Yani konuşma sıklığımız duruma göre değişkenlik gösterebiliyor mesela bugün 6-7 saattir konuşmuyoruz, çalışıyor evet farkındayım o yüzden takılmıyorum
1 ay
Gayet normal. Fazla konuşmak sizi sogutabilir. Çünkü konuşacak konular belli. Kadınlar sürekli ilgi ister konuşmak ister ama erkek kısmı tam tersi. Fazla üstüne gidersen senden sıkılmaya başlayabilir buna dikkat et. Ara vermek özlemi artirir.
Anladım Yani şöyle Mesela bugün 6 saattir konuşmamamız gerçekten normal mi yani sabah bir günaydınlaştık falan dediğim gibi çalışıyor sonra arıyor Bir saat falan konuşuyoruz çok üzerine gitmiyorum tabii ki de ama merak ediyorum açıkçası
Gayet normal. Evli insanlar bile o dediğin saat kadar konuşmuyor çoğu zaman. Konussaniz da dediğim gibi o saatte konuşacağıniz şeyler bellidir. Nasılsın , ne yapıyorsun , işte misin vs gibi. Haliyle öyle çokta konuşulacak konular olmadığı için insan pek hevesli olmaz. Birde aradaki sevgiye de bağlı bu durum. Çok seven aşık olan insan tam aksine sürekli konuşmak ister , merak eder vs.
Uzak mesafe ilişki için anlattığın bence gayet normal tatlım 😌 Çalışma saatleri, yorgunluk, kafa dağınıklığı derken herkes gün içinde her an yazamaz. Önemli olan 6-7 saat yazmamak değil, yazdığınızda hissettiklerin 💕 Kendini ihmal edilmiş hissediyor musun, yoksa sadece “acaba normal mi” diye mi sorguluyorsun? İçten içe seni rahatsız eden bir şey var mı, dürüstçe söylesene 🙃
Cevap
1Cevap
Normal bence ya sana ufak bile zaman ayırıyorsa çok kıymetli emin ol iş saatleri geç olan bile var ona rağmen yazmaya çalışıyorlar
ozelınız oluyor mu
Hayır
İlişkilerime cinsellik katmam herkes o kdr geniş değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?