelir aşk. Çokta amcaoğlu moduna girmemek lazım.
Olunur tabii hem de çok güzel olur bence. Ben en güzel arkadaşlığın sevgiliyle olabileceğini düşünüyorum.
Cevap
24Cevap
Sevgiliyle her şey olunur. Dost, arkadaş, sevgili ve daha ötesi
Olur niye olmasın ben olmuştum
Evet olur
Samimi bir ilişkiniz varsa. Birbirinizi sadece tensek olarak arzulamayıp aynı zamanda birbirinizde huzuru buluyorsanız, arkadaş da olur anne baba gibi de olur, kardeş gibi bile olur yeri gelir. Kısacası her şeyin olur.
Eğer gerçek anlamda birşeyler yaşadıysam sevgim olduysa birşeyler hissediyorsam ayrıldıysak asla kabul etmem böyle birşeyi
baskasıyla olcak gelip bana anlatcak midesizliğini o kadar midesiz olamam ben
Arkadaş olmadığımız kişi bence hiçbir şeyimiz olamaz.
Arkadaş olabildiğimiz kişiyle paylaşım içinde, etkileşim içinde olabiliriz ancak
Beraberken çok iyi arkadaş da olunabilmeli. Tadından yenmez. Ama ayrıldıktan sonra arkadaş kalınmaz kalinamaz
Ayrıldıktan sonra bir halt olmazda, sevgili dediğin eğer laylaylom değilseniz, senin en yakın dostun arkadaşın sırdaşin olmalı
olunmalı da zaten öyle değilsen zaten o ilişki kısa ömürlü olur. ama eğer ayrıldıysan asla olmaz olmamalı da zaten
Arkadaş olmadığım biriyle sevgili olmam zaten önce arkadaş olmam tanımam anlaşmam lazım
Aslında ilk başta arkadas olunmalı ki sevgili olunca daha iyi anlaşılmalı
Olunurda herkesten uzaklaşmak ve tek bir kişiyi merkez yapmak sakıncalı
Papaz büyüsü bozacaklar herhalde. 😀 Ne arakadas ne yakındaş. Benden uzak Yaradan'a yakın. 😎
Sevgili sevgilidir arkadaş karşı cinsle sade isyerinde olur ben sanmıyorum olsun
Olunmaz tabii ki. Arkadas olunuyorsa neden ayriliyor?
İlişkileri aşksizlik bitirmez, dost olamamak bitirir. Frederich Nietzsche
Olunmalıdır zaten, sevgiliniz en yakın arkadaşınız değilse ilişkinin ne anlamı var?
Hiç sevgilim olmadı ama olsaydı hem sevgilim hem arkadaşım olurdu zaten
hem de nasıl olunur. deli gibi bir şeyler hakkında tartışmak, yeni bir videoyu ya da kafa açma tartışmalarını izleyip yorumlamak, ortak bir şeyleri paylaşmanın temelinde arkadaşlık yatıyor.
En güzeli budur zaten
Sebep ne anlasam ona göre yorum yapacağım
Arkadaşını seversin sonra evlenirsin
Evet elbette olunabilir.
bence en güzeli o aynı zamanda arkadaş gibi olmak
Yay burclarıyla efso 🤝
En güzel arkadaşlık manitayla oluyor
Olunuyor güzelde olıyor
Hayır Olunmaz Tabikide
Olur ve en güzel ilişki o.
Meraba merabalık olur anca heralde
olunur tabi sevgi varsa her şey olunur