Suriye'li birine aşığım çokta iyi biri ama gerçekte nasıldırlar, neyden hoşlanırlar kadınlarını aldatırlarmı vs çok merak ediyorum. inşallah içinizde Suriyeli biri vardır.
Cevabın nedir?
+1 yılBak bacım ben türkmen olarak yazmıyorum sana,
Şuanda suriyeli yazarım,
Ben suriyed doğdum ve orda büyüdüm ve okudum,
Suriyenin nüfusu yaklaşık 22 milyon var,
Ve suriye arap ülkeler gibi değildir çünkü orda her milletten vardir, türkmen, kürt, Arap ve bütün ordan terk eden hayın değildir20 Yorumla
En İyi Cevaplar
izle tam senlik
https://www.youtube.com/watch?v=igkPSqjeGrk01 Yorumla
Soran+1 yılGorunmuyor nedir o soylede bilim?
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılben orda buyudum biliyorum, severlerse onlardan iyisi yok.. tam tersleride var çok.. kişiye göre değişiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım canım teşekkür ederim..:)
+1 yılSuriyelisini bilmem ama Araplar eşlerine bağlı oluyorlar bildiğim kadarıyla
18 Yorumla
Soran+1 yılO da bana aynisini soyledi ve genellikle dinlerine duskun biriler bu yuzden ona gore yasiyorlae diye biliyorum ben
- +1 yıl
düşkün oldukları için mi 2 3 evlilik yapıyorlar suriye mülteci kampında calısıyorum. beşikteki bebege kadar beşik kertmesi yapılıyor yani hoşlandıgı cocugun evli olma ihtimali cok yüksek bir de sürekli gözleri başkasının namusunda kötüler demiyorumm aama bizim kültürümüzden saygı ahlak sevgi geleneklerimizden cok farklılar
- +1 yıl
@zeynepseyhan benim gibi düşünen biri yok mu diye düşünürken yorumunu gördüm. helal sana anonim kız, bizim kültürümüzden utanıp diğerlerine sempati besleyenlere karşı iyi ki varsın.
- +1 yıl
Bana yaz istersen bacı. Ben sana yardımcı olabilirim
- +1 yıl
Namussus
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
37Cevap
+1 yılOnu bilmiyorum da bizim burada bir avm var her gidisimde mutlaka bir suriyeli bana aşık oluyor :D 4 kisi geldi yanima bu sekilde :D biraz sapiklar sanki..
47 Yorumla
Soran+1 yılNerde oturuyorsun canim sen? Birde bir bakiyormusum benimkiymis hahahah :)
- +1 yıl
Ay ne gulerim ya :D sen seninkinin tipini tarif et ben soyliyim o mu degil mi
Soran+1 yılGenelde sac sakallari felan hep ayni oluyor canim tarif etsemde anlasilmaz ki :) bolge olarak hangi avm oldugunu soylersen anlayabilirim belki cunku gittigi bir avm oluyor
- +1 yıl
Sen hangi sehirde yasiyosun :D
Soran+1 yılİstanbul :) ama benimki degildir eminim ki yinede icime kurt dustu hahaha
- +1 yıl
Yok yok degil ayni sehirde degiliz zaten :D
Soran+1 yılTamam canim :D
Türk ya da Kürt erkeği gibidir her milletin iyisi yakışıklısı da vardır kötüsü çirkini de vardır zaten bu milliyet meselesi değil öznel bir meseledir. Yani ne Türkler var yüzüne tükürülecek ne başka bir milliyetten insan var ağzına edilecek...
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum yanlis anlasilmis olabilirim. Ben genelden bahsediyorum. Neye daha cok onem verirler, adetleri nelerdir vs..
+1 yılTam bir abazalar birincisi. .
ikincisi eslerine sadik degiller. .
uzak dur derim ben..72 Yorumla
Soran+1 yılYok bu oyle degil canim. Yinede tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim. .
