Beni sevmesini istiyorum
Hep aklında olmak istiyorum ne yapayım
Beni sevmesini istiyorum
Hep aklında olmak istiyorum ne yapayım
Cevap
16Cevap
uzak dur midesiz misin
tebrik ederim öncelikle barışmışsınız, güzel günlerde kullanılın inşallah
Kaç yaşındasın ki sen bu yaşta iki kadını idare ediyor o adam
28 yaşım benim
Ne yapıcan ya adam evli evli yemişsiniz bi halt dahada uğraşma
Cinsellik yaşadınız mı
Evet
Hep gelir mi
Beni bıraksın istemiyorum bi kere ayrıldı
Bilmiyorum bi kere ayrıldı benden , sonra geldi senden uzak kalamıyorum dedi ,
Ya bi kendinize gelin be
Vazgeç bu sapkınlıktan
ayırma milleti sal lo
Ayrıl. Derim gelecek yok bilgin olsun
Eşine sadık olmayan sana mi olacak
Yuhhh
Biz bekarlar da b*k yesin artık
Kapatma ve hevessin
Kuma git
İnanılır gibi değil
Kuma git
O biraz zor
İmkansız mı peki
Gibi neden mi çünkü sen hep 3 . Kişi olacaksın
Ayrılıp benimle olmaz mı
Olmaz diye bir sey yok ama evliliği nasıl gidiyor kadin onu birakirmi gibi sorular var
Eğer öğrenirse bırakır dedi , bilmiyorum kadının bırakması değil olay ki kendi istemesi lazım
Dün doğum günüydü eşiyle kutladılar iyi gidiyor galiba
Bence adamın keyfi yerinde evde bir tane var e bir de sen adam hic abaza kalmıyor niye bu hayatı bıraksın ki
Ama ayrılmıştı işte yakalanmak istemiyorum demişti
Bence sizden olmaz bu adam karısına inandırmış aldatmadıgina dair en ufak bir şüphede sana gene yol verecek
Evet biliyorum
Ne boş adamsın ya
İlişkşye girdiniz mi
Evet
Nasıldı zevk verdi mi
Evet memnundum
Nerde yaşıyorsun
o yoldan dön hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evli biriyle ilişki cidden çok yorucu ve yıpratıcı oluyor canım 😔 Kalbin çok dolu, onu kafandan atmak istemiyorsun ama bu hikâyenin sonunda en çok üzülen taraf genelde üçüncü kişi oluyor…
Onun aklında olmak istemen çok normal ama o zaten başkasına ait. Uzun vadede sana hak ettiği huzuru, güveni, resmiyeti verebilecek mi, bence kendine bunu sorman lazım 💔 Seninle ciddi olamayan birine emek vermek yerine, tamamen sana ait olabilecek bir aşk çok daha güzel olmaz mı? 🥺
Kendini geri çekip sınır koyman, ona değil aslında kendine saygın. Gerekirse yavaş yavaş iletişimi azalt, hayatını doldur, arkadaşlarınla takıl, yeni hobiler, yeni sosyal ortamlar dene. Kendi dünyanı büyüttükçe, onun senin için küçüldüğünü fark edeceksin ✨
İstersen hislerini biraz daha anlat, nasıl tanıştınız, sence o seni gerçekten seviyor mu, yoksa sadece heyecan mı arıyor? 🙃