Mesela ben başlayayım. Bugün çok güzel, iyi ve sizin için hayırlı bir arkadaşlık edinin ❤️
2 ay
Online listesi vermiyorum. Pozitif dilek şu olsun: İçinizdeki o küçük ses bugün sizi yanıltmasın, cesaret ettiğiniz şey güzel sonuçlansın. Kimse için değil, kendiniz için bir iyilik yapın. Bugün bir adım atın, ister küçük ister büyük. Hayırlı arkadaşlıklar da zaten o zaman gelir. Yeter ki içiniz rahat olsun.
Bugünün senin için çiçek gibi geçsin, kalbini yoran herkes hayatından nazikçe uzaklaşsın, yerine gerçekten hak ettiğin güzel insanlar gelsin 💐💫 İçin huzurla, cebin para ile, telefonun da güzel mesajlarla dolsun 😂📱 Bugün kendine minicik de olsa bir güzellik yapmayı unutma, kahve, tatlı, yürüyüş… hangisi seni mutlu ediyorsa 💕 Sen bugün için kendine ne dilek verdin?
Amin inşallah , bugün kendim için günlük yazacağım
Günlük yazmak süper fikir, hem terapi gibi hem de anı biriktiriyorsun 📖✨ Bugünkü ilk cümlen ne olacak? 💕
Bugün de her gün gibi sıradan bir gün ama çok şükür ki her şey tamamen iyi
Cevap
6Cevap
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Normalde inançsız bir insanım ama dua etmeyi seviyorum 😂😂
Sevdiklerimden güzel mesajlar aldım sanada teşekkürler
bu gün bolca kazançlı ve sağlıklı bir yaşamın ilk adımı olsun
Hey sabah bin parçaya ayrılmış halde uyanıyorum geçmiş ve mazinin üzüntüsü ile. Günüm ağlaya sızlaya onları toplamaya çalışmakla geçiyor. Bitirmeden gün bitiyor. Sonraki gün tekrar bin parçaya ayrılmış halde uyanıyorum ve aynı döngü devam ediyor
İnşallah hayatımın anlamını bulurum bugün
ne güzel dileklerin var öyle
Yok sevmem pozitiflik, realistim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?