Bir sinir geldiiii tepemdennnn 💆🏻♀️
Kızlar kız arkadaşlarını, erkekler erkek arkadaşlarını baz alsın. Yakın çevreniz sevgilinize hayran kalsa, bu size güven mi verir yoksa tedirgin eder mi?

Bir sinir geldiiii tepemdennnn 💆🏻♀️
Kızlar kız arkadaşlarını, erkekler erkek arkadaşlarını baz alsın. Yakın çevreniz sevgilinize hayran kalsa, bu size güven mi verir yoksa tedirgin eder mi?

Arkadaş çevreni değiştirme zamanın gelmiş. Arkadaşlarımın hiç birine yakışıklı mı diye bakmadım. Eğer arkadaşıma değer veriyor iyi davranıyorsa abimdir değer vermiyorsa düşmanımdır tipi beni ilgilendirmez yüzüne de bakmam. Bir yıllık ilişkim var kız arkadaşlarım sevgilimin yüzündeki kocaman beni bilmiyor bi kere net bakmadılar sevgilim yanımıza gelecek olsa makyajlarını siler hırka giyerler usül budur
Ben arkadaslarımla tanıstirmam. Mümkünse onlar da benimle tanıstırmasın. Hele en sevmediğim seylerden biri sevgilisiyle tanıstirip rahat hissetmek için arkadaşını da pesinden süruklemeye çalısan arkadas en cekilmezi. 2 sevgilinin yaninda 3. Kisi olmak istemem. Cift cift gorüsme de bana saçma geliyor. Önceden tanısikljk varsa ayrı tabi.
Dozu önemli, yakışıklı diyebilirler bunda problem yok ama abartmamaları ve sürekli sevgilimden bahsetmemeleri gerekir ne kadar yakışıklı olduğundan vs, yoksa işkillenirim açıkçası
Bu his çok normal, tepene sinir gelmesi bile tanıdık geldi 😅✋ Ben şöyle bakıyorum: Arkadaşlarım sevgilimi beğeniyorsa “zevkim iyi” diye hoşuma gider ama doz aşarsa, sürekli övüp abartırlarsa rahatsız olurum, mesafe isterim 🙃
Buradaki kritik nokta sevgiline ve arkadaşlarına güvenin. Sevgilin ya da arkadaşların sınırı zorluyor mu, yoksa senin kafanda mı büyüyor sence? 🧐
Cevap
18Cevap
Arkadas arkadaşın sevgilisini beğenemez ayıp denen bir şey var. Kıskanmaktan ziyade terbiyesizliktir bu yapilan. Kıskanırım orasıda ayrı.
Kıskanırım bunu normal karşılayacak biri yoktur bence
Benim öyle bir arkadaşım olamaz adamı severim 🫡🫡
Olay çıkar ben çok kıskancım ya 😅
Bir beğensinler de kollarını bacaklarına nasıl takıyorum.
Höst kahverengi sert plastik hobinahçesi tuvaleti terliğini ağzına sokarım onun
Olumlu konuşsa ayar olurum olumsuz konuşsa gıcık olurum en iyisi hiç konuşmasınlar 😂
Begenmemeleri ilginc gelir zaten :D yanimiza yakisan güzel olmasi gerek zaten :D
Begenenler sonradan kendısıne yol yaptı sjsj mesafe ıyıdır
Cesaret otu yemişlerdir diye düşünürüm. Benim sevdiğimi beğenmek nedir yani? Bu beni sinir eder
Sevdiğimi beğenmek başkası arkadaşlığı keserim ayrıca sevdiğimi arkadaşlarımla tanıştırmam benim özelim olanı benden başka kimse tanıyamaz
Nasıl beğeneceklerine bağlı
"Oha yuh vallahi çok güzelmiş sevgilin kardeşim Allah ayırmasın bayıldık karakterine duruşuna kendisine "
Diyorlar mesela 😂😂
E o zaman hiç problem yok hoşuma dahi gider. Ne mutlu bana.
Ne güzel 😂
Her zaman daha iyisi vardır unutma ama hahahaha
Düşünsene sevgilin geliyor arkadaşların şey diyor off kaslara bak offf şu çocuk sarılınca o kollarda nasıl erinir var ya offf nasıl yakışıklı ölürüm falan diyor sende sessizce durup dinliyorsun?
Beğenebilir yani arkadaşımın niyetini bildikten sonra problem olmaz ama şakasına tam yeter nazar edeceksin derim makarasına
Kıskanırım ama kıskançlık istemediğim bir duygu değil zaten
Çok beğense derken? Hayırdır
Tabi ki de kıskanırım
Kıskanırım, gerilirim
Beğenemez, yorum yapamaz. Onun aklını alırım.
Arkadaşımı döverim
Laf der ölümden beter ederim hepsini
Bu soruları nereden buluyorsunuz.
Nerden bulalım istersin?
Neden olmamış şeylerin senaryosunu kurgulayıp soruyorsunuz? Bazılarının sırf bu yüzden ilişkileri bitiyor.
Örneklendirecek olursam.
Diyor mesela aşkım ben ölürsem benden sonra evlenir misin.
En basitinden evlenirim dese. Kadın bu sefer çok farklı bir gözle bakıyor adama.
Bu yüzden bu sorular bana saçma geliyor!!!
Faydasız sorulardan ne medet umuyorsunuz anlamıyorum
Beyefendi sizin kafanıza silah mı dayadılar soruma gelin diye? Gelmeyin. Bu kadar basit niye polemik yaratıyorsunuz? Soruya gelmezsiniz olur biter.
Haklısın. Cevaplamam gerekirdi teşekkürler
Cok kıskanırım 🙂
Beğenebilir
Okurken bi geldiler bana
Üstüne uçarım o saniye
Normal karşılarım
Niye begensin sevgilimi sacmaliga bak
Ben arkadaşlarım ile sevgilimi tanıştırmam
Öyle bir şey diyebileceklerini düşünmüyorum
Evet ya
Normal
Normal