- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
1 ayCiddi ilişki yaşasa ne olur yaşamasa ne, ondan nasıl bir beklentiye girebilirsin ki... o kişi ile evlensen üvey anne/baba rolünü üstleneceksin herkesin sana bakışı farklı olacak. Ki çocuğun öz anne/babası nın gözü senin üzerinde olacak. En ufak şeyde seni suçlamalar başlayacak sen üvey olduğun için kabak senin başında patlayacak... ve öz anne/babası kendi sorumluluklarını yeterince yerine getirmediği veya fazlasıyla getirip aileyi dağıtıcı hatalar yaptığı için iyice stresler başlayacak... Bu boşanmış kişi sonuçta çocuğu da var evlilik gibi ciddi bir ilişkisi bitmiş hata kimdeydi... suç kimdeydi... çocuk da var o ailenin yıkılma sebebi neydi... Aile kurmak çok kolay. Maddi zor ama yine de kolay nesi zor peki... Ayakta tutması zor... Aile kurmaya elverişli ortam olmayabilir, kişiler olmayabilir, ama bunlar psikolojik destek dahilinde olsa keşke...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayAbi Gerçekten soruyorsun neye lazım sana bu yani boşanmış olur mükemmel olur boşanmış olur çok kötü olur bilemem ki hani bir de senin artı eksilerinden?
Ya mesela bir tane kız var bizim iş yerinde Hani kızı boşanmış bir erkekten hoşlanıyor Affedersin yatağına girmiş yani kızlığı falan gitmiş Afedersin Hani bir gün konuşuyoruz Böyle işte Bana bundan sonra abi diyeceksin dedim Niye dedi Sen beni niye yengem misin dedim.
- Kız bana ya dedi sen dedi bekar değil misin takılırız falan dedi Düşünebiliyor musun bu kafada yaşayan boşanmış erkeklerle takılan kız da var namusunu koruyan boşanmış kadın da var mesela hani örnekler çok uçtan veriyorum da var mı var bu noktada senin düşüncen ne senin yapmanı senin için olumlu olumsuz şeyler ne
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAşağıda atıp tutanlar erkeğin tek derdi o iş yapmaktır falan diye zırvalayanlar var yok öyle bir şey işte ben erkeğim kendimden biliyorum diyen asalak var bir tane bütün erkekler öyle değil bazı erkekler dağdır hiç düşünmeden sırtını dayarsın korkmazsın kimse o kişiyi tanımadan yorum yapamaz görüş bildirmez sadece aklınızda iyi bir süzgeçten geçirip dikkatli olmanız yeterli olacaktır. siz de şey demişsiniz Yorumlarda bir kadın sadece güvenmek sevilmek sırtını daya bilmek ister bunu kadınlar sadece söyler ama gerçekten çok başkadır
50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
1 ayŞimdi ben konuya şöyle bakıyorum.
Bekar ya da evli. bir insanı sevdiğin zaman ondan olanı da seversin. Bekardır annesini babasını seversin. Boşanmış birine aşık olursun ondan meydana gelenleri de seversin. Mesele nasıl sevdiğin. Bir de onun yerinde olduğunu sevmek istediğini ve çocuklarından dolayı bunun bi engel olduğunda nasıl düşüneceğini iyi analiz etmeli.
Zor bir durum değil kolay da değil. İnsanlar kolaylaştırır veya zorlaştırır.
34 Yorumla
Soran1 ayNe güzel yazmıssınız
- 1 ay
Doğrudan yanayım. Gerçeği zaten herkes yaşıyor görüyor.
