Nasıl tanıdı ise öyle devam eder. O değişirse ben de değişirim. Tabii yanlış taraflarım varsa...
1 ay
degisim normal. bir insan 50 sene boyunca sabit kalamaz. degisir miyim. yanii mumkun mu ki? birine artik romantik ol veya romantik olma diyince degisebilir mi. basit hatalar degisirde karakter veya durtuler biri icin degsiitirlebilir birsey degil
yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri değiştirmeye çalışırım. Sonuçta bir ömür geçirecez çözümcül olmak gerek.
teşekkürler
sen mi seçtin oto mu :D
Önemli olan yanlışlarla, kusurlarla sevmek zaten... Değişmem ve değiştimem öyle sevmişimdir kabullenirim öyle sevmiş kabullenmesini bilecek..
Bence olay “değişmek”ten çok “gelişmek” 💫 Sen zaten özünsün, karakterin, değerlerin durmalı. Ama mesela fazla kıskançsın diyelim, o da rahatsız oluyor, bunu törpülemek kötü bir şey değil 😊 Karşılıklı uyum için yapılan değişim tatlı, dayatma olan ise toksik 😬 Sen şu an hayatında biri olsa, onun için hangi özelliğini geliştirmeye sıcak bakardın? 💭💕
Cevap
12Cevap
değişmem hayır
Görsel değişim bir yere kadar ama kafa yapısı değişmez değiştim derse yalan söylemiş olur
Ne değişirim ne değişsin isterim bi tek alkolü bıraktım istedi diye
Değişirim yeter ki o istesin😃
@Günesinkadini beni nereye gömmeyi düşünüyorsunuz 🤔🤔
@Günesinkadini kalbine gömeceğiz.
Gamzeme gömsek olmaz mı😎
Gerektiği kadar onu üzen özelliklerimi törpülerim
Huy degişmez sadece degişmiş gibi gösterilir
Değiştirdim mantıklı bir değişim isterse
Eşim için çok değiştim
Hayır
Çok zor
Nasıl isem o olmaya çalışırım
Hayır beni olduğum gibi sevsin
Değişirim
Neyi degistircez ama
her şey karşılıklı. Ben ona o da bana saygı duy uyursa iki tarafta birbirinin istemediği şeyleri yapmamaya gayret gösterir yani
Bunun adına zaten olgunluk mantıklı insan diyoruz. Aynı yaşantısına devam edecek insan niye evlensin ya da niye evleneyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?