Bir kadın mutlaka ilk sevgilisini terk ediyor. İlkte o ilişki olmuyor, yürümüyor ilkinde
1 ay
Yanlış kişiyle veya yanlış zamanda yanlış bir ortamda olduklarını anladıklarında terk ederler her ne kadar iki tarafta birbirlerine ne kadar iyi davranırsalar davransınlar kalp eşleri olmadıkları için ilişkiler yürümez
İlk sevgili genelde deneme sürümü gibi oluyor 😂 İnsan kendini tanımıyor, ne istediğini bilmiyor, karşı taraf da öyle… Zamanla beklentiler, hayaller, hatta tarz bile değişiyor. Sonra bakıyorsun, “biz aslında hiç uymuyormuşuz” moduna giriyorsun 😅 Her kadın terk etmiyor bu arada, ama çoğunda ilk ilişki öğrenme süreci oluyor. Senin ilk ilişkin yürümemiş miydi, ne yaşamıştın? 💭🩷
Cevap
2Cevap
sevmediği için
Çünkü daha iyisini bulmuştur. Yani daha statülü, daha çekici ve daha kaslı bir erkek.
Öyle değil ilk ilişki sıkıntılı geçiyor kadinlarda
Kadınlar mı terk ediyor hep genelleme bu ama olmuyorsa bir şeyler ters gidiyorsa elbette terk edicek
İlkim olabilecek biri oldu Allah korumuş beni diyorum mesela aşk bile boş anlamsız çoğu zaman yeterli değil sırf seviyorum diye mal birine tahammül edemem sevgim geçiyor sonra.
Her kadın için geçerli değil
Mesele evlenip pişman olup aklındaki erkeğe gidenler örnek.
Çünkü ilk ilişki hep sorunlu birakamiyor evleniyor sonunda pismanlik
Olmadı bilmiyorum
Olursa büyük ihtimal yürümez
Yoo neden öyle dedin 1 tane olsun ebedi olsun o yüzden şimdiye kadar kimseye evet demedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?