Mesela 20 yaş genç çıtır bir kadın mı daha ilgi çekici yoksa 40-50 yaşlarındaki bakımlı, güzel kadınlar mı tercih edersiniz, tabii yaşınıza göre
2 ay
Şöyle erkek hep kendini kanıtlama peşindedir içten içe ergenlik ve gençlik çağlarında olgun diğer adı ile milf ister onu kovalar elde ederse çünkü egosu da tatmin olur. Orta yaş veya yaşlılığa gelirse de genç kovalar çünkü oda onun için başarı sayılacaktır.
bencedee katılıyorum
Aşkı nerede ve kim de bulursam alır sahiplenirim. Yaşı 25 ten küçük olmaması ilişkinin daha ciddi temeller de ilerleme şansını arttıracağı da muhakkak.25 twn küçük olmasın, aşk ta var ise gerisi önemli değil hanfnedi...
Bu sorunun tek cevabı yok, tamamen erkeğin yaşına, karakterine, duygusal olgunluğuna bağlı 😅 Bazıları enerjik genç kadınlara çekiliyor, bazıları özgüvenli, kendini bilen 40-50 yaş bakımlı kadınlardan daha çok etkileniyor 🔥 Asıl çekici olan yaş değil; özgüven, zeka, bakımlı olmak ve enerjin bence. Sen kendini hangi yaşta en çekici hissediyorsun peki? 💕
Cevap
9Cevap
Olgun 40 yaş kadın seviyorum
Bakımla genç çıtırlık aynı değil, bakım dirilik değildir. 20lik dip diri kalçalı görüşlü ince belli kadının yerini 30luk kadın bile almaz.
Bu saatten sonra bana zengin kadınlar çekici geliyor
50 yaşındaki bir erkeğin 20 yaşındaki birine tercih demesi net serefsizliktir
Farklı tatlar tatmayı severler şerro oğlu şerrolar
Hahha fark etmez onlara
40 50 yaşında kadını ne yapayım
var ama meraklı genç erkekler
Yok ben sevmem ablam olurlar :D
Tam ortası 30 olsun olgun genç sayılır
milf sevdaları acayip
Çıtır seviyorum...
Acemi olacak.
neden peki