Yüzü güzel değil ama fiziği güzel olan kızla neden sevgili olur yakışıklı bir erkek yani c* yüzünden mi ya da kişilik vs mi
2 ay
Alakası yok dediğinizle. Bir erkek yanına yakışsın ister ve genelde yüz estetik operasyonla bir kaç rötuşla düzenlenebilir ama obez birisi fit bir vücuda kısa sürede sahip olamaz.
Bence işin içinde sadece c* yok, rahat ol 😂 Her yakışıklı erkek “sadece yüz” ya da “sadece cinsellik” odaklı değil. Fiziğini çekici bulmuştur, enerjini sevmiştir, yanında mutlu hissediyordur, mizahını beğeniyordur, belki de kendini en iyi seninle gibi hissediyordur 💫
Ayrıca herkesin güzellik algısı bambaşka. Sen kendini nasıl görüyorsun, memnun musun kendinden, yoksa başkalarının yorumları mı kafanı kurcaladı? 💭💘
Cevap
15Cevap
Fizik iyise yürüyen çok olur amaç cinsellik tabiki
Tamam da sevgili olanda oluyor neden acaba
Sevgili olur uzun vade beraber olur neden ayrılsın
Öncelik tabiki kişilik, yüz güzelliği çevresel, fizik ise kişiye özgü olur 😉
Güzellik göreceledir senin beğendiğini bi baikası bi başkasının beğendiğini ise sen beğenmezsin
fizik daha cekici. yüzü kime göre neye göre güzel değil? siz hep kend, inizi güzel sanıp başkasını çirkin görüyorsunuz.
Yüzü önemsemiyorlar fizik olduktan sonra
Benimde yüzüm çok güzel değil fizigim bayağı iyi ama cirkin erkekleri çekiyorum habire
Yok benim goguslerim büyük silikona hiç ihtiyacım yok ki ama suda olabilir duygusal bağda hissediyor olabilir
İçini sevmiştir
yüzünü çirkin bulmuyor belki senin gibi
Yüzü güzel değil demek kizi çirkin bulduğum anlamına gelmez ki ortalama diyelim ama şöyle yakis8kli erkekler kusursuz kiz isterler haklı olarak o yüzden dedim
İcin guzeldir
Yani duygusal bağ mı hissediyordur
onu kullanmak için, böyle erkekler mal oluyor
Çirkin erkeğin canım olmasından milyon kat iyidir
S*a*l*a*
Fizik daha önemki
cinsellik tabiki
İsteklidir
Genelde hoppala için
Aşık değilse cinsellik içindir.
Kullanıyordur
2 senedir birlikte oluyorlar ama nasıl kullanıyorlar
Tabi bilemem belki de gerçekten seviyordur bu işler fiziğe bakmaz
Cinsellik için
Cinsellik için olsa sevgili olmaya gerek kalmazdı ama
Sevgili olmadan cinsellik yaşayabilir mi
Sen olsan direk verirmisin
Asiri zengin ise olur yoksa olmaz s*a*l*a*k değilim fakirle cinsellik yaşama.
Herkes senin gibi düşünemiyor demekki
Neden acaba
fızık onemlı ondan
Kız ilgilidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?