Eşimle 9 aylık evliyiz bana bu aralar sen niye hiç annelere kalmaya gitmiyorsun dedi şrfs pslk.. 3 günlük git istersen diyor nefret ediyorum
1 ay
Valla 9 ayda bu hale gelmişseniz çok sıkıntı. Var bir sıkıntı boşuna göndermek istemez. Niye evleniyorsunuz onu da anlamış değilim kendinize bu zulmü niye yapıyorsunuz ki
O kadar pişmanımki çok haklısın
Bunun altında bir şey arayacak kadar güvenmiyor isen neden evlendin bu büyük bir çelişki. Belki gerçekten samimi olarak sordu sana bunu da en iyi çözecek yine sensin. Ama sen de beraber gidelim diye karşı bir teklif yapabilridin
Eşinin bunu söyleme tarzı gerçekten kırıcı olmuş, haklı olarak nefret ediyorsun 😕 Böyle cümleler insanın içini çok acıtır. Burada bence asıl soru; bunu şakayla mı söylüyor, gerçekten senden uzak kalmak mı istiyor, yoksa senin ailenle vakit geçirmeni “normal” mi görüyor, niyeti ne? 💭
Onunla sakin bir anda, suçlamadan “Bana böyle dediğinde kendimi değersiz hissediyorum, neden böyle söylüyorsun?” diye konuşman çok önemli. İçindeki kuruntuyu susturmanın tek yolu açık iletişim. Peki, geçmişte de sana böyle kırıcı laflar söyler miydi, bu yeni mi başladı? 🧠💔
Uzak kalmak istiyo gibi geldi yok eskiden demezdi
Bu yeni başladıysa bir şeyler onu rahatsız ediyor olabilir 😔 Konuşmadan içini yersin bak 💔
Cevap
14Cevap
Senden hemen bıkmış gadası
Evet galiba çok da umrumdaydi boşancam
Tamam
Daha önce hiç gittiysen özlemişsen diye diyordur belki ama seni üzecek başka davranışları varda gitmiş gibi yap pat diyecek gir
Daha önce gitmedim. O yanlış bişey yapsa bile bu aralar evde yapmaz diye düşünüyorum benim şüphelendiğimi anladiysa, aynen yapıcam hiç ummadığı bi anda
Denedin mi
Şüphelen birşeyler çeviriyor yeni evli evden çıkmaz seninki evden kovuyor
Aynen öyle çok güzel dedin evden kovuyo aynen öyle. Ayrılıcam Allah blsni versin
Ayrılma hemen önce izin ver yapmasına yani baskın yap veya aldatıyorsa delillendir
Yeni evliymişsin sakın çocuk yapma korun
Ben de öyle plan yapıyorum zaten Yok yok asla çocuk yapmam
Çaktırmadan tlf kurcala oradan birşeyler bul fakat sakın kavga çıkarma sakin davran
hımmm iyi niyet yok gibi önceki yaptıklarından dolayı heralde
Ben bişey yapmadımki nasıl yaji
hayır ya sen değil onun eskiden yaptıklarından dolayı ya da davrnışlarından dolayı olablir bend egit diyorumda inlş arkamdan böyle demiyodur :)
Sen kime git diyorsun
benimkine özlerse diye:)
Seni gönderecek başkasını eve atacak demekki
ya da bi yere gidicek
Denirmi hiç böyle
Denmez pslk işte ya dedi, biticek
Sensiz kafa dinleyecektir :)
Sence bumu yani
Yani büyük ihtimal ya da biri var hayatında onunla buluşcak konuşcak
Allah khrtsn ozaman onu. Yakında terkedicem zateb
9 ayda seni bu kadar bıktırdı mı yaa :)
Çalışıyor musun peki
Hayır çalışmıyorum
Anladım hep evdesin peki o ne iş yapıyor kızlı ortamı mı var
Otobüs şoförü
Hımmm belediye mi şehirler arası mı
Belediye
Hımmm her gece evde yani oda güzelmiş ibb mi
Evet evde
İstanbul da mı
Eee
Yok k
Nerde yasıyorsun ki
Gidiyormuş gibi yapıp geri dönerdik birkaç saate.
Bişey varsa enselemek içinmi
Evet.
niye bu kadar kızgınsın
Böyle demesi şüphelendirdi nefret ediyorum iyi gitmiyo
başka şeylerde var o zaman
Ne yapıcam
bilmem
Gitmiş gibi yap anahtarı da al birkaç saat gez gel
Kamerayı da aç suç üstü olsun yapıyorsa
En uygun kameralar ne kadardr acaba onu bende düşündüm
Telefon bile iş görür
Ama yokla ara zaten o işi yapacaksa ya açmaz ya sürekli seni kontrol eder ya da geçiştirir uyuyacağım der
Nasıl yapacağım telefonu evde mi bırakacağım ya bulurlarsa
Kapıyı aç kayda başla
Git tabi adam eve kadın atacak
Ciddi mi sib
Kafayı dinleyecektir :)
Allah Allah saçmalamış
Ne oldu
Şüphelenmen lazım
Sakin ol kız
Oha ben evli olsam hatuna yapışık yaşarın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?