Soran1 ayKesinlikle öyle
- 1 ay
Bu masalları geçin ya evlenmiş boşanmış benden uzak olsun 🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuklu boşanmış biriyle bekar biri çok rahat ciddi ilişki yaşayabilir canım 😌💫 Önemli olan etiketi değil, karakteri, sorumluluk alma şekli ve iletişimi. Çocuk varsa işin rengi biraz değişiyor, o kişi artık sadece sevgili değil, ebeveyn de. Bekar tarafın buna hazır olması, kıskançlık yapmaması, “öncelik bazen çocukta olacak” gerçeğini kabul etmesi lazım 🫶 Peki sen hangisisin, çocuklu taraf mı bekâr taraf mı, kendini hangisinde hayal ediyorsun? 💬✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İmkansıza yakın ama imkansız değil, %99 yaşayamaz ama senin olayın %1lik kısımda diyorsan bir şey diyemem.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yaşanabilir gayet normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 ayisteyen yaşar
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayYaşayabilir. Ama bekar olan bir cok konuda yarim kalabilir. Cunki... basindan evlilk geclis olan taraf, bir çok seyi yasamiş.. doymuş olabiliyor. Bekar olanin hakli olan yuksek beklentilerini karsilamakta yeterli olmayabilir bazen. Basindan evlilik gecmis olan taraf ayrica 2. eşten cocuk istemeyebilir. Eski evliliginden zaten çocugu var. ya da 1 cocuk yeter diye.. kota koymak isteyebilir. Bekar olan daha heyecanli.. duygu yuklu bir iliski beklentisi ile iliskide yurimek isterken.. baş başa zaman gecirmek.. romantik anlar vb. buna kismen doymus olan basindan evlilik gecmis olan taraf, bekar olanin bu beklentilerini karsilamakta yetetli olamayabilir. Bekar.. daha cok duygulari ile yururken.. basindan evlilik gecmis cocuklu dul.. daha cok mantigini ön planda tutatak iliskide yurumeyi tercih edecektir. İliskide bu vb. çelişkilerle karsilasmak mumkun olabilir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayErkeğin adam gibi adam olması lazım... evlendiğinizde kendı cocugunu senin cocugundan ayrı gayrı tutmayacak biri. Gözü kapalı sen evde yokken cocugunu emanet edebılecegın bırı.
Çocugu olan insan tekrar eş seçerken aşırı seçici olmak zorunda. Ben hergün internette neler goruyorum neler.63 Yorumla- 1 ay
Çok güzel dedin
- 1 ay
@Cooldusunce 🙏 teşekkürler
- 1 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Boianmış kadınların (BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU) kocalarını aldatan kadınlar (Hemen yoruma saldırmayın yok "kodonlor oldoroloyor. Doyok yoyor, oşkonco goroyor." diye. Biliyoruz. Düzgün okuyun.). Kadında sadakat nadir bi durum. Özellikle günümüzde. Kadın PROFESYONELCE aldattığı için yakalanMIyor. Yakalanınca hüngür hüngür ağlaması da, pişmanlığından değil. Yakalandığına ağlıyor. Gelelim asıl mevzuya. Kocasını aldatan kadın. İlişki yaşadığı erkekte ya da erkeklerde, kocasından daha iyi özellikler BULDU MU yuvayı yıkıyor. Kocasının hayatının ORTASINA S I Ç I Y O R. Yok nafakası yok şusu yok busu..., adam belini doğrultamıyor. Bi süre sonra ilişki yaşadığı adamı da aldatıyor, ondan iyi çıkarsa, ondan da kaçıyor. Yorumu okuyan ÇOĞU KADIN saldırıya geçecek şimdi. Oltaya kimler takılıyor gör...
213 Yorumla- 1 ay
Aldatıldın mı?
- 1 ay
Gecmıs olsun, dovdun galiba
- 1 ay
Tm.
- 1 ay
Bu anlattığım şey gözlemlere analizlere değerlendirmelere dayanıyor. Yaşamış olmak fark etmiyor. Hani Cem Yılmaz diyordu. "Erkek yalancı mıdır? Erkek söylemeyi beceremez. Yakalanır. Yalancısın derler. Kadın yalancı mıdır? MASTER DEGREE (yani yüksek lisansını yapmış)." Kadın ÇOK PROFESYONELCE yalan söyler kendini k e sersin. Yakalnırsa da (dediğim gibi ) yakalandığına ağlar.
- 1 ay
Hı hı oky.
- 1 ay
- 1 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 ayCocuklu olan ilişkiler elbette olabilir ama cocuk varken bir çok şeye dikkat edilmeli Çünkü cocuklar dolaylıda olsa ilişkilerin bir tarafı olur.
