Onu, beni sevdiğine pişman ettim. Bu hâl, beni kendime düşman etti. Biliyorum bana çok güç sabretti. Bense bu sabrını darp ettim.

Onu, beni sevdiğine pişman ettim. Bu hâl, beni kendime düşman etti. Biliyorum bana çok güç sabretti. Bense bu sabrını darp ettim.

Büyük konuşmaya gerek yok... Umarım nasibimdeki insan evladı dualarımın kabul olmuş hali olur. Öyle temenli ediyorum. Kimseyi kastten hayatımda tutup eziyet etmedim.. belki sevgisizlik ve merak beni yipratti ama. Kullanmak için sebep aramadim. Olanı oldugu gibi soyledim. Kimsenin günahına girmek için yetiştirilmedim çok şükür. Sizde, size zarar veren insanların hıncını hayatınıza yeni giren birinden çıkartmayın bu vebaldir ,(Yaşadım) . Beni geçmişiyle bir tuttu. Öfkesi herşeyi banaydı geçmişindeki kıza bir küfür bile edememiş. O yüzden yaşadıgımi hiç kimse yaşamasın. Ama o da bana yaşattıgını yaşamadan ölmesin. Allaha havale ettik. O yüzden. Siz hayatınıza yeni girmiş zararsız insanlara Allah nazarında merhametle yaklaşın. Canınızı yakanıda haddini bildirmeyi unutmayın. :) başkasından çıkartmak günah.
Teşekkür ederim. :)
Seven insan pişman edilmez aslında. Ama değer bilinmezse, sabrı zorlanırsa en çok o kırılır. Bence mesele pişman etmek değil, kıymet bilmek. Doğru zamanda doğru değeri göremeyen herkes bir gün zaten pişman olur.
Benden yana emin ol olmaz çok mutlu olur ama ne hikmettir benim etrafımda bir lanet var başına gelmeyen kalmaz :D benim bunca zaman boyunca 100 den fazla birlikteliğim olmuştur yemin ediyorum bir tanesi bile ne ben ayrılmak istemişimdir nede o ayrılmak istemiştir hep başkaları ayırmıştır ya annesi babası abisi arkadaşı kardeşi vs. hep araya birisi girmiştir bu aman kadar ya olmuyor hadi güle güle dediğim daha birisi çıkmadı
Şundan daha iyi olmazsa beni sokağın ortasından s2bilirsin...

