Eski sevgilimden şikayet miçi olmak istiyorum nude mi yayınlıyor diye aileye söylerler mi
2 ay
Eski sevgilimden şikayet miçi olmak istiyorum nude mi yayınlıyor diye aileye söylerler mi
İkametgâh neredeyse oraya haber gider yasaş işlerde genelde, celp kağıdı ellerine geçmeyecekse şikayet et. Polis gizli kalır diyecek sakın inanma. Maalesef ki arkadaşım için şahitlik yapmam gerekti ama ailem bilsin istemiyordum, dava kağıdı zart diye eve gelince hepsi öğrenmişti.
Öyle mş
18 yaşında isen kanunen senin iznin olmadan hiç kimseye böyle bir bilgi veremezler. Ve iznin olmadan böyle paylaşımlar da bulunan o söz de eski sevgili için de derhal gerekeni yapın ki başı şimdiden ezilsin...
24 yaş
Anlıyorum. Zaten örnekleme yaptım. Yaşınız 18 ve üzeri ise demek istedim...
Ailenle yaşıyorsan veya ikametgahın ailenin eviyse kağıtlar gelir onlarda geleni hemen açıp bakarlarsa öğrenirler. Ama polis vb. hiç kimse söylemez söyleyemez.
Anladım çok kötüyüm pişmanım yayılıyor heryere ne yapıyım fikir verir misiniz kendimi berbat hissediyorum 😞
Damla bu çok ciddi ve hassas bir durum, seni gerçekten anlıyorum canım 💔 Önce şunu bil: Savcılığa veya siber suçlara suç duyurusunda bulunurken “aileme haber vermeyin” diyebilirsin, genelde ailen aranmaz, muhatap doğrudan sen olursun. 👮♀️
Delilleri sakla, ekran görüntüsü vs. silme. Gerekirse bir kadın derneğinden ya da baronun kadın hakları biriminden de destek alabilirsin. İstersen süreci adım adım konuşalım, şu an en çok nenden korkuyorsun? 😔💬💞
Cevap
14Cevap
reşitsen söylemezler
Pişmanım bunun için
Savcılığa şikayet et durumunu da şöyle onlar bilgi verir gizlerler bir daha da kimseye mide atma
Tövbe ettim
En iyisi
Verirler. Kimliğini belirtmezsen şikayet dikkate alınmaz.
Ailen öğrenirse söylemen gereken bir taktigim var
Ne gibi
Seninde ifaden alınır ailen öğrenir neden yayınlıyor ya ml mi
Öğrenir mi yani
Tabiki eve kağıt gelir mahkeme kagidi böyle yapmasida yanlış ne bilim ben direk silerim
Ne kadar da güvenip öyle saçma şeylere kalkışıp sonrada böyle uğraşıyorsunuz
Savcılığa git şikayet et durumu anlat ailem bilmesin de
Söylemezler diye düşünüyorum ama süreç ailenin haberi olacağı bir şekle gelebilir
Öğrenir illa burası Türkiye haber gönderirler gelsin diye duymama şansı yok
reşitsen söylemezler
Reşitim
Suç sende
Damla Karaman 🤣
@tual74 bende suçluyum atmamam gerekirdi 😞😞😞
İlla ki duyar öğrenirler onlardan da ifade alırlar
Edebilirsin
Şikayetçi ol
Ya da şikayetçi olcam de direkt kaldırır
Silmiyor inanmıyor
O zaman inandır onu şikayet ederek 😉 görsün anyayı konyayi
Anlatabilecegin biri varsa onunla git polise.
Ciddi misin
Ciddiyim oluyormuş bilgin var mı
Oluyor mu şikayet etmek istiyorum
Savcılığa git kendi numaranı ver orradan şikayet et ama tel husus sana tebligat gelecek o ailene değil sana gelsin
Öyle oluyor mu
Oluyor
Ailem öğrensin istemiyorum
Ailenin haberi olur
Nerde yayıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?