Güncellemeler
1 yıl
ama bu durum var küçük bir yerde yaşyor. nüfusu da az
sosyal medyadan tanıdığım yabancı bir herif bu da ilişkisi yok yazıyor, cidden de yok diye kabul edersek neden yani arkadaş bu tiple 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kafa dinliyordur. olamaz mı? illa hayatında bir kadın mı olması gerekiyor. teknoloji gelişmiş. sanal gerçeklik gözlügüyle seks yapar trip ve ilgi isteme gibi default kadın özelliklerinden kurtulmuş olur
şu herife trip neyim atacak çok kadn çıkmaz 😂
sen öyle san. kadınlar erkeği avuçladımı varya. ve bunu hissetti mi o zamana kadar atmadıkları tripleri toptan atıyorlar inan ki
atsana adamın hesabını merak ettim cidden
yuhh olmaz anlar benim attgmı
adama yürüyor musun nerten😂😂😂
yok yürümüyom da tek türk arkadaşı benim, sonra iskillenmesin
sana bir şey diyim mi?
bu soruyu kadının biri bana reelde sormuştu😂
nasıl olur diye şoka girmişti.
olmayınca olmuyor işte. kadın kişilşpyle arkadaştan ileriye gidemiyorum. sevgili moduna girdün mi yüz doksan derece değilşyorlar ve çok farklı bir canlıya dönüşüyorlar😂😂😂
abi bu herif bildiğin Thor 😂 Brad Pitt filan halt eder. fakat ülkesinde kendisi gibilerden çok hani.
hangi ülke
erkek üyeliğiyle test et adamı bak vurduruyor olmasın😂
İsveç
isveç erkeklerinde günü birlik eşcinsellik ve hetero cinsellik çok yaygındır. onlarda bu çok normal kabul edilir. birbirine eşini sunma bile vardır ikram olarak😂😂😂
bunlar sizin çamur atma çabanz olmasn 😂 ben de az çok tanırm kültürlerini.
neden çamur atayım ki?
otelcilik konusunda deneyimliyim. her milletten insanı tanırım ve isveçli sarı kedileri kıskanacak değilim. benim bio ya bakarsan sarıları sevmediğimi anlarsın zaten😂😂
ib. ne bir adama aşıksın işte…. kabul et
ne güldüm sabah sabah. iyi gırgır oldu
ruslara düşen insanlarsınız ama isveçlileri mı begenmeyeceksiniz 😂 her neyse zaten adamlar geyse bile geyliklerini de açıkca yaşarlar burdakiler gibi korkak değiller. Ama bu Thor farklı, eskisi filan var akrabaları vs her şeyini görebiliyorum. sadece ilişkisi yok. Belki de küçük bir yerde yaşadığı içindir. nüfusu 20 binmiş.
sen kıskanç bı magara adamısın 😂 adamı görsen erirsin muhtemelen. bu erkekse ben ne haltm dersin... bu kadar kıskanclk bünyene zarar abicim. kendini bu kadar kasma tanımadgn insanlar için
hemcinslerimi asla kıskanmadım. gerek kalmadı yani. mağara adamı olduğum doğru bak. yıllardır bir dağ evinde yalnız yaşıyorum😂
doğaya tam adapte olmuş durumdayım. bu erkekse ben neyim diyeceğimden eminsin yani😂
bu arada ruslara asla düşmem. hedefimde araplar ve acemler var. arap kadınlara zaafım var. benim eskiside zenciydi😂
abi Arap🤮 sevecek inasanın zevki yoktur 😂 sen boş ver bu konuları
hastasıyım arapların. ölüp bitiyorum
ee ayak yorgan meselesi 😂🤮 muhtemelen dindarsn da. Arap sever mide bı dincilerde var😂😂😂
bilemedin valla. kafirin önde gideniyim😂
inanmadım. kafir olup da Araplardan nefret etmeyen tek kimse yok 😂 neyse yine de zevkler ve renkler. şöyle araptan bol bişey de yok ülkede abi niye düşürmedin. gerçi üremeseniz dünyaya daha hayırlı 😂
dağlıkta yaşıyorum dedimya. arap p*rno idare ediyorum. altı üstü boşalmak zaten. ne gidecem şehre bir de tavlama peşinde gezecem. aşırı ilgi istiyorlar ve acayip derecede şüpheciler. erkekleri sadakat nedir bilmediği için peygamberde olsan hep bir şüphecilikleri var ve bu insanı çok sıkıyor. kendi kızkardeşine bile şüpheyle bakıyor kimisi. çıktım biriyle be bana hayatı zehir etti bir yılda. fenotiplerine ve dişiliklerine hayranım ama çekilecek dert değiller. eskiden beri hep demişimdir. kadın kahrı çekeceğime otuzbir çekerim😂
🤮🤮🤮 hem zevkin hem hayatın leş 😂
zevkim olabilir de hayatımla ilgili ne biyosun ki sen😂
Senin takip edemediğin kadar hızlı bir hayatı olmasın?
benlik bişey yok ilişkisi yok diye belirtmiş her yerde
ilişkisi yoktur ama bolca gecelik takılıyordur. mantıklı olanı yapıyor.
Belki özgüveni yoktur her şey tip değil
pek ihtiyacı yok bence özgüvene 😂
öyle düşünme öyle güzel kızlar tanıyorum ki kendine güveni olmadığı için sevgilisi bile yok.
İlişkisi yoktur, ziktiği çoktur
Seni bekliyor işte git yanına ilişkisi olsun
komik seni
Deliriyorsun dimi yakısıklı erkek görünce. Üstünü başını yırtıyorsun
hayr bu ülkede pek göremedigmz icin evet biraz etkilenmyor değiliz. her kadın etkilenir
Sen peki nasılsın çok mu güzelsin tamamen merak :)
yok orta güzelim, konu ben deglm
İlgisini çekersen bir kaşık suda. Sever seni yani yanlış anlama :/
çok uzak ya
Hmm tühh baaak. Sen neredesin, o nerede. Anlat bakayım kendini orta güzellikte ki hatun :D
Bir kişide takılı kalmayan biridir belki
Böyle daha degisik kizlar bulur
Secicidir :)
İmkansız
İstemiyordur