"Türkler kendi ırklarıyla evlenselerdi dünyaya hükmedebilirlerdi"
70 YorumlaTüm suriyeliler aynı mı? Hepsinin özellikleri ortak mı? aldatmak milletlere özgü birşey mi? Suriyeliler aldatıyorda, Lübnanlılar aldatmıyor mu? Böyle bir genelleme olabilir mi? IQ çırpınışta
51 Yorumla
Soran+1 yılSen anlamak istedigin gibi anlamissan ben napim. Onu bizde biliyoruz heralde.. genelden bahsediyorum neye daha cok onem verirler, ne olarak bilirler vs. Bence senin IQ cirpinista onuargili oldugin icin
bende suriyeli bir erkekten hoşlanıyorum evlerimiz altlı üstlü biz onların üstündeki evde oturuyoruz önce böyle bir düşüncen yoktu ama bakışı gülüşü çok hoşuma gitti sonra onu her görmeme içim kıpırdadı sonra oda anladı herhalde tatlı tatlı gülmeye bana bakmaya başladı sizce çocuğa açılmalımıyım çok tatlı türkyede var mı bylesi acaba
02 Yorumla- +1 yıl
beyin takviyesi al sen önce kardeşim
+1 yılbunun ülkeyle memleketle alakası yok. kişilik meselesi
25 Yorumla
Soran+1 yılOrası oyle tabi ama çoğunluğa bakarsak onlar namusa daha çok önem veriyorlar, kadınlarını çalıştırmıyorlar ve dinlerine daha bagĺılar diye biliyorum ve görüyorum.
- +1 yıl
modernlik konusunda gerideler. temizlikleri içinde pek olumlu şeyler söyleyemem. 8-10 sene önce 2 kere suriyeye gittim. gerçekten kaliteli kişiler de gördüm, gereksizlerini de gördüm. senin yaşınıda düşünerek konuşmam gerekirse yapma derim. sonuçta savaş olan bir ülke ve herşeyi sıfırdan yapması gerekir ki büyük olasılıkla türkiyede yapacak. türklerde suriyelileri arka plana atıyor. işleri çok zor. ama en önemlisi kendi ailenin onayı
Soran+1 yılBenim bahsettigim kisi 6 yildir turkiyede ve calisiyor. Turk vatandasi haklarida var yani. Oldukca temiz biri sadece ilerisi icin biraz endiselerim var o kadar
- +1 yıl
artık ne kadar süredir türkiye de olduğunun bir önemi yok.
şu anda çok fazla suriyeli ülkemize geldiği için, hepsine de aynı olumsuz gözle bakıyorlar
+1 yılben suriyede ki sarıların süloyum iyi bir şehirliyik :D dehşet fantezilerimiz vardır vay * elin kızı gel gör suriyeli aşık vay be vatan nereye gidiyor anasını satıyım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka illa türk birinemi asik olmak zorundayim?
- +1 yıl
:))))
her kültür farklılığı evlilikler sıkıntılıdır haberin olsun. ayrıca insanlar doğdukları yere göre aldatır ya da aldatmaz diye bir şey olduğunu düşünmüyorum!!! sen nerede doğacağını seçebildin mi?
30 YorumlaSuriye'de Türkçe ogretilmiyor :-) sadece Türkmen olanlar konusabiliyorlar okuma yazmaları Arapça :-))
05 Yorumla
Soran+1 yıl6 yil once gelmis buraya halepte yasiyormus onceden onlarda bilirlermi peki?
Soran+1 yılTamam, tesekkurler
Ben şimdi savaş çıktığı zaman bunun için mi savaşacağım? Terörist kürtlerin altına yattığınız yetmedi şimdi de Araplar mı çıktı? Büyüyünce de artık olarak bize gelirsiniz.
72 Yorumla- +1 yıl
sen kimsin? bölücü provakatör müsün? terörist sensin. sen kimseyi tanımadan etmeden nasıl böyle birşey dersin. aşağılık köpek. çanakkale' de kürtler ve araplar savaşı kazandırdı. sen git hâlâ seyit ali'ye felan inan. üstelik senin kökenin nedir? türkçe biliyorsun diye türk mü olcaksın. ya da arapça biliyorsun diye arap mı olacaksın. türkiyede'kilerin çoğu rum, slav, cermen kökenli insan olmasını rağmen hâlâ türk de. tabikide genel bu kökenler'dendir. huy, isim , yetiştirilme tarzı, eğitim hepsi önemlidir. türk olmak iyi değildir. dişleklik türkler de görülmez. o türk dediğin ki genetik anatomi'sine bakılırsa büyük ihtimalle türkmenlerdir. iç savaş pompalama. Allah'ın erkek damızlığı defol.
- +1 yıl
@ibrahida sus lan Suriyeli it yalandan dolandan atıp tutuyorsan
+1 yılArapların altına yatan benim dostum kardeşim veya bacım değildir arapa verceğinize gidin ite verin böyle yaparak şehitlerimizin kemiklerini sızlatmassınız zavallı arapseverler sizi ben varoldukça onlardan nefret etçem kavgam bitmicek
51 YorumlaParalı birisiyse üç dört tane alır ama türkiyede birden fazlasına yasalar izin vermiyo suriyeye götürür ozaman :D bende suriyeli alsam ya al gülüm ver gülüm :D en azından bizden biri giderse yerine birini almış oluruz :D
10 Yorumla
+1 yılÜlkelerini terk edip ülkeleri için savaşmadıklarına göre o kadarda erkek değiller.
71 Yorumla- +1 yıl
Bazıları özel durumu vardır
+1 yılVatanını Bırakan Adamdan Sadakat Beklemek. Komik misin :)
51 YorumlaArap erkekleri ve Türk erkekleri genellikle azgınlıklarıyla bilinir ama kişilik meselesi yakından tanıman lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladim, tesekkur ederim
Bence hepsi aynı değildir çünkü bende senin gibi birini sırtlı birini seviyorum ama o ve akrabaları çok temizler ama arap değil kürtler ve adetlerin tut yemeklerine kadar aynı yapıyorlar ama onlarda suriyenin arapları i sevmiyor lar
00 Yorumla
+1 yılTanımıyorum pek bilgim yok.
Ama zamanla tanırsan öğrenirsin. Nedesem boş.11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa. mk nedir bu sizdeki Arap, Kürt merakı. Türklerin suyu çıktı sanki
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. vatanına sahıp çıkamıyan sanamı sahıp çıkacak uzerıne kuma getırır onlar
60 Yorumla
+1 yılAdam türkçe konuşabılıyor ve çalışıyor bence çalıştığı ortamında ve yaşadığı yerde onun hakkında sorabılırsın.
Şimdi Suriye'de yaşıyom bir gün türk bir kızla evleneceksem belki aynı şey yaparım.00 YorumlaTürk erkekleri bitti sıra suriyelilere geldi tebriklerr
71 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka canim illa turk birinemi asik olmam lazim?
Benim arkadaşım var henüz aşık olamadı Terazi zaten zor aşık olurlar
00 Yorumlayahu her gelen geçen bizim ekmek kapımızı kapatıyor yav :/
42 YorumlaYahu bizim neyimiz var şimdide suriyeliler'e mi sardınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan biz ne ettik hee ne etti bu türk erkekleri sizee :D açız leyyn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam çölde yaşıyor ağaç bilmiyor, çiçek bilmiyor, ne bekliyosun bunlardan bide soruyor ya
22 Yorumla
Soran+1 yılHahahah harikasin katusha :)
+1 yılTurk kizi bu yabanci olsun deyip ital essek getir ital essekle bile yatarlar😉😋😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişilik meselesi bu ırka göre yargılamak anca yobazların geri kafalıların ypaıcağı bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla erkegini bilmemde kizlari cok pis ondan emin ol 😊😊😊
10 YorumlaBence onun geldiği şehrede bağlı biraz
Halepliyse kaç kurtul10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılADAM sa olur...
MADAM değil ;-)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDilenirsiniz birlikte :D
22 Yorumla
Soran+1 yılYok canım tam tersi çok çalışkan ve zekiler her işi yapabiliyorlar :)
- +1 yıl
o kadar düşmüş ki suriyeliye sarıyor eksilerdesin sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana Bu Konuda Yardımcı Olabilirim İstersen.
120 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılNasıl biri olduklarını çok şyi biliyorum. Hatta bende suriyeli biri ile evlenmeyi düşünmüyor değilim.
Soran+1 yılKızlar iyidir de erkeklerden biraz şüphe ediyorum. Zaten ayrıldım erkek arkadaşımdan..
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bana yardımcı olabilir misin?
Soran+1 yılIsterdim ama benimde pek bilgim yok acikcasi :/
Cevap sahibi+1 yılAma daha sormadım ki? :)
Soran+1 yılTamam soyle o zaman nasıl yardımcı olabilirom?
Cevap sahibi+1 yılSuriyeli biri ile evlenmek istiyorum.
Ne yapabilirim?
Soran+1 yılNeden illa suriyeli istiyorsan? Önce o zaman kızı bulman lazim onudamı ben söylüycem :)
Cevap sahibi+1 yılBunu yapamam ki :)
Onlara göre erkeklerle konuşmak günah ve yasak. :(
Soran+1 yılSen niye taktin peki illa suriyeli istiyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılYa herkes bunu soruyor :(
Lütfen biraz özel kalsın :)
Soran+1 yılYatakta iyi olduklarınımı düşünüyorsun yoksa? :)
Cevap sahibi+1 yılAslında hiç öyle düşünmemiştim :)
Ama yatakta kötü de olsa ben onu professional yaparım 😉
Güzelleri çok güzel oluyor, fazla prosödürleri yok. Erkeklerinin her dediği tutuluyor. Hamaratlar. Ekonomikler. Ve kapalı olmaları hoşuma gidiyor 😃
Soran+1 yılO konuda haklısın. Benim erkek arