Kafam öyle karışık ki psikoloğa verecek param olsa vereceğim ilk ilişkim yaşım 26 kendimi hem geç kalmış hissediyorum hem sınav sürecim var işten dolayı zaten çok çalışamadım şu an işten ayrıldım çalışmak için ayrılığı kaldıracak durumda değilim benimleyken eski sevgilisiyle mesajlaşmış ve görüşmüş kız beni bile bile onunla görüşmüş. sadece ayaküstü konuşmuşlar ona eminim ama sonuçta orada aldatma var ne yapmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiklerin o kadar normal ki… Hem KPSS stresi hem ilk aşk hem de güven kırılmış, kolay değil gerçekten 💔 Böyle bir yükün üstüne toksik bir ilişki ekstra kambur gibi duruyor.
Eski sevgilisiyle gizli gizli yazışması, görüşmesi; adı ne olursa olsun güveni sarsar, bu da sınav sürecinde odaklanmanı darmadağın eder. Hem kalbini hem geleceğini koruman gereken bir dönemdesin. Aşk acısı zor ama geçiyor, KPSS’de zaman geri gelmiyor.
Bence kendine şu soruyu sor: Bu ilişki bana güç mü veriyor, yoksa enerjimi emip hedeflerimden mi uzaklaştırıyor? İçtenlikle cevapladığında kararın daha netleşecek.
İstersen devam edelim, sevgiline karşı şu an en baskın his ne: özlem mi, öfke mi, güvensizlik mi? 💬✨
Bilmiyorum hem güç veriyor hem beni zehirliyor
İşte tam toksik tanımı bu… Hem sarıp sarmalıyor hem zehirliyor 😔💔
Uzun vadede zehir kazanır ne yazık ki 🥀
Bir kere aldatan tekrar aldatır mu