Kişilik & Karakter Şu an kimden nasıl bir mesaj gelse sizi mutlu eder? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Hadii bakalım gelsin cevaplar. Beni mutlu edecek tek şey hesaba gelen paraların mesajıdır hadi eyvallah ksdkjds Güncellemeler1 yıl Güncel Şu an kimden nasıl bir mesaj gelse sizi mutlu eder? Cevapla Mesaj Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kimseden mesaj beklemiyorum 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Off demeyin böyle şeyler bana yaa valla çok özledim biri var ondan gelse nasıl mutlu olurdum anlatamam yani 🥺🥺 2 2 Yorumla ouzinyo 1 yıl Sen attt Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Yokki olsa keşke yüzlerce atardım 2 dk da okadar ki çok özledim Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Banka dan "hesabınıza 50 milyar € aktarıldı, keyfilik harcamalar dileriz" mesajını hâlâ bekliyorum 😂 1 1 Yorumla ouzinyo 1 yıl Hayalim Yorumla
zeyzeyxcxp Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Okuldan bir arkadaşım var (erkek) onun yazmasından mutlu olurdum 2 4 Yorumla ouzinyo 1 yıl Sen atsanaa Yorumla zeyzeyxcxp 1 yıl Birkaç defa mesajlaştık ama öyle koyu sohbetimiz yok benimle konuşmayı seviyır gibi de ama ne biliyim alakasız olur belki diye çekiniyorum niye yazdı şimdi diye düşünürse erkeklere karşı o kadar rahat olamıyorum Yorumla ouzinyo 1 yıl Yaşlar küçükse erkek yazsın ergenken erkekler çekilmez Yorumla zeyzeyxcxp 1 yıl Öyle diyorsan Yorumla
denizmanzarasiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cepte şok win puanınız hesabınıza yüklendi mesajı mutlu ediyor biraz 1 4 Yorumla ouzinyo 1 yıl O ne be 🙄 Yorumla denizmanzarasiiii 1 yıl Şokta bazı yiyeceklerde win puanı oluyor alınca hesaba para geliyor Yorumla ouzinyo 1 yıl Hımm anladım inşallah gelir o zaman 💆♂️ Yorumla denizmanzarasiiii 1 yıl Teşekkürler Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzun zamandır görmediğim birinden dünyalar benim olur 1 2 Yorumla ouzinyo 1 yıl Umarım gelir Yorumla bfbfatih 1 yıl Gelse de eski ben yokum artık aynaya bakınca aynadaki kişiyi taniyamiyorum Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Zaten mutluyum ki. Mesaj da geliyor zaten. Sıkıntı yok şükür. 1 2 Yorumla ouzinyo 1 yıl Allah bozmasın BaşakkAkrep 1 yıl Amin
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Şu an hiç kimsenin mesajına cevap vermezdim 1 3 Yorumla ouzinyo 1 yıl Aman sende 😒 Yorumla Balbiri 1 yıl 😤 Yorumla ouzinyo 1 yıl 🫣🫣 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Elon Musk tartışmamız gereken bir konu var diye mesaj atsa mutlu olurdum sanırım. :) 1 4 Yorumla ouzinyo 1 yıl Niye olmasın kiii :D Yorumla Gölgesizkarakter 1 yıl :) tabii ki, rüyamda olur belki. Yorumla ouzinyo 1 yıl Hayat bu 💆♂️ Yorumla Gölgesizkarakter 1 yıl Maalesef. :) Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Hesabınıza 1 milyon dolar geldi 1 2 Yorumla ouzinyo 1 yıl Doğru kişiyi beklemek yok mu 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Noo Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl bankadan hesabınıza 250 milyon para girişi oldu mesajı baya iyi gelir 😍😍 1 0 Yorumla
aşkkadamıı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kimseden bişey beklemiyorum ama biri sana BEŞİKTAŞ maç bileti aldım dese efsane olur 🦅 1 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Eski sevgilim 1 milyon euro gonderip bana tekrar birlizkte olmamiz icin yalvarsa mesela 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. doğum günü kutlama mesajı gelirse mutlu olurum 20 temmuzda benim doğum günüm 1 1 Yorumla arascanpolat 1 yıl haklısın daha var Yorumla
Ruhtamiri Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Uzun zamandır beklediğim biri var ondan mesaj gelse yere göğe sığmam sanırım 1 2 Yorumla ouzinyo 1 yıl İnşallah gelir Yorumla Ruhtamiri 1 yıl İnşallah Yorumla
İkide1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Yarın nöbetin yok diye mesaj gelsin 🤲🏼 1 1 Yorumla ouzinyo 1 yıl aminnn Yorumla
Zesk777 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Kaybettiğim çok değerli bir insan var benim için. Herkesten gelebilecekse ondan gelmesini çok isterdim. 1 0 Yorumla
McBlingPrincess97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Nasılsın mesajı atsa ona da fit'im 1 2 Yorumla ouzinyo 1 yıl Yeterki atsın Yorumla McBlingPrincess97 1 yıl Aynen öyle Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Maçkolik'ten "Di Maria Beşiktaş'ta" bildirimi gelse güzel olur 😄 0 0 Yorumla
serenn19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Tayfun nbr yazsa sadece nbr üç harf dünyanın en mutlu insanı ben olurdum 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evrenden şey mesajı bekliyorum, "Az kaldı." mesajı. 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bankamdan, maaşımı yine kötü emellerine alet edip 2 gün kullandı resmen.. 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hoşlandığım çocuktan "evlenek mi gızz?" Mesajı gelse 0 3 Yorumla ouzinyo 1 yıl Niye gelmesin kii atar birazdan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birazdan dediğin belki 3-5 yıla 😂😂 Yorumla ouzinyo 1 yıl Hım yav olsun da 3 yıl sonra olsun :D Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Miras kaldı, hesabınıza para yattı türevi mesajlar 1 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl @trollebacim 1 2 Yorumla ouzinyo 1 yıl Zaten atıyordur :D etiket geldiğine göre Yorumla cannotflybee 1 yıl yok atmaz O Yorumla
siyahatlıasilprenses Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Jdjdwx eyv 1 1 Yorumla ouzinyo 1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% 1 yıl Hiç kimseden 1 1 Yorumla ouzinyo 1 yıl Nasıl ya Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Sevdiğim den 1 3 Yorumla ouzinyo 1 yıl Gelir gelir Yorumla zeynepdok78 1 yıl Gelmez evlendi geçen gün Yorumla ouzinyo 1 yıl hıı unut onu gönlüm sevmedi farzet Yorumla
Zelihakaraduman Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Ceg, cegid dinleyen biriyim ama madde kulanmıyorum. 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Ev boş gelsene jsjsks 0 3 Yorumla ouzinyo 1 yıl Şiiii herkesin hayali skljdkjsd Yorumla Cognizent 1 yıl Buradan bir mesaj gelse, ben de İstanbul'dayım tanışalım diye, o da olur bak shsjs Yorumla ouzinyo 1 yıl Hadi bakalım :D Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düşündüm de kimse gelmedi aklıma. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Eski sevgilimden haha 0 0 Yorumla
merveyzmk Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Bankadan 1 3 Yorumla ouzinyo 1 yıl Banka mııı 🙄 Yorumla merveyzmk 1 yıl Evet. Hesabıma para geldi diye mesaj gelse mutlu olurum şahsen Yorumla ouzinyo 1 yıl Hee öyle olanından ondan bende mutlu oluyorum para gelsinde banka filan fark etmez :D Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bilmem düşünmedim 0 7 Yorumla ouzinyo 1 yıl Düşün bekliyorum 💆♂️ Yorumla biradettubaa 1 yıl Acun medyadan gelse 😌 beni helikopterle alsın , hiç fark etmez alsın bir adaya atsın. tropik bir ada 🏝️ 🚁 Yorumla ouzinyo 1 yıl Yaşabilecek misin orada fareler yılanlar akrepler filan varken yiyecek yok bişi yok sdsd Yorumla biradettubaa 1 yıl Eeee acun medya dedik başta 😌 güveniyorum ben ona 🏖️🧉 Yorumla ouzinyo 1 yıl :D ohoo iyi bakalım umarım gelirrr Yorumla biradettubaa 1 yıl Rüyamda görürüm ahshsh Yorumla ouzinyo 1 yıl Olsun o da iyidir sdsd Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimseden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kimseden mesaj beklemiyorum
Off demeyin böyle şeyler bana yaa valla çok özledim biri var ondan gelse nasıl mutlu olurdum anlatamam yani 🥺🥺
Sen attt
Yokki olsa keşke yüzlerce atardım 2 dk da okadar ki çok özledim
Banka dan "hesabınıza 50 milyar € aktarıldı, keyfilik harcamalar dileriz" mesajını hâlâ bekliyorum 😂
Hayalim
Okuldan bir arkadaşım var (erkek) onun yazmasından mutlu olurdum
Sen atsanaa
Birkaç defa mesajlaştık ama öyle koyu sohbetimiz yok benimle konuşmayı seviyır gibi de ama ne biliyim alakasız olur belki diye çekiniyorum niye yazdı şimdi diye düşünürse erkeklere karşı o kadar rahat olamıyorum
Yaşlar küçükse erkek yazsın ergenken erkekler çekilmez
Öyle diyorsan
Cepte şok win puanınız hesabınıza yüklendi mesajı mutlu ediyor biraz
O ne be 🙄
Şokta bazı yiyeceklerde win puanı oluyor alınca hesaba para geliyor
Hımm anladım inşallah gelir o zaman 💆♂️
Teşekkürler
Uzun zamandır görmediğim birinden dünyalar benim olur
Umarım gelir
Gelse de eski ben yokum artık aynaya bakınca aynadaki kişiyi taniyamiyorum
Zaten mutluyum ki. Mesaj da geliyor zaten. Sıkıntı yok şükür.
Allah bozmasın
Amin
Şu an hiç kimsenin mesajına cevap vermezdim
Aman sende 😒
😤
🫣🫣
Elon Musk tartışmamız gereken bir konu var diye mesaj atsa mutlu olurdum sanırım. :)
Niye olmasın kiii :D
:) tabii ki, rüyamda olur belki.
Hayat bu 💆♂️
Maalesef. :)
Hesabınıza 1 milyon dolar geldi
Doğru kişiyi beklemek yok mu 🙄
Noo
bankadan hesabınıza 250 milyon para girişi oldu mesajı baya iyi gelir 😍😍
Kimseden bişey beklemiyorum ama biri sana BEŞİKTAŞ maç bileti aldım dese efsane olur 🦅
Eski sevgilim 1 milyon euro gonderip bana tekrar birlizkte olmamiz icin yalvarsa mesela
doğum günü kutlama mesajı gelirse mutlu olurum 20 temmuzda benim doğum günüm
haklısın daha var
Uzun zamandır beklediğim biri var ondan mesaj gelse yere göğe sığmam sanırım
İnşallah gelir
İnşallah
Yarın nöbetin yok diye mesaj gelsin 🤲🏼
aminnn
Kaybettiğim çok değerli bir insan var benim için. Herkesten gelebilecekse ondan gelmesini çok isterdim.
Nasılsın mesajı atsa ona da fit'im
Yeterki atsın
Aynen öyle
Maçkolik'ten "Di Maria Beşiktaş'ta" bildirimi gelse güzel olur 😄
Tayfun nbr yazsa sadece nbr üç harf dünyanın en mutlu insanı ben olurdum
Evrenden şey mesajı bekliyorum, "Az kaldı." mesajı.
Bankamdan, maaşımı yine kötü emellerine alet edip 2 gün kullandı resmen.. 🤦♀️
Hoşlandığım çocuktan "evlenek mi gızz?" Mesajı gelse
Niye gelmesin kii atar birazdan
Birazdan dediğin belki 3-5 yıla 😂😂
Hım yav olsun da 3 yıl sonra olsun :D
Bi iyi geceler mesajı iyi olurdu
Miras kaldı, hesabınıza para yattı türevi mesajlar
@trollebacim
Zaten atıyordur :D etiket geldiğine göre
yok atmaz O
Jdjdwx eyv
🙄🙄
Hiç kimseden
Nasıl ya
Sevdiğim den
Gelir gelir
Gelmez evlendi geçen gün
hıı unut onu gönlüm sevmedi farzet
Ceg, cegid dinleyen biriyim ama madde kulanmıyorum.
Ev boş gelsene jsjsks
Şiiii herkesin hayali skljdkjsd
Buradan bir mesaj gelse, ben de İstanbul'dayım tanışalım diye, o da olur bak shsjs
Hadi bakalım :D
Düşündüm de kimse gelmedi aklıma.
Eski sevgilimden haha
Aklımdaki kişi yazsa kafi idi
Bankadan
Banka mııı 🙄
Evet. Hesabıma para geldi diye mesaj gelse mutlu olurum şahsen
Hee öyle olanından ondan bende mutlu oluyorum para gelsinde banka filan fark etmez :D
Gelmeyeceği için hayal kurmuyorum
Hiç kimseden
Bilmem düşünmedim
Düşün bekliyorum 💆♂️
Acun medyadan gelse 😌 beni helikopterle alsın , hiç fark etmez alsın bir adaya atsın. tropik bir ada 🏝️ 🚁
Yaşabilecek misin orada fareler yılanlar akrepler filan varken yiyecek yok bişi yok sdsd
Eeee acun medya dedik başta 😌 güveniyorum ben ona 🏖️🧉
:D ohoo iyi bakalım umarım gelirrr
Rüyamda görürüm ahshsh
Olsun o da iyidir sdsd
Türkiye yarı finalde
Hiç bir mesaj.
Kimseden
Kimseden
kimsenin