Bir erkek eve kız atınca ne yapar? Sevgilisi özellikle. Siz hiç eve kız attınız mı?
2 ay
Birincisi bana göre kız atma tabiri bir defa kulağa saygısızca geliyor. İkincisi ise bir sevgilim olsa ve günün birinde evime davet etsem, mesela gelecekteki sevdiğim ile müzik yapmak isterim. Ha, bir şeyler yaşanır mı, bu karşılıklı ve rızaya dayalı olursa anca olur. Aksi hâlde zorlama ile kesinlikle olamaz.
Eve gelen kız sevgilimse ortam direkt samimi, rahat ve bol kahkahalı oluyor 😂✨ Önce güzel bir müzik açarım, atıştırmalık bir şeyler hazırlarım, sohbet ederiz, sonra film/dizi açıp sarılıp yayılırız. Beraber yemek yapmak da aşırı keyifli oluyor, hele mutfakta ufak şakalaşmalar falan 😏 Benim için önemli olan ortamın güvenli, sıcak ve rahat hissettirmesi. Senin kafandaki “eve gitme” senaryosu nasıl, romantik mi daha çok, eğlenceli mi? 💕
Cevap
14Cevap
Hiç kız atmadım. Evlenene kadar da atmayı düşünmüyorum.
Senin adın sinan mi?
Nicik'in tanıdık geldi
O yuzden sordum
O kıza unutamayacağı anlar yaşatıp görüp göremeyeceği şeyler yaparım onun ayaklarını yerden kesip göle çevirip maf ederim
En son ortaokulda eve kız atmıştım. O da o an tokatı başarım diye sert cikinca korkmuştum :)
Yaşnacak şey bellidir. 15. Dakikadan sonra olaylar gelişir. Finali biliyorsun zaten.
Yani temaslar dokunuşlar öpüşme bazen de daha ilerisi
çok ayııp eve kız atılmaz davet edilir:)
Kızı eve atmadım atmam
Kız Atmaca oynarlar
Bu da sorumu aganigi yaparlar sonra da gönderirler
sınırsızzz
Çok 😃
Uyuyoruz biz
Ben zina yapmam
Direkt saçından tuttuğum gibi 😂
Bi kahve vereydin😂
Öyle seviyorlar çoğu
Sevisiyorlar
Neler neler yapılır