Şahsen cocuklu biriyle ilişki yasayacak olsaydım mayın bir tarlada yürür gibi çok dikkat ederdim
30 Yorumla Sorumluluk bilinciyle alakalı bir durum. Boşanmış ve çocuklu biri hayat tecrübesini cebine koymuştur, ne istediğini bilir. Bekar taraf da macera aramıyorsa, gayet dengeli ve ayakları yere basan bir ilişki yürütülebilir.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBu şekilde evlenenler var ama bu aradaki muhabbete ve karşındaki insanın kafa yapısına bağlı kendisi istese bile ilerde ailesi sorun yaratabilir bunları göze alabilir misin, mücadele tek taraflı olmaz senin artık seni uğraştıracak şeylere değil de kolay olacak şeylere yönelmen lazım. Bizim toplumumuzda bu tarz durumlarda bakış açısı ortada. maalesef ki gerçekler acıtır. Herkes dengiyle olmalı, boşanmış kişiler daha seçici davranmalı ve temkinli yaklaşmalı, zaten bi badire atlatmışsın bide yenisiyle uğraşılmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKuzenimin bir oğlu var. Eşiyle de boşanalı bayağı oldu. Birkaç yıldır da sevgili olduğu biri var. Kuzenimin ailesi ve erkek tarafının ailesi de biliyor ama duyduğum kadarıyla erkek tarafının ailesi oğulları hiç evlenmediği için sorun çıkarıyormuş. Ilımlı bakmıyormuş. O yüzden biraz da ailede bitiyor bu işler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBoşuna uğraşma ailelere kabul ettiremiyor erkek ettiricem zamana bırakalım diyor sende bekliyorsun alışıyorsun işin sonunda cinsellik sağlıyorsun faydalanabileceği yerden faydalanıyor ve bekar el değmemiş bir kadınla evleniyor. Denemesi bedava
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayİmkansız değil ama çocuğu olanın önceliği daima çocuk olacaktır o yüzden boşanmış kişi de bunun bilincinde olmalı, sonuçta o çocuğun anne ve babası var. Siz karı koca olarak devam ediyorsunuz. Bazen görüyorum baba diyeceksin anne diyeceksin deniliyor bu bana yanlış geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aklı selim insanlarsa neden olmasın ki niye bu tür şeyleri dışlanıyor hiç anlamıyorum anlamakta istemiyorum ula
16 Yorumla
Soran1 ayNıye mi dışlanıyor hayatın gerçeklerine de bakmak lazım çünkü her şey o kadar basıt değil
Soran1 aySence bu durum senin için zor olmaz mı örnek veriyorum sen böyle birini sevdin kabul ettin ailen istemeyecek bir sürü pürüzler çıkacak ne yapacaksın o kadının her zaman arkasnda durabilecek misin sana da agır gelmeyecek mi bir zaman sonra
Soran1 ayKarsı olamayacaklarına ne kadar da emınsın ola ki oldular aran bozulacak onlarla farkında mısın bir kadın ıcın deger mi
1 ayyasar niye yasamasin o kisiye bagli tamamen burada bunu sorman fayda etmez yani herkesin tecrubesi farkli biri iyi tecrube edinmistir digeri hayal kirikligi burada genelleme dogru olmaz sen karsindaki kisiyle konus burdan yorum fikir alma hoc aklina girerler
40 Yorumla
1 ayCok var boyle evlenen tanıdıgım hersey kader
25 Yorumla
Soran1 ayMutlular mı
- 1 ay
Ozellerını bilemem ama birisi mutlu gorunmuyor kocası hıc yanında degıl
Soran1 ayÇocuğu olan taraf kadın mı erkek mi
- 1 ay
Kadın, erkek bekar ztn dıger turlusu normal karsılanır bizim toplumda
- 1 ay
Aynen kader
Niyetler ciddi olduktan sonra neden olmasın? Önemli olan o çocuğu kabullenecek olgunlukta olmak ve sorumluluk alabilmek. Karakterler uyuşuyorsa engel değil.
22 Yorumla- 1 ay
Aynen kalmadı öyle bu dunyada
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. İki ihtimal birincisi var ilişki yaşayıp gider ikincisi çocuğuna taciz tecavüz için seni kullanır akıllı ol
31 Yorumla- 1 ay
Melek misin?
İkisininde istekleri olucaktır isteklerin karşılanması gerekir ve bence en önemlisi anlayış, anlayış olursa iki tarafta mutlu olur ve evlilikleri uzun sürer aynı şekilde flört ve diğer ilişkiler içinde aynısı geçerlidir anlayış olursa her şey mümkün olur
10 Yorumla
1 ayBana fark etmez sonuçta boşanmış mı boşanmış ben ona bakarım. Çocuk konusu biraz çocuğa bağlı çocuktan çocuğa değişir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bekar biri olarak hayır diyorum.
Çocukları çok seven ve baba olmak isteyen biriyim. Kesinlikle başkasının çocuğunu istemem.21 Yorumla- 1 ay
Abi iyi ki çocukları çok seviyormuşsun. Sevmesen neler olacak😒
1 ayEvet ben çocuklu ve boşanmış bir bayanım, erkek arkadaşım bekar. Hiç sevgilisi de olmadı. İlişki olur yani her iki tarafta istedikten sonra
215 Yorumla- 1 ay
Erkek arkadaşına çok güvenme ve daha 20 yaşındasın çok erken evlenmişsin bence 2. nci evliliği yapma çocuğuna yazık.
