Erkeklerle zaten olunmuyor da kızlarla da olmuyor niye sürekli bir fesatlık, kıskançlık vs gibi duygular oluyor bu zamana kadar çok arkadaşım oldu, hiçbiriyle bu yüzden devam eden bir dostluğum olmadı niye böyle
1 ay
Benim 3 tane çok yakın arkadaşım var ve bugüne dek ne kıskandım ne kötülüklerini istedim ne de farklı kötü olan herhangi bir duygu besledim, hep desteklerim hep severim hep iyiklerini isterim kendimde iyi olan ne varsa onlarında sahip olmalarını isterim bana göre kadın kadının her zaman iyiliğini istemeli her zaman desteklemeli biz kadınlar olarak zaten erkeklerden yeterince kötülük görüyoruz bir de birbirimize kötü olmamalıyız arkadaşlarımda aynı şekilde iyi kızlar güzelce geçinip gidiyoruz umarım karşına gerçek iyi bir dost çıkar mutlu olduğunda mutlu olan üzgün olduğunda üzülen gerçek bir dost nasip olur, sadece arkadaşlarıma karşı değil tüm kadınlara karşı tavrım bu sanırım feminist olmamdan dolayı kadınların hiçbir şekilde kötülüğünü istemiyorum ya ahdjshd
ergenliğe giriş dönemlerimizde rahmetli sınıf hocamız doğruluğunu sonradan anlayacağımız bir cümle kurmuştur. "Erkekler daha geniş gruplar halinde arkadaşlıklarını pekiştirirken, kızlar küçük küçük ve sürekli değişen gruplar oluşturacak" Bu bi yargılama kınama şeyisi değil bu arada. Fıtratınız o, mizacınız o, nefsiniz çeşitli. Erkeğin nefsi kadın, kadının nefsi çeşitli.
Bu his çok tanıdık geliyor, yalnız değilsin gerçekten 😔 Kızlarda da erkeklerde de fesat, kıskanç, çıkarcı tipler var; cinsiyetle alakası yok aslında. Biraz da kime kalp açtığın, sınır koyup koymadığın önemli 💔 Bence sen artık yorulduğun için daha seçici oluyorsun, o da normal. Enerjini emenleri sal, küçük ama kaliteli bir çevreye yönel 🫶 Peki sence şu ana kadarki en kırıldığın arkadaşlık olayı neydi? 💭✨
Cevap
9Cevap
Sizde çekememezlik hsetlik var her ortamda kavga dedikodu yapıyorsunuz birbirinizin kuyusunu kazıyorsunuz Aynı kıyafeti giyince bile bi sorun çıkarıyonuz
Sizde birbirinizi bicakliyorsunuz sanki gökten düşme melekler aw
Biz meleğiz demedik zaten ama örnek bi düğünde bile gelinin gelinliğini akrabaların elbisesini dedikodu yapıp uzun uzun tartışıp kavga sebebi yaratıyonuz
Neden anlamiyorum fakat genel olarak kizlarin kizlara karsi farkli bir kiskancligi var
Evet işte niye öyle ya
Sanirim doga geregi bir seyleri kiyasladiklarindan
Ya sende sorun var ya çevrende gayette müthiş dostluklarım var kardeşim gibi
Bilmiyorum dostum kardeşim dediğim arkadaşlarım hep kazık attı herkesin çevresi farklı oluyo bana denk gelmedi daha
Yani bilemedim çünkü benim ilkokuldan başlayan var üniversiteden olan var farklı çevrelerden hep sana denk gelmemiş ya da sende kendinde fark etmedigin olumsuz özellikler var
kız arkadaşlarım vardı benim flörtlerim olmasına rağmen kimseye tapumu vermiyorum kimseye de kendimi sahiplendirmem köpek değilim
Kadın kadın düşmanıdır diye bir laf duymuştum vakti zamanında
Ben öyle biri değilim ark olmak istermisin dostane yani ☺️☺️
Aynı durum. Ayrıca kızlarla ben arkadaşlık yapabiliyorum
Kadınlar kadınları sevmiyor
Belkide sorun sendedir
Evlen sende
Evlilik ne alaka şimdi
Geriye başka opsiyon kalmıyor.
Öyle mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?