Orta yakışıklılıkta biriyim. Güzel giyiniyorum. Kime teklif etsem kabul etmiyor. Tipimi yorumlayanlar çirkin değilsin bulursun diyor. Ama kimse sevgili olmak istemiyor.
Yalnız öleceğim sanırım
Yalnız öleceğim sanırım
Teklif etmekle olacak şey değil ki bu. Zaten teklif etmeden önce bir şeyler hissetmen lazım, kızın evet mi hayır mı diyeceğini bilmen lazım.
Tanışma sahasından sonrası olmuyor öyle söylim
Kıza durmadan yurursen olmaz tabii. Baştan sanki bir erkekle konusuyormussun gibi tanışmak lazım, arkadaşça yani.
Aynı kıza yürümüyorum. Her kızla da arkadaşça konuşuyorum zaten. Olmuyor hiç bi şekilde
Reis şöyle söyleyim, eğer fiziksel ozelliklerinde bir sorun yoksa muhtemelen kızlarla nasıl konuşulur bilmiyorsun. Ya da aşırı fakirsin ki fakir olsan bile olması lazım, demek ki nasıl konuşulur bilmiyorsun, bunu ogrenmen lazım.
Ya karşıdakini çok sıktığımı da sanmıyorum. Gülüp eğleniyoruz ben kendi adıma iyi vakit geçiriyorum ama karşıdaki rol yapıyosa bilemem. Onu da anlayamam zaten. Çok işler yaa
Cevap
5Cevap
hiçbir kimse orta değildir. orta ne ya? şekersiz asitli içecek yazıp tatlandırıcı koymak gibi bir şe y bu
Standart tip orta işte knk. Yakışıklı değil çirkin de değil.
kanka genellike ortalama demek, vasat demektir, zaten vasatn da kelime anlamı ortalamadır bakabilirsin. herkese benzeyen birisinin ne albenisi olabilir? burada işler sende bitiyor. biraz daha bakım yap, kıyafetlerini imajını değiştir. fark edil.
Değiştirilmiş halim bu seviye zaten. Demek ki çirkinim yaa. En iyisi evlenmeye boşa uğraşmamak. Çalışır yerim kalan parayı devlete bırakır intihar ederim napiyim
böyle düşünme. bazı erkekelr yakışıklıdır ama nasıl desem soğuktur. biraz sıcak olmaya bak. antipatik durma
Normal davranıyorum ya kasmıyorum. Tip antipatik demek ki
foto varsa özelden at
Dostum eğer karakter olarak cidden bir kusurun yoksa o kızların halt etmesidir. Belki çok aradığın için bulamıyosun akışına bırak hayatına devam et çıkar karşına biri iyisin iyi xkvmdovmsl
İçki kumar yok beş vakit namaz. Aylık 8 bin maaş. Ev araba var. Yeterli mi. Görücü usulü bile bulamıyorlar
Orta yakışıklı nasıl oluyor ya xD valla güldüm özür dilerim ama sıkma canını her şeyi zamana bırak zaman herseyin ilacıdır
Ya işte bakınca çirkin demezsin ama yakışıklı da değil işte beni görmen lazım anlaman için 😀
Sen de herkes gibi tipsizsin demiceğin için gerek yok. Bari çirkinsin deyin de umutlanmayalım yaa. Aile kurmayıverelim nolur yani. Herkes çoluk çocuğa karışmak zorunda mı. Öyle yaşarım. Çalışır kazandığım parayı devlete bırakır giderim napiyyim
Bakımlıyım yaa iyi giyiniyorum. Saçım hep yapılı. Yeter valla bıktım artık insanlarla tanışmaya doydum ya. Zerre umudum yok artık
Olm sana soylenenin meali tipsizsin.
Ben soylemem sen anla
Knk tipsiz olsam tipsizsin derler çünkü tipsiz buldunsa söyle alınmam diyorum yine bişey demiyolar
Doğrudur aga ne diyim. Yalnız ölürüz bizde napak
Ücretliyse gerek yok.
Evlen olm napcan sevgiliyi?
Tanışmadan nasıl evlencez. Kız tanışma sonrasına geçmiyor ki
İşin gücün tamamsa söyle annene bulsun bu işler hala öyle yürüyor.
Beğenmiyorlar
Tip önemli tabi de biraz da dil lazım
foto koyaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?