- 1 ay
Çok güvenme erkek arkadaşına ve boşanacaksan niye evlendin? Şimdi evlendiğin zaman yine bu adamdan ayrılıcaksın sonra yine evleneceksin evlilik Boş iş o yüzden.
- 1 ay
Boş yorumunu kendine sakla istersen. Bilip bilmeden ne konusuyorsun. Yuvam mutlu olsaydı niye çocuğumu bırakmak zorunda kalayım ben. Maalesef evlenirken beni en yakın arkadaşımla defalarca aldatacağıni tahmin edememiştim. İnsanları yadirgamadan önce bir sorun
- 1 ay
İyi bir anne olsan evlenmezsin zaten Z kuşağı kızlarından anne mi olur bırak ya hepiniz meleksiniz zaten değil mi boş yorumunu kendine sakla diyor birde kim bilir sen ne yaptın da aldattı eşin senin önünüze gelenle evlenirseniz olacağı bu sonra buraya gelip ağlamayın ne var çalışıp çocuğuna baksan?
- 1 ay
Neyse bana ne ya ben boş yorum yapıyormuşum yakında gelip buraya ağlarsin evlendiğim kişi çocuğuma iyi davranmıyor kabul etmiyor diye bırakın ya
- 1 ay
Olm ne anlatıyon la sen😂. Sana kim veriyor lan bu özgüveni. İnsanların hayatı hakkında yorum yapmayı? Lafa bak ben ne yapmışım da aldatmış. Zatem çalışıyorum memurum. Çocuğuma gayet iyi bakarım ben. Oh ne güzel aq eşim beni aldatmış arkadaşımla. Aldatıldığım için ben suçluyum
- 1 ay
Kimsenin hayatı hakkında yorum yapma. Kimse aldatilmayi hak etmez!!! Bak işine simdi
- 1 ay
TC kezbanı olduğunu nasıl belli ediyorsun ama değil mi küfür ediyor birde iyi yapmiş kocan
- 1 ay
Senin gibiler aldatilmayi hak eder ağlama
- 1 ay
Ben senin oğlun değilim senden 2 yaş büyüğüm ve hayırdır oğlanı karnında büyüt
- 1 ay
Lan ki lunlu konuşup küfür eden kadını kimse istemez kusura bakma şimdi ki tanıştığın o çocuk da yakında seni aldatır görürsün.
- 1 ay
Çocuğuna iyi bakabilsen evlenmezsin hadi abicim hadi
- 1 ay
Boş yapma inş yine aldatilirsin 😅😂😂😂😂😂
- 1 ay
Bak işine velet.
- 1 ay
Ahahahaha sensin velet veleti karnında büyüt hayırdır?
1 ayYaşayabilir bence. Belki birbirlerinin problemlerini anlayamayabilirler ama iletişim kurulduğu sürece bir sorun olmayacağını düşünüyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayÇocuğu olmazsa kadının boşanma səbəbine bakarım, namusluysa ciddi ilişki kurarım, ama çocuğu yoksa kabul etmem
20 Yorumla Akıl verir gibi algılama, irdeler gibide,
Çocuklar seninse çok dikkat et çok iyş tanı, uzun zamana yay kapılma10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
1 ayYaşayabilir bence. Ama zor olacağını ve zamana ihtiyaç olacağını unutmamak lazım. Göze alınması gereken çok şey var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBiz yaşıyoruz, evlenmek de istiyorum ama sevgilimi ikna edemiyorum.
111 Yorumla
Soran1 ayHanginizin çocuğu var
Cevap sahibi1 aySevgilimin, ben bekarım o boşanmış biri
Soran1 ayKaç çocuk var
Cevap sahibi1 ay2 kızı var
Cevap sahibi1 ayGizliden çıksam yazar mısınız? Anlatayım size durumumu siz de anlatırsınız
Soran1 ayOlur
Cevap sahibi1 ayÇıktım
Soran1 ayMesaj atılmıyor
Cevap sahibi1 ayŞimdi atabiliyor olman lazım
Cevap sahibi1 ayYazmadın?
Soran1 ayYazdım
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çocuklu biri sojradan evlenmek istiyorsa evlenceği kişi gerçekten iyi biriyse neden evlenmesinki
16 Yorumla- 1 ay
Kimse üvey baba olmak istemez boş boş yorum yapmayin iyi insan yok bu zaman da
- 1 ay
@Umutreymondson. Instagram'da hep denk geliyorum ama
- 1 ay
Kime bana mı hayırdır?
- 1 ay
Nasıl denk geliyorsun benimle ben seni tanımıyorum?
