Lütfen geçmiş artık geçmiş olmasın.
Zaman dursun onlar başka birini seçmiş olmasın.
Gitsin, lakin benim yolumu eşmiş olmasın.
Ne garip uğrunda yancak birinin bezmiş olması.

Lütfen geçmiş artık geçmiş olmasın.
Zaman dursun onlar başka birini seçmiş olmasın.
Gitsin, lakin benim yolumu eşmiş olmasın.
Ne garip uğrunda yancak birinin bezmiş olması.

Mevzuya gerçekçi yaklaşmayı deneyeceğim. Yani ben ince ve kendimi düşünen biriyim. Bir gün beraber olduğum kişiyle ilgilenirken aynı günün içinde bambaşka modlara girebilirim çxşxllzlx fazla kontrolcü sayılmam, özgürlükçü bir insanım. Sadakat diğer adımdır desem doğru kağıda imza atmış olurum. Beraber olduğum kişi güvenimi kaybetmesin yeter, onun dışında benim o kişiye olan sadakatımı tek bir Allah bozar, O’nun dışında hiçbir nefes alan varlık beni sadakatten vazgeçiremez. (NET) bu anlattıklarımla pişman olunur mu olunmaz mı bilmiyorum ama bence olunmaz
Hayır beni seven pişman olmaz neden pişman olsun.. aksine ben sevdiğime her zaman gerçekten değer vererek severdim.. saygı duyarım onun her zaman yanında olurdum ve onu hiç bir zaman terk etmezdim ama maalesef günümüzde kadınlar özellikle bu saydıklarımın tam tersi gibi davranan insanları seviyorlar.. bu yüzde n de zaten aşka inancım kalmadı hiç hayatta..
Kendimi gözümde çok fazla büyütmüyorum. Her şey sevmek değil. Hayatta başka sorunlar da çıkabilir, o sorunlar yüzünden "Seni sevdiğime pişmanım." diyebilir. Hiç kimse kendine fazla güvenip, iddialı olmamalı. Hayat bir çarpar yüzünüze sonra kalp ağrılarıyla baş başa kalırsınız.
Bu ihtimali hep düşündüm aslında. Aklımın köşesinde olan bir sorudur.
Ayrılıkları hiç sevmem. Seven pişman olmasın bence eğer oluyorsa gerçek sevgi değildir. Bir insanın duygularıyla oynamak hiç hoş değil çünkü karşındaki insan yıpranır. Biraz mert erkek olsa öyle yapmaz sevdiğini üzmez.
Cevap
16Cevap
Beni bir seven pişman birde sevmeyen pişman 😂
Tek pişmanlığı aşırı kıskançlığım olur, onun dışında gerçekten ilişkilerim güzeldir..
Yok olmaz ama ben sevmediğim sürece sevmesinler ya. Sonra yine suçlu biz oluyoruz.
Nefessiz yaşayabilmesi ne kadar mümkün olursa o kadar memnun olur
Yapacak bir şey yok, evet Koç kızıyım 😛
Pişman olduğunu söyleyen
Bir deneyim yaşamadım
Değer veriyorum
pişman olan ben oldum
Mantık üstüne yaşıyorum
Birde 30 sendromu yaşıyormuş insanlar
Ben tam tersi gittikçe kendimi daha da
İyi ve olgun hissediyorum
Bu hayatta herkese iyi gelmemiz, herkesi mutlu etmemiz imkansiz. Bazen istemeden de olsa baskasinin kalp kirikligi olabiliyoruz. O konuda da yapilabilecek bir sey olmuyor.
Pisman etmisizdir belki.🙄
Pişman da olabilir tabii ki. Dürüst olmak lazım. Neticede benim de sevmem önemli yani. Biri beni seviyor diye, ben de onu sevmek zorunda değilim.
Neden pişman olsun ki.. beni seveni bende severim, sayarım, sahip çıkarım, derdi derdim olur sakınırım.. ama öyle olmamak gerekiyormuş.. kimse sevmesin beni uzaktan güzelsiniz uzak durun.
Hayır. Hiç olmadı, olmaz. Karşımdaki kişi ile ilişkimi bitirecek olsam dahi saygısızlık etmeden ve o ana kadar tanıdığı insan olarak, bambaşka birine dönüşmeden yaparım bunu.
Beni sevdiğine pişman etmeyeceğim şekilde davranırsa olmaz. Yanlışlar ve hatalar içinde devam ederse sevdiğine bırak tanıdığına bile pişman olur. Öyle de itici olabiliyorum.
Beni seven bin pişman olur ama sevdiğine degıl benım gıbısıyle daha onceden karsılasmadıgına 😉
İkili ilişkide fazlasıyla uysal biriyim problem yaratan taraf genelde ben olmamaya çalışıyorum yani beni seven pişman olmaz.
Olursa şu ruh hali değişkenliğinden olur başka türlü sanmıyorum, kova burcu olmanın lanet özelliği.🙄💚
Yanında olanlar bugüne kadar olmadı kardeşim. Çok şükür onlara da bir şeyler kattım. Telefonlarım susmaz bu yüzden.
Beraber olanlar bilir kendimi övmek istemiyorum
Olmazlar. Çok çekici çok güzel çok akıllı hatta bunlardan daha fazlasini buluyorlar. Ama bi noktada hep gidiyorlar kendi yasadiklari ailevi sıkıntılar ya da korkulari endişeleri yüzünden. Fazla geliyorum herkese.
Pişman olma sebebi benim gibi birini kaybettiği için olur.
Kimsenin hayatına sorun olmam.
... son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var buraya kadarrr🎶
Olacak bir şey yapmıyorum aynı duyguları beslemiyorsam biraz sıkıntı olabiliyor..
Kim bilir belkide 🤷🏼♀️ genelde pişman olan ben oluyorum
Bende onu sevmezsem evet
Pişman olanı henüz görmedim 😄
Sevsin beni. Ben sevilmeyi severim. Bence pişman olması imkansız
Bilmiyorum belki engelli olduğum için pişman olabilir
Pişman olmaz çok çok çok mutlu olur,
ama ben sevebilecek miyim işte
hayır pişman değil
Viski ne alaka canım cekti
Pişman olmaz şükreder.
Doğduğuna bile pişman olacak
bu zamana kadar olmadı
Beni seven pişman oluyor ya 😄
Merhametimle başa çıkabildiği kadar.
Olmaz garanti veriyorum
Çiçekleri zaten bir seven pişman bir de sevmeyen
Beni bi seven pişman bir de sevmeyen
Evet oldu öyle şeyler.
Beni seven pişman olmaz
Nefret edemeyeceği için pişman olur..
Hayır olmaz. Ama ben sevdim pişman oldum.
Onlar olmaz ben olurum kesin
Olur.
olmaz..
Olmaz..
olur
sanmıyorum
Olmuyor sanırım
kimse sevmez beni O yuzden pisman olmaz
Duruma göre değişir
Olmaz
Bilemiyorum.
Abovvv hem de nasıl