• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri
1 ay

Çocuklu, boşanmış biri ve bekar biri ciddi ilişki yaşayabilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
728
Yapay Zekaya Sor
Çocuklu, boşanmış biri ve bekar biri ciddi ilişki yaşayabilir mi?
İlişki Soruları Çocuk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
36 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • BlacKandRedD
    BlacKandRedD Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 77%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.

Ciddi ilişki yaşasa ne olur yaşamasa ne, ondan nasıl bir beklentiye girebilirsin ki... o kişi ile evlensen üvey anne/baba rolünü üstleneceksin herkesin sana bakışı farklı olacak. Ki çocuğun öz anne/babası nın gözü senin üzerinde olacak. En ufak şeyde seni suçlamalar başlayacak sen üvey olduğun için kabak senin başında patlayacak... ve öz anne/babası kendi sorumluluklarını yeterince yerine getirmediği veya fazlasıyla getirip aileyi dağıtıcı hatalar yaptığı için iyice stresler başlayacak... Bu boşanmış kişi sonuçta çocuğu da var evlilik gibi ciddi bir ilişkisi bitmiş hata kimdeydi... suç kimdeydi... çocuk da var o ailenin yıkılma sebebi neydi... Aile kurmak çok kolay. Maddi zor ama yine de kolay nesi zor peki... Ayakta tutması zor... Aile kurmaya elverişli ortam olmayabilir, kişiler olmayabilir, ama bunlar psikolojik destek dahilinde olsa keşke...

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• yalnizlikanlatilmaz
    yalnizlikanlatilmaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay

Abi Gerçekten soruyorsun neye lazım sana bu yani boşanmış olur mükemmel olur boşanmış olur çok kötü olur bilemem ki hani bir de senin artı eksilerinden?

Ya mesela bir tane kız var bizim iş yerinde Hani kızı boşanmış bir erkekten hoşlanıyor Affedersin yatağına girmiş yani kızlığı falan gitmiş Afedersin Hani bir gün konuşuyoruz Böyle işte Bana bundan sonra abi diyeceksin dedim Niye dedi Sen beni niye yengem misin dedim.

• Kız bana ya dedi sen dedi bekar değil misin takılırız falan dedi Düşünebiliyor musun bu kafada yaşayan boşanmış erkeklerle takılan kız da var namusunu koruyan boşanmış kadın da var mesela hani örnekler çok uçtan veriyorum da var mı var bu noktada senin düşüncen ne senin yapmanı senin için olumlu olumsuz şeyler ne
    2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Aşağıda atıp tutanlar erkeğin tek derdi o iş yapmaktır falan diye zırvalayanlar var yok öyle bir şey işte ben erkeğim kendimden biliyorum diyen asalak var bir tane bütün erkekler öyle değil bazı erkekler dağdır hiç düşünmeden sırtını dayarsın korkmazsın kimse o kişiyi tanımadan yorum yapamaz görüş bildirmez sadece aklınızda iyi bir süzgeçten geçirip dikkatli olmanız yeterli olacaktır. siz de şey demişsiniz Yorumlarda bir kadın sadece güvenmek sevilmek sırtını daya bilmek ister bunu kadınlar sadece söyler ama gerçekten çok başkadır

5
    0 Yorumla
  • Deveyeyaranandiken
    Deveyeyaranandiken Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.

Şimdi ben konuya şöyle bakıyorum.

Bekar ya da evli. bir insanı sevdiğin zaman ondan olanı da seversin. Bekardır annesini babasını seversin. Boşanmış birine aşık olursun ondan meydana gelenleri de seversin. Mesele nasıl sevdiğin. Bir de onun yerinde olduğunu sevmek istediğini ve çocuklarından dolayı bunun bi engel olduğunda nasıl düşüneceğini iyi analiz etmeli.

Zor bir durum değil kolay da değil. İnsanlar kolaylaştırır veya zorlaştırır.