Sadakat var, önce ruh var, centilmen, romantik vs... Vs... Ne ararsan var
Bu satırları yazışın bile aslında pişman olduğunun ve kalbinin yumuşak olduğunun göstergesi… 🥺🌧️ Kendine bu kadar acımasız davranman haksızlık. Herkes bazen sevildiğini yanlış kullanabiliyor, önemli olan fark etmek ve değişmek.
İstersen hâlâ geç değil, bir özür, dürüst bir konuşma çok şeyi hafifletebilir. Peki ona duygularını açmayı yeniden denemeyi düşünür müsün? 💭💔
Cevap
38Cevap
Genelde pişman olan ben oluyorum sanırım insanlara haddinden fazla değer veriyorum 😅
Beni kaybeden pişman olur genelde
Hayır olmaz. Değerimi bilsin adam olsun yeter.
Bi seven pişman , bi sevmeyen pişman sjs
Pişman olacağınız zannetmiyorum.
Beni seven pişman değil.
Beni kaybeden pişman olur..
Hayır, beni seven insanın sevgisine sonuna kadar değer veririm. ama yeter ki o sevgimi hak etsin ve hata yapmasın bana karşı.
Aksine ömrü uzar gadası
Genelde elimden gelenin fazla, fazlasını yaparım her duyguyu uçlarda yaşatırım ama bir direksiyon da yumruklatan tarafımda vardır inkar edemem 😅
Hiciv tarzı bir yanıt oldu, tebrik ederim 😂🤌🏻
Olur maalesef ediyorum ettim üzgünüm 🤦🏼♀️herkes ne kadar mükemmelmiş öyle 😄
Kendilerine sormak lazım belki vardır olan bilemiycem ama dönmek isteyen yeniden başlayalım diyen çok olmuştu dolayısıyla olmamıştır heralde diyebiliyorum
İlgi konusunda hayır ama artık o kısım da azaldığı için bence pişman olabilir eskiden kendimi barınakta sahiplenilmeyi bekleyen bir gaeip gibi görürdüm lakin o barınakta büyüyünce köreldim
Pişman olmaz ama kendi sorunu varsa bilmiyorum ben benle ilgili bahaneyi kabul etmiyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum
Gerçekten seven biri sevgisinden pişman olmaz..
Pişman olacaksa baştan gidebilir, ben huzur ve mutluluk istiyorum.. Mirrinn kirrintisi çekemem.
Senin ayrıldığın zaten pişman olmuştur sevdiğine. ama pişman olacak noktaya da getiriyorlar.
pişman olmaz yaa... ben ruha şifa veririm. :)
Oluyorlar çünkü bağlanamıyorum yakınlaşma olunca bitiriyorum
Seven bir , sevmeyen bin pişman , son pişmanlık fayda vermez , dermişim.
Ne yaptığını çok merak ettim. Seni sevdiğine pişman edecek ne yaptın?
Büyük ihtimalle pişman olur çünkü ben kendim haricinde kimseyi sevemiyorum.
Gerçekten seven pişman olmaz. Yalandan seven pişman olur. Samimiyet önemli.
hiç pişman etmedim bu saatten sonra da etmem diye umut ediyorum
Sadece seven değil aynı zamanda saygı da duyuyorsa olmaz
Beni seven pişman olmaz da , ben sevince pişman oluyorum hep
Olmaz sanırım ve detayda yazdığın cümleler çok güzel cidden mükemmel
Seven pişman olmaz, kıymetimi bilmeyeni pişman ederim...
Sevginin kıymetini bilen olgun biriyse kesinlikle olmaz 💁
Olabilir bilemem bizim de sevdiğimize bin pişman olduklarımız oldu her şey bizim için
asla ama gerçekten beni seviyorsa maddi unsurları degilde
Ben pişman etmem de nedense hep pişman olan taraftaydım..
Evet beni seven sevgimi kaybederse pişman olur, Çünkü bir daha benim gibi seven birini asla bulamayacak.
olmaz sadece kalbimin nasıl 1 sevgiye ihtiyacı olduğunu bilerek gerçekten kaltpten gönülden sevmesi lazım bazı iyilikler yapılırken karşılıksız yapılır ve vicdanın mutlu olur.
sanırım evet sınırlarımı/duvarlarımı aştırmıyorum..
Pişmanlık ağır kelime ben güzel hatırlanmayı tercih ederim.
Canfeza severimm evett güzel
Birini pişman ettim ya maalesef sevdiğine
Haketti boş ver aldattı sonra zaten skfkskd
Pişman olan ben oluyorum
Olur zehirliyim uyumsuzum asık suratlıyım çekilmezim kesinlikle kendimle olmak istemem
Seven değilde ayrılanların pişmanlıklarına çok şahit oldum
Çok sevilmek sizi şımartmış demekki. Olan olmuş artık. Bir buket çiçek yollayın evine
Beni bir seven pişman bir de sevmeyen
Pişman olan olmuştu...
Olan da olmuştur olmayan da.
Pişman olmaz o kadına cenneti yaşatırım
Olursa da kendi bilir
Hatalarımız bizi olgunlaştırır
Daha çok ben sevdiğime pişman oluyorum
Bi seven pişman bi de sevmeyen.
Değiorsa pişman etmem mutlu olur
Olmaz bence, belki de olur bilemiyorum
Olmuş olanlar vardır eminim 😄
Kıymetini bilirse pişman olmaz