Toksik ilişkiye ara vermek gerçekten düzeltir mi, ayrılmak istemiyorsak ne yapmalıyız?

sevgilimle birbirimizi çok seviyorduk, seviyoruz hala da ama çok kavga ediyoruz ve anlaşamıyoruz. 2 yıl birbirimizin peşinden koştuk, bazı olaylar oldu, olamadık sevgili. şimdi de olduk ve her gün kavga ediyoruz. toksik ilişki, ikimizin de kafası gidik ve cidden ikimiz de depresifiz ve ailelerimiz sorunlu. böyle olunca ikimiz de çok üzülüyoruz. bugün kavga ettik ve yine ağladı, o üzülünce ben de üzülüyorum. şahsen ayrılmak istemiyorum, seni seviyorum dedim, sarılarak konuştuk bunları ama "ara verelim, belki iyi gelir" dedi. düzelemiyoruz çünkü sürekli kavga ediyoruz, saçma sapan olaylardan, çok çabuk sinirleniyor. ben de antidepresan kullanıyorum ama ben barışsak bile sonunun iyi biteceğini düşünmüyorum. 1 hafta falan sürecek, birbirimizi özleriz, daha iyi olur belki dedi. arayı çok açmayacağız, yine de konuşacağız da, günaydın, iyi geceler, dışarı çıkarken haber falan vereceğiz. tokam hala takılı koluma.

Toksik ilişkiye ara vermek gerçekten düzeltir mi, ayrılmak istemiyorsak ne yapmalıyız?