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ne güzel yazmıssınız

Yorumla
    • Deveyeyaranandiken
      Deveyeyaranandiken
      1 ay

Doğrudan yanayım. Gerçeği zaten herkes yaşıyor görüyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Kesinlikle öyle

Yorumla
    • yaralıdavsaan
      yaralıdavsaan
      1 ay

Bu masalları geçin ya evlenmiş boşanmış benden uzak olsun 🤣🤣

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Çocuklu boşanmış biriyle bekar biri çok rahat ciddi ilişki yaşayabilir canım 😌💫 Önemli olan etiketi değil, karakteri, sorumluluk alma şekli ve iletişimi. Çocuk varsa işin rengi biraz değişiyor, o kişi artık sadece sevgili değil, ebeveyn de. Bekar tarafın buna hazır olması, kıskançlık yapmaması, “öncelik bazen çocukta olacak” gerçeğini kabul etmesi lazım 🫶 Peki sen hangisisin, çocuklu taraf mı bekâr taraf mı, kendini hangisinde hayal ediyorsun? 💬✨

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

148

Cevap

• IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İmkansıza yakın ama imkansız değil, %99 yaşayamaz ama senin olayın %1lik kısımda diyorsan bir şey diyemem.

3
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Yaşanabilir gayet normal

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

isteyen yaşar

4
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Yaşayabilir. Ama bekar olan bir cok konuda yarim kalabilir. Cunki... basindan evlilk geclis olan taraf, bir çok seyi yasamiş.. doymuş olabiliyor. Bekar olanin hakli olan yuksek beklentilerini karsilamakta yeterli olmayabilir bazen. Basindan evlilik gecmis olan taraf ayrica 2. eşten cocuk istemeyebilir. Eski evliliginden zaten çocugu var. ya da 1 cocuk yeter diye.. kota koymak isteyebilir. Bekar olan daha heyecanli.. duygu yuklu bir iliski beklentisi ile iliskide yurimek isterken.. baş başa zaman gecirmek.. romantik anlar vb. buna kismen doymus olan basindan evlilik gecmis olan taraf, bekar olanin bu beklentilerini karsilamakta yetetli olamayabilir. Bekar.. daha cok duygulari ile yururken.. basindan evlilik gecmis cocuklu dul.. daha cok mantigini ön planda tutatak iliskide yurumeyi tercih edecektir. İliskide bu vb. çelişkilerle karsilasmak mumkun olabilir.

2
    0 Yorumla
  • îzahtanVâreste
    îzahtanVâreste Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Erkeğin adam gibi adam olması lazım... evlendiğinizde kendı cocugunu senin cocugundan ayrı gayrı tutmayacak biri. Gözü kapalı sen evde yokken cocugunu emanet edebılecegın bırı.

Çocugu olan insan tekrar eş seçerken aşırı seçici olmak zorunda. Ben hergün internette neler goruyorum neler.

6
    3 Yorumla
    • Cooldusunce
      Cooldusunce
      1 ay

Çok güzel dedin

Yorumla
    • îzahtanVâreste
      îzahtanVâreste
      1 ay

@Cooldusunce 🙏 teşekkürler

Yorumla
    • Cooldusunce
      Cooldusunce
      1 ay

Rica ederim

Yorumla
  • sygkhn
    sygkhn Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.

Boianmış kadınların (BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU) kocalarını aldatan kadınlar (Hemen yoruma saldırmayın yok "kodonlor oldoroloyor. Doyok yoyor, oşkonco goroyor." diye. Biliyoruz. Düzgün okuyun.). Kadında sadakat nadir bi durum. Özellikle günümüzde. Kadın PROFESYONELCE aldattığı için yakalanMIyor. Yakalanınca hüngür hüngür ağlaması da, pişmanlığından değil. Yakalandığına ağlıyor. Gelelim asıl mevzuya. Kocasını aldatan kadın. İlişki yaşadığı erkekte ya da erkeklerde, kocasından daha iyi özellikler BULDU MU yuvayı yıkıyor. Kocasının hayatının ORTASINA S I Ç I Y O R. Yok nafakası yok şusu yok busu..., adam belini doğrultamıyor. Bi süre sonra ilişki yaşadığı adamı da aldatıyor, ondan iyi çıkarsa, ondan da kaçıyor. Yorumu okuyan ÇOĞU KADIN saldırıya geçecek şimdi. Oltaya kimler takılıyor gör...

2
    13 Yorumla
    • Haletiruhiyemm
      Haletiruhiyemm
      1 ay

Aldatıldın mı?

Yorumla
    • sygkhn
      sygkhn
      1 ay

Evet ve ya hayır fark eder mi?

Yorumla
    • Haletiruhiyemm
      Haletiruhiyemm
      1 ay

Gecmıs olsun, dovdun galiba

Yorumla
    • sygkhn
      sygkhn
      1 ay

Yoo.

Yorumla
    • Haletiruhiyemm
      Haletiruhiyemm
      1 ay

Tm.

Yorumla
    • sygkhn
      sygkhn
      1 ay

Bu anlattığım şey gözlemlere analizlere değerlendirmelere dayanıyor. Yaşamış olmak fark etmiyor. Hani Cem Yılmaz diyordu. "Erkek yalancı mıdır? Erkek söylemeyi beceremez. Yakalanır. Yalancısın derler. Kadın yalancı mıdır? MASTER DEGREE (yani yüksek lisansını yapmış)." Kadın ÇOK PROFESYONELCE yalan söyler kendini k e sersin. Yakalnırsa da (dediğim gibi ) yakalandığına ağlar.

Yorumla
    • Haletiruhiyemm
      Haletiruhiyemm
      1 ay

Hı hı oky.

Yorumla
    • sygkhn
      sygkhn
      1 ay

Ha ha. Oky.

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 ay

Kadında sadakat nadir durumsa erkekte sadakat hiç yok o zaman

Yorumla
    • sygkhn
      sygkhn
      1 ay

Bak. Ne dedim ben?

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 ay

Gerçekler bunlar abicim. Sadık erkek diye bir şey yok sende adın gibi biliyorsun

Yorumla
    • Cleanman58
      Cleanman58
      1 ay

@Nocxks Bence tüm erkekleri ya da kadınları denemiş gibi sadık erkek yoktur ya da sadakatli kadın yoktur gibi şeyleri hiçbirimizin söylemeye hakkı yok. 🙂

Yorumla
    • Haletiruhiyemm
      Haletiruhiyemm
      1 ay

@Cleanman58 👏👏

Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Cocuklu olan ilişkiler elbette olabilir ama cocuk varken bir çok şeye dikkat edilmeli Çünkü cocuklar dolaylıda olsa ilişkilerin bir tarafı olur.

Şahsen cocuklu biriyle ilişki yasayacak olsaydım mayın bir tarlada yürür gibi çok dikkat ederdim

3
    0 Yorumla
  • Lura_
    Lura_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay

Sorumluluk bilinciyle alakalı bir durum. Boşanmış ve çocuklu biri hayat tecrübesini cebine koymuştur, ne istediğini bilir. Bekar taraf da macera aramıyorsa, gayet dengeli ve ayakları yere basan bir ilişki yürütülebilir.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Bu şekilde evlenenler var ama bu aradaki muhabbete ve karşındaki insanın kafa yapısına bağlı kendisi istese bile ilerde ailesi sorun yaratabilir bunları göze alabilir misin, mücadele tek taraflı olmaz senin artık seni uğraştıracak şeylere değil de kolay olacak şeylere yönelmen lazım. Bizim toplumumuzda bu tarz durumlarda bakış açısı ortada. maalesef ki gerçekler acıtır. Herkes dengiyle olmalı, boşanmış kişiler daha seçici davranmalı ve temkinli yaklaşmalı, zaten bi badire atlatmışsın bide yenisiyle uğraşılmaz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Kuzenimin bir oğlu var. Eşiyle de boşanalı bayağı oldu. Birkaç yıldır da sevgili olduğu biri var. Kuzenimin ailesi ve erkek tarafının ailesi de biliyor ama duyduğum kadarıyla erkek tarafının ailesi oğulları hiç evlenmediği için sorun çıkarıyormuş. Ilımlı bakmıyormuş. O yüzden biraz da ailede bitiyor bu işler.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Boşuna uğraşma ailelere kabul ettiremiyor erkek ettiricem zamana bırakalım diyor sende bekliyorsun alışıyorsun işin sonunda cinsellik sağlıyorsun faydalanabileceği yerden faydalanıyor ve bekar el değmemiş bir kadınla evleniyor. Denemesi bedava

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

İmkansız değil ama çocuğu olanın önceliği daima çocuk olacaktır o yüzden boşanmış kişi de bunun bilincinde olmalı, sonuçta o çocuğun anne ve babası var. Siz karı koca olarak devam ediyorsunuz. Bazen görüyorum baba diyeceksin anne diyeceksin deniliyor bu bana yanlış geliyor

1
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Aklı selim insanlarsa neden olmasın ki niye bu tür şeyleri dışlanıyor hiç anlamıyorum anlamakta istemiyorum ula

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Nıye mi dışlanıyor hayatın gerçeklerine de bakmak lazım çünkü her şey o kadar basıt değil

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 ay

Hayatın gerçekleri her zaman vardı bunun arkasına sığınan çok sadece yüreğin yoksa otur aşağı işine bakacaksın derler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sence bu durum senin için zor olmaz mı örnek veriyorum sen böyle birini sevdin kabul ettin ailen istemeyecek bir sürü pürüzler çıkacak ne yapacaksın o kadının her zaman arkasnda durabilecek misin sana da agır gelmeyecek mi bir zaman sonra

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 ay

Dediğin gibi olursa tekrar dediğin gibi beni bağlayan bir durum çeken benim yaşayan benim aileme gelince karşı olmazlar olurlarsada benim için hiçbir şey değişmez biz sevdiğimizin her türlü yanında oluruz ula

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Karsı olamayacaklarına ne kadar da emınsın ola ki oldular aran bozulacak onlarla farkında mısın bir kadın ıcın deger mi

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 ay

Olaki diye bir şey yok bizde kimseye böyle ön yargılı davranmazlar olurlarsa kısa süreliğine görüşmem olur biter zamanla herkes seve seve bu duruma alışacaklar sonuçta bu insanlar sevmişler katil veya suçlu değiller da

Yorumla
  • shadysback
    shadysback Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 ay

yasar niye yasamasin o kisiye bagli tamamen burada bunu sorman fayda etmez yani herkesin tecrubesi farkli biri iyi tecrube edinmistir digeri hayal kirikligi burada genelleme dogru olmaz sen karsindaki kisiyle konus burdan yorum fikir alma hoc aklina girerler

4
    0 Yorumla
  • Haletiruhiyemm
    Haletiruhiyemm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay

Cok var boyle evlenen tanıdıgım hersey kader

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Mutlular mı

Yorumla
    • Haletiruhiyemm
      Haletiruhiyemm
      1 ay

Ozellerını bilemem ama birisi mutlu gorunmuyor kocası hıc yanında degıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Çocuğu olan taraf kadın mı erkek mi

Yorumla
    • Haletiruhiyemm
      Haletiruhiyemm
      1 ay

Kadın, erkek bekar ztn dıger turlusu normal karsılanır bizim toplumda

Yorumla
    • Cooldusunce
      Cooldusunce
      1 ay

Aynen kader

Yorumla
  • ArturM
    ArturM Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay

Niyetler ciddi olduktan sonra neden olmasın? Önemli olan o çocuğu kabullenecek olgunlukta olmak ve sorumluluk alabilmek. Karakterler uyuşuyorsa engel değil.

2
    2 Yorumla
    • Cooldusunce
      Cooldusunce
      1 ay

Aynen kalmadı öyle bu dunyada

Yorumla
    • ArturM
      ArturM
      1 ay

Öyle demeyelimde belki de siz hep yanlış tarafa bakıyorsunuzdur..

Yorumla
  • meleksyy
    meleksyy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.

İki ihtimal birincisi var ilişki yaşayıp gider ikincisi çocuğuna taciz tecavüz için seni kullanır akıllı ol

3
    1 Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Melek misin?

Yorumla
  • Sadi16
    Sadi16 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 18
    1 ay

İkisininde istekleri olucaktır isteklerin karşılanması gerekir ve bence en önemlisi anlayış, anlayış olursa iki tarafta mutlu olur ve evlilikleri uzun sürer aynı şekilde flört ve diğer ilişkiler içinde aynısı geçerlidir anlayış olursa her şey mümkün olur

1
    0 Yorumla
  • secilsimsek
    secilsimsek Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

Bana fark etmez sonuçta boşanmış mı boşanmış ben ona bakarım. Çocuk konusu biraz çocuğa bağlı çocuktan çocuğa değişir.

2
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Bekar biri olarak hayır diyorum.
    Çocukları çok seven ve baba olmak isteyen biriyim. Kesinlikle başkasının çocuğunu istemem.

2
    1 Yorumla
    • PhoenixSoul
      PhoenixSoul
      1 ay

Abi iyi ki çocukları çok seviyormuşsun. Sevmesen neler olacak😒

Yorumla
  • olmacsuhesabi
    olmacsuhesabi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay

Evet ben çocuklu ve boşanmış bir bayanım, erkek arkadaşım bekar. Hiç sevgilisi de olmadı. İlişki olur yani her iki tarafta istedikten sonra

2
    15 Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Erkek arkadaşına çok güvenme ve daha 20 yaşındasın çok erken evlenmişsin bence 2. nci evliliği yapma çocuğuna yazık.

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Çok güvenme erkek arkadaşına ve boşanacaksan niye evlendin? Şimdi evlendiğin zaman yine bu adamdan ayrılıcaksın sonra yine evleneceksin evlilik Boş iş o yüzden.

Yorumla
    • olmacsuhesabi
      olmacsuhesabi
      1 ay

Boş yorumunu kendine sakla istersen. Bilip bilmeden ne konusuyorsun. Yuvam mutlu olsaydı niye çocuğumu bırakmak zorunda kalayım ben. Maalesef evlenirken beni en yakın arkadaşımla defalarca aldatacağıni tahmin edememiştim. İnsanları yadirgamadan önce bir sorun

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

İyi bir anne olsan evlenmezsin zaten Z kuşağı kızlarından anne mi olur bırak ya hepiniz meleksiniz zaten değil mi boş yorumunu kendine sakla diyor birde kim bilir sen ne yaptın da aldattı eşin senin önünüze gelenle evlenirseniz olacağı bu sonra buraya gelip ağlamayın ne var çalışıp çocuğuna baksan?

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Neyse bana ne ya ben boş yorum yapıyormuşum yakında gelip buraya ağlarsin evlendiğim kişi çocuğuma iyi davranmıyor kabul etmiyor diye bırakın ya

Yorumla
    • olmacsuhesabi
      olmacsuhesabi
      1 ay

Olm ne anlatıyon la sen😂. Sana kim veriyor lan bu özgüveni. İnsanların hayatı hakkında yorum yapmayı? Lafa bak ben ne yapmışım da aldatmış. Zatem çalışıyorum memurum. Çocuğuma gayet iyi bakarım ben. Oh ne güzel aq eşim beni aldatmış arkadaşımla. Aldatıldığım için ben suçluyum

Yorumla
    • olmacsuhesabi
      olmacsuhesabi
      1 ay

Kimsenin hayatı hakkında yorum yapma. Kimse aldatilmayi hak etmez!!! Bak işine simdi

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

TC kezbanı olduğunu nasıl belli ediyorsun ama değil mi küfür ediyor birde iyi yapmiş kocan

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Senin gibiler aldatilmayi hak eder ağlama

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Ben senin oğlun değilim senden 2 yaş büyüğüm ve hayırdır oğlanı karnında büyüt

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Lan ki lunlu konuşup küfür eden kadını kimse istemez kusura bakma şimdi ki tanıştığın o çocuk da yakında seni aldatır görürsün.

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Çocuğuna iyi bakabilsen evlenmezsin hadi abicim hadi

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Boş yapma inş yine aldatilirsin 😅😂😂😂😂😂

Yorumla
    • olmacsuhesabi
      olmacsuhesabi
      1 ay

Bak işine velet.

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Ahahahaha sensin velet veleti karnında büyüt hayırdır?

Yorumla
  • yorukhanim
    yorukhanim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Yaşayabilir bence. Belki birbirlerinin problemlerini anlayamayabilirler ama iletişim kurulduğu sürece bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • PİSTANTROFOBİ
    PİSTANTROFOBİ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çocuğu olmazsa kadının boşanma səbəbine bakarım, namusluysa ciddi ilişki kurarım, ama çocuğu yoksa kabul etmem

2
    0 Yorumla
  • bthnn34
    bthnn34 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Akıl verir gibi algılama, irdeler gibide,
    Çocuklar seninse çok dikkat et çok iyş tanı, uzun zamana yay kapılma

1
    0 Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.

Yaşayabilir bence. Ama zor olacağını ve zamana ihtiyaç olacağını unutmamak lazım. Göze alınması gereken çok şey var

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Biz yaşıyoruz, evlenmek de istiyorum ama sevgilimi ikna edemiyorum.

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Hanginizin çocuğu var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Sevgilimin, ben bekarım o boşanmış biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Kaç çocuk var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

2 kızı var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Gizliden çıksam yazar mısınız? Anlatayım size durumumu siz de anlatırsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Çıktım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Mesaj atılmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Şimdi atabiliyor olman lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Yazmadın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yazdım

Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çocuklu biri sojradan evlenmek istiyorsa evlenceği kişi gerçekten iyi biriyse neden evlenmesinki

1
    6 Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Kimse üvey baba olmak istemez boş boş yorum yapmayin iyi insan yok bu zaman da

Yorumla
    • Fatma911
      Fatma911
      1 ay

@Umutreymondson. Instagram'da hep denk geliyorum ama

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Kime bana mı hayırdır?

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

Nasıl denk geliyorsun benimle ben seni tanımıyorum?

Yorumla
    • Umutreymondson
      Umutreymondson
      1 ay

😅

Yorumla
    • Fatma911
      Fatma911
      1 ay

@Umutreymondson sana değil ya mesela genç bi kadın evlenip çocuğu olup zaman sonra boşanıp başka bi adamla evleniyor bunu demek istemiştim

Yorumla
  • iyiettumoni
    iyiettumoni Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

Odak ve ilgi çocuk da oluyor bu tarz durumlarda, bekar olan kıskançlık yapmazsa olgun biriyse olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

insanlar dengi dengine olmalı ne kadar olur denilse de bu durumda birbirini anlamak iki çarpı zor olur yorar.. bu yüzden dengi denge

1
    0 Yorumla
  • Melihcicek001
    Melihcicek001 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bak evlenip bosan erkekler genelde evlendiği kadinida mutsuz eder :( ben hep böyle gördüm 2 geldi der hep biri gelir diğeri gider kafasında olur

1
    0 Yorumla
  • Mr_yalnız34
    Mr_yalnız34 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.

Zor.. çevre baskısı müsade etmez helede kadın çocukluysa.. ilk zamanlar heves olur sonra hevesi alınca uxaklaşır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Yaşayabilir ama çocuk olduğu için başkasının çocuğunu kabul edecek birini bulmak zor olur o sıkıntı artık kimse kolay kolay kan bağı olmadığı bir çocuğa üvey anne babalık yapmak istemiyor

2
    1 Yorumla
    • Cooldusunce
      Cooldusunce
      1 ay

Aynen ole

Yorumla
  • Günesinkadini
    Günesinkadini Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Evet neden olmasın @gunesin_kalbi senin yorumun nedir hayatım genel açıdan

2
    4 Yorumla
    • Günesin_Kalbi
      Günesin_Kalbi
      1 ay

Aşkııım tabiki olabilir. 2 tarafda birbirini kabul ediyorsa, arada bir sevgi varsa, 3. kişileri ilgilendirmez bu ilişki 🙏

Yorumla
    • Günesinkadini
      Günesinkadini
      1 ay

Kesinlikle Afferin sevdim yorumunu muckss

Yorumla
    • Günesin_Kalbi
      Günesin_Kalbi
      1 ay

Sadece aferin kesmiyorr😝

Yorumla
    • Günesinkadini
      Günesinkadini
      1 ay

Sus kız zilli😃🤍

Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Çocuklu olan kim bekar olan kim hatun şu kendinizi ifade edemeyişlerinize hayranım

2
    0 Yorumla
  • Eylülgns2
    Eylülgns2 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.

Yaşar da. Çocuk sahibi i çocuğu daha çok öncelikli yapmak zorundadır.

1
    0 Yorumla
  • emmawa9900
    emmawa9900 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

biraz zor ama imkansız degil dusunce yapılarına şartlara baglı

1
    0 Yorumla
  • Tatlı_nur
    Tatlı_nur Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.

Yaşayabılır kalplwr bir olsun huzur anlayis olsun yeter

1
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Olmuyor. Çocuklu kadın ise yürümez. Erkeğin çocuğuna da kadın sıcak bakmaz

1
    0 Yorumla
  • Sevgiiyileştirir
    Sevgiiyileştirir Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.

Her şey dengi dengine ya… bence çok zor olur.. hayat toz pembe değil..

1
    0 Yorumla
  • xheroox
    xheroox Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay

Ben cok ıstıyorum. boşanalı yıllar oldu sadece yuva kurmak ıstedıgım

1
    1 Yorumla
    • xheroox
      xheroox
      1 ay

Elbet güneş bizede doğacak.

Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Aslında nadirde olsa çıkıyor ama bence ilerisi için pek Umut vermez

1
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Yaşayabilir. Önemli olan birbirilerini sevip iyi anlaşmaları

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Sevgi olsa bile empati. zor olabilir ve de kadın çocuk istemez ise çatışma kaçınılmaz..

1
    0 Yorumla
  • Japon33
    Japon33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 69%
    1 ay

Neden yaşamasın ki sonuç olarak herkesin ikinci bir bahara ve gerçek bir aşka ihtiyacı var

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Neden olmasın
    Yeter ki iki tarafta sorumluluklarını yerine getirsin

1
    0 Yorumla
  • pamgyy
    pamgyy Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.

Bu soruyu bende sordum yaşayabilirmiş öyle diyorlar

1
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Zor ama denenebilir, kadının boşandığı kocası rahat vermez huzur vermez orası kesin

1
    0 Yorumla
  • İlaydaİpek
    İlaydaİpek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Niye yaşayamasın dengi biriyle yaşarsa daha da iyi olur yalnız

1
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yaşayabilir veya yaşayamaz demek saçmalık olur çünkü bu kişilere ve birçok koşula bağlı.

1
    0 Yorumla
  • As_liiiii
    As_liiiii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

Olabilir tabii ki, önemli olan güvenmesi ve kabul etmesi.

1
    0 Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.

o biri sen oluyorsun sanırım :D neyse iki taraf birbirini seviyorsa hiçbir sorun yok.

1
    0 Yorumla
  • beerilll
    beerilll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay

Seversen olabilir hatta onun çocuğunu benimsersin bile

1
    0 Yorumla
  • TrDunya
    TrDunya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay

Yaşayabilir evlenenler bile var olabilir yani

1
    0 Yorumla
  • MortyR25
    MortyR25 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.

Kişinin isteğine bağlı eğer aşıksa bir şeyler hissediyorsa bu normal bir şey

1
    0 Yorumla
  • KaranlığınKalbi
    KaranlığınKalbi Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 ay

Hayır yaşayamaz herkes kendi sınıfından biriyle olsun🤷

1
    0 Yorumla
  • Sametdmr26
    Sametdmr26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Yaşar neden yaşamadın gönül bu. Eski hayatı ilişkisine problem olmuyorsa tabi

1
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

İlişkileri ciddi bile olsa O çocuk kendisine ait olmadigi için ileride sıkıntı yaşarlar.

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Karşılıklı sorun etmiyorlarsa yapabilirler ama kolay değil.

1
    0 Yorumla
  • Kerpiç
    Kerpiç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.

Sen bekar isen çocuklu adamla ne işin var.

O kadar mı ortada kaldın

1
    0 Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 64%
    1 ay

yasayan bi tanidigim var. yas farki da 19. (yoğğamna...) valla oyle. 3 senedir de evliler.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (180)
Devamını Gör(225)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çocuklu, boşanmış biri ve bekar biri ciddi ilişki yaşayabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hiç evlenmemiş biri boşanmış çocuğu olan biriyle yapabilir mi? 15 cevap verildi
Boşanmış çocuklu erkekle bekar kız ilişkisi? 4 cevap verildi
Boşanmış Çocuklu kadın bekar erkek ilişkisi? 22 cevap verildi
Boşanmış çocuklu kadın bekar erkek ilişkisi? 16 cevap verildi
Bekar erkek, boşanmış çocuklu kadın ilişkisi? 11 cevap verildi
Boşanmış bir çocuklu kadınla bekar erkeğin ilişkisi nasıl olur? 36 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kime mükemmel kahvaltımdan ısmarlayayım?
  • 15 Haziran’da burçların gündemi: Aşk mı fırsat mı, sizi ne bekliyor? 🔮
  • Eski sevgiliniz “geri dönmek istiyorum” dese kabul eder miydiniz?
  • 2026 güzellik trendleri clean girl estetiğinden neden uzaklaşıyor? 🤍✨
  • Yaz kombinlerine Akdeniz havası: Cabana çizgilerini stiline taşır mısın? 🌊
  • Kendinize en çok güvendiğiniz en iyi yaptığınız yemek hangisi?
  • Kendinizde en sevdiğiniz karakteristik özelliğiniz nedir?
  • Netflix 2026’da yerli dizi yağmuruna hazır mıyız KScanlar? 🎬🇹🇷
  • Bazı kapıları kapattın mı, yoksa hâlâ birinin çalmasını mı bekliyorsun?
  • Saçlarına bakım yapmayan itici midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