1 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Herkesin kendi tercihi. Biri kabul etmez biri kabul eder
Kişiye göre değişir genelleme yapmak zor kimi evlenir kimi takılır
Yaşayabilir de adım atmaya korkuyoruz biz çünkü mütevazi sandığımız kadınlar bile artık çok kibirli
yaşayabilir bence neden yaşayamasın
Zor çünkü genelde çocuğu olmayan bekar olan kişi kendisi gibi birisiyle aile kurmak ister.
Aslında normal yaşanır da ama çevre baskısı ve kişinin düşüncesi bilince olabilir ama zor
yaşayan var mutlularda. İnsanın kişiliğinde bitiyor.
siz mi çocuklusunuz karşı taraf mı
Boşanmış birisi ile ilişki yaşamak her açıdan zordur. Boşanmış olan taraf sizde hep eski eşindeki hataları aramasıyla sonuçlanacaktır. Ve bir yoksunluk ile karşı karşıya kalacaktır eski eşinin göstermediği sevgiyi seninle doldurarak bir lovebumbing patlaması yaşamak isteyecektir ama bazen bu yeterli olmuyor saygı olmadan ilerlemiyor hiçbir şey… (Hiç evlilik yaşamamış birisi olarak evlenmiş boşanmış çocuğu olmayan birisiyle yaşadığım bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim)
Çocuğu olan boşanmış bir adam ve aynı durumdaki bir kadın evlenebiliyor bile..
Diğer ilişkiler de ihtimal neyse bunda da aynı.. sadece biraz daha zor..
Evli kadınlarla ilişki yaşadım. Sonrasında boşandılar ve birlikte yaşadık. Ancak aldatan yine aldattığı için hayallerim başıma yıkıldı.
Bir kadın kurtulmuş bir daha evlenir mi özellikle bu ataerkil toplumda şahsen ben asla kimseye güvenip evlenmezdim bana uzak Allah'a yakın olsunlar deyyuslar 😂
Kadın kendi imkanları yoksa baba evine dönmüşse orada yabanci gibi hissediyor en çok da onm istiyor yeni yuva kurmayı
Aklı başında bir kadın kendi ayakları üzerinde durmayı ister yuva konusu 2. Plan olur ama maalesef günümüz Türkiyesinde söylediğiniz de çok yaşanıyor malesf
Gayet normal ve yaşanabilir hele ki günümüzde oldukça normal ve yaygın bir durum.
Yaşamasa iyi olur, illa pürüz çıkacaktır, denklik önemli konu.
evet kesinlikle;bende kendime bir partner arıyorum 35 yaşındayım marmariste yaşıyorum kurumsal bir iş yerinde çalışıyorum sağlıklı ve temiz bir erkeğim,
Çocuklarına analık yaparsın artık. Üvey anne olursun 😅😁
Yaşayabilir karakteri kişiliği bunu taşıyacak kadar gelişmiş her insan altından kalkabilir zorlukları aşmanın anlamanın yolunu bulmak gerek bu iki taraflı bir durum...
Neden olmasın. Herşeyi kalıba koymak kadar mantıksız bir şey yok bu hayatta
Zaten olsaydı ilkinde olurdu boşuna macera aramaya gerek yok...
Yaşayabilir ama zordur, hem başlamak hem devam ettirmek
Neden yaşayamazsın evlenip boşanmak suç mu
Sende evlenıp bosandın çocuğun var galıba
Hayır..! hiç evlenmedim, bir gercek varki hayatta her şey biz insanlara, hayatta her şey insanın başına gelebilir bunu yadırgayamaz, yargılayamaz , hor göremeyiz evlenmek nasıl dogal bir şey ise boşanmak ta normal bir durum arada olan sadece cocuklarla olur gecmiş olsun
Bizlere öcü muamelesi yapmadığın ıcın teşekkürler yorumun da çok güzel
olur mu öyle şey ne öcüsü hepimiz insanız öcü gibi düşünen kendine baksın insanın başına her şey gelebilir dogamızda var bu kimseyi hakir göremeyiz
Olabilir neden olmasın önemli olan sevgi saygı evlendi boşandı diye daha kimseyi sevemez mi hoşlanamaz mı yani
Bekar daha toy olur, boşanmış olanın artık gözü doymuştur, düzenli iletişim düzenli cinsel ilişki olursa hiçbir sorun olmaz
Düzenli cinsel ilişki Türkiye gibi yobaz cahil ve aptal insanların olduğu bir ülkede olmaz anca Amerika da ve Avrupa da olur Türkiye deki kadınların baş ağrisi bitmez çünkü kardeş :)
Haklısın dostum burada Ataerkillik çok baskın adam boşalıyo bırakıyo direk bıtane röportajda adam da diyo kadınların çoğu orgazm olmamıştır diye gerçi artık insanlar yabancıyla evleniyor daha iyi anlıyorlar birbirlerini
Zor ya hele ki arada çocukta varsa
Bana göre de öyle
Tecrübe ile sabit
Nesi zordu mesela
Çocuğu küçüktü sürekli ağlar annesini ister Birde aile baskısı çok oluor tabiki boşanıp aile yanına dönünce E tabi arada çocuk olduğu için eski kocasıyla arada birbirini görmek zorunda olması da cabası
Evet tüm bunlar da yıpratır erkek ne kadar dayanabilir bu duruma
Çok fazla dayanamaz çok çok sevmesi gerekir ama bu tür kadınların psikolojisi kafası genelde gidik oluor karışık oluor
Çünkü zamanında zaten çok yorulmuş oluyor kafası da götürmüyor
Yani o yüzden bu tür ilişki biraz sıkıntı
Sen evlenip boşanan taraf mısın
Evet
Gizli olmasaydın iidi
Neden peki? Neden kendin evlenmiş biriyken hiç evlenmemiş birini istemek bencilce…Herşeyi geçtim çocuk sahibi olmadan babalık duygusu bilmeden bir erkek senin çocuğuna bakamaz.
Sen bunu bekar bir erkekle sorunu yaşadın her ne ise farkında mısın o da ilk defa senle evlendi ve sorun yaşadınız boşandınız. bu kalıplardan çabuk çık bence bi erkeğin iyi olmasını sana yanlış yapıp yapmayacağını hiç evlenmemiş biri olarak seçmekle asla anlayamazsın.
Senin yapabileceğin en doğru evlilik bak iki kere oku kendisininde çocuğu olan bir adamla evlenmek denklik meselesi değil bekar bir adamı bırak boşanmış çocuğu olmayan adamda o olgunlukta olamaz. Senin derdini eşitin anlar
He bi şekilde nikah imza atma falan olayı oldu sonrasında başlar küçümseme aşağılama yetersiz hissettirilme en ufak bir kavgada der ki ilk kocana da böyle miydin çocuğunun eşiyle görüşmek zorunda kalacaksın mecbur ve evleneceğin kişide onu görecek çok kötü bir durum. Sürekli kavga çıkartacak.
bunlar kriter değil kişinin kişiliğine bağlı
Yaşar neden olmasın ki benim için sorun olmax
Dengini yani bekar birini ilk önce tercih etmeni öneririm
Karşılıklı anlaşıldığı sürece her şey halledilebilir
Mantık açısıdan uygun değil ana koşulları bilmiyoruz
Evet hatta senden bile olgundur böyle bir şey yazıyorsan eğer
Kesinlikle olmaz diyemeyiz ama çoğunlukla sorunlar ortaya çıkıyor
Gercekten seviyor mu kullanmak amacli mi dikkat et
Ki büyük ihtimalle kullanir yaslar kac
Haylim hem çocuk doğurman biöe gek yok her şey hazır hem çocupun olcak hem eşin ama boşanmış değil ölmüşöeşi fiakn boşanmışta kim bilir nedne yarıldı onu araştımradn olmaz
Bizim bi arkadaş yaşadı hatta evliler şimdi kadın yaşça büyük ama maddi imkanları erkeğe göre yüksek mutlu görünüyorlar
Yok olmaz...
Vurur geçer bence
Amacı bellidir dıyorsun
Yani erkekler öyle ya..
Kendimden biliyorum :D
Anladım
Onu boş ver benimle takıl sen :D
Yok kalsın
Niye kız sıkmam daraltmam seni
Siz erkekler çok canım. Kadın yatak derdinde olsa kocasını boşamaz. Kadının sorusundan da anlarsın beye ihtiyacı olduğunu. Bu kadının yatağa ihtiyacı yok. Sırtını yalayabileceği, sevip sevileceği bir ilişki arıyor. Ciddiyet istiyor.
Sırtını yaslayabileceği güveneceği biri gerekiyor.
Hah öyle nede güzel ozetlemişsin @yenna ama yok bızım erkeklerımız bosanmıs dul kadın görsün hemen üstüne atlamaya hazır bekler nede olsa acık kadındır o hazırdır her şeye degıl mı ama unuttukları bırsey var kadınların tek derdi sevılmek sırtını yaslayabılmek
Ben ikinizede küstüm.
Canım bunlara bakma sen bunlardan bir yol olmaz. Hepsinin böyle olmadığını ummaya çalışıyorum. Bu ülkede erkekler böyle rezil düşünceler içinde diye kadınlar boşanmaya bile korkuyor artık. Direkt etiket ediyorlar. Bu boşanmış buna erkek lazımdır bir güzel düzecek diye düşünüyor hemen bunlar. Çünkü kadın bulamıyorlar. S**lerinin kölesi olmuş bunlar. O efendi bunlar köle. O emrediyor bunlar kadın peşinde... Boşanan kadın her şey boğazında kalmış olan kadındır. Sevilmeyi ister. Düzgün bir adamla hayatını geçirmek ister. Sırtını yaslamak, güvende hissetmek ister. Yorumdaki adam gibi modeller de hırt oldukları için onları yöneten beyinleri değil. Bakma sen bunlara. Cevap vermeye bile tenezzül etme değmezler.
@Yenna Seninde baya bi yaran varmış.
Belli ki büyük bir darbe almışsın.
O darbeyi kimden aldıysan git onunla hesaplaş.
Burada kin kusmana gerek yok.
Kendinide kaf dağında görme.
O kadar haklısın ki ama ben yinede bu yorumda ki herıf kadar herkes kötüdür demek istemiyorum illaki adam gibi adamlar da vardır kadının degerını bilen sırf bosanmıs dıye üzmeden de sevebılen
@aykank06 ben mi kaf dağına görüyorum? Konu açan kadına yazdığı konunun altında ne yazmışsın? Sen kendi kendinin farkında mısın? Kendini kaf dağında görüp bir tarafına güvenip yazan kim? Tanımadığınız insanlara bile çok kolay halleniyorsunuz. Benim kinim tüm erkeklere değil senin gibi her yeri ayrı oynayanlara. Az delikanlı olun adam olun.
Ben de öyle ümit ediyorum soru sahibi. Ama öyle görünüyor ki bu tür adamlar azınlıkta. Bulabilirsen ne mutlu sana
@Yenna Seni ne ilgilendirir benim yorumum.
Niye burnunu sokuyorsun.
İlgilendirir. Sizin gibi adamlar görmekten bıktım. Adam olsan şu şekilde konuşamazsın kadından bir gider özür dilersin. Ama işte ne eksik görüyorum fazlasıyla.
@Yenna Seninlede küstüm konuşmuyorum
Valla ben senden daha eril oluyorum bu durumda. Küsmek ne ya. Bir de bu moda oldu.
@Yenna Ner yapalım kavga mı edelim?
Hanımefendiden özür dile mesele kalmasın. Küsmek nedir ya. Hiç yakışıyor mu bir erkeğe, Allah için konuş ya.
@Yenna Ben onu kıracak bir şey demedim.
Ama özür dilerim sorun yok.
@yenna teşekkür ederim çok iyisin sen 🥺
Çok severse neden olmasın
Zor ve düşük ihtimal gerçekçi olmak lazım
Çocuk varsa uzak dur bence
Yaşar. Kişilik önemli.
bence zor ama yapan var
Yaşayabilir neden olmasın ki
Kısmet bu işler her şey mümkün
Yaşayamaz
Çok çok çok çok zordur