- 1 ay
😅
- 1 ay
@Umutreymondson sana değil ya mesela genç bi kadın evlenip çocuğu olup zaman sonra boşanıp başka bi adamla evleniyor bunu demek istemiştim
1 ayOdak ve ilgi çocuk da oluyor bu tarz durumlarda, bekar olan kıskançlık yapmazsa olgun biriyse olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. insanlar dengi dengine olmalı ne kadar olur denilse de bu durumda birbirini anlamak iki çarpı zor olur yorar.. bu yüzden dengi denge
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayBak evlenip bosan erkekler genelde evlendiği kadinida mutsuz eder :( ben hep böyle gördüm 2 geldi der hep biri gelir diğeri gider kafasında olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
1 ayZor.. çevre baskısı müsade etmez helede kadın çocukluysa.. ilk zamanlar heves olur sonra hevesi alınca uxaklaşır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayYaşayabilir ama çocuk olduğu için başkasının çocuğunu kabul edecek birini bulmak zor olur o sıkıntı artık kimse kolay kolay kan bağı olmadığı bir çocuğa üvey anne babalık yapmak istemiyor
21 Yorumla- 1 ay
Aynen ole
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 ayEvet neden olmasın @gunesin_kalbi senin yorumun nedir hayatım genel açıdan
24 Yorumla- 1 ay
Aşkııım tabiki olabilir. 2 tarafda birbirini kabul ediyorsa, arada bir sevgi varsa, 3. kişileri ilgilendirmez bu ilişki 🙏
- 1 ay
Kesinlikle Afferin sevdim yorumunu muckss
- 1 ay
Sadece aferin kesmiyorr😝
- 1 ay
Sus kız zilli😃🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayÇocuklu olan kim bekar olan kim hatun şu kendinizi ifade edemeyişlerinize hayranım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Yaşar da. Çocuk sahibi i çocuğu daha çok öncelikli yapmak zorundadır.
10 Yorumla
1 aybiraz zor ama imkansız degil dusunce yapılarına şartlara baglı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Yaşayabılır kalplwr bir olsun huzur anlayis olsun yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayOlmuyor. Çocuklu kadın ise yürümez. Erkeğin çocuğuna da kadın sıcak bakmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
1 ayHer şey dengi dengine ya… bence çok zor olur.. hayat toz pembe değil..
10 Yorumla Ben cok ıstıyorum. boşanalı yıllar oldu sadece yuva kurmak ıstedıgım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında nadirde olsa çıkıyor ama bence ilerisi için pek Umut vermez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yaşayabilir. Önemli olan birbirilerini sevip iyi anlaşmaları
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgi olsa bile empati. zor olabilir ve de kadın çocuk istemez ise çatışma kaçınılmaz..
10 YorumlaNeden yaşamasın ki sonuç olarak herkesin ikinci bir bahara ve gerçek bir aşka ihtiyacı var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Neden olmasın
Yeter ki iki tarafta sorumluluklarını yerine getirsin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Bu soruyu bende sordum yaşayabilirmiş öyle diyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayZor ama denenebilir, kadının boşandığı kocası rahat vermez huzur vermez orası kesin
10 Yorumla
1 ayNiye yaşayamasın dengi biriyle yaşarsa daha da iyi olur yalnız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayYaşayabilir veya yaşayamaz demek saçmalık olur çünkü bu kişilere ve birçok koşula bağlı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabilir tabii ki, önemli olan güvenmesi ve kabul etmesi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
1 ayo biri sen oluyorsun sanırım :D neyse iki taraf birbirini seviyorsa hiçbir sorun yok.
10 Yorumla Seversen olabilir hatta onun çocuğunu benimsersin bile
10 YorumlaYaşayabilir evlenenler bile var olabilir yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Kişinin isteğine bağlı eğer aşıksa bir şeyler hissediyorsa bu normal bir şey
10 Yorumla
1 ayHayır yaşayamaz herkes kendi sınıfından biriyle olsun🤷
10 Yorumla
1 ayYaşar neden yaşamadın gönül bu. Eski hayatı ilişkisine problem olmuyorsa tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlişkileri ciddi bile olsa O çocuk kendisine ait olmadigi için ileride sıkıntı yaşarlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karşılıklı sorun etmiyorlarsa yapabilirler ama kolay değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Sen bekar isen çocuklu adamla ne işin var.
O kadar mı ortada kaldın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yasayan bi tanidigim var. yas farki da 19. (yoğğamna...) valla oyle. 3 senedir de evliler.
10 Yorumla- Devamını Gör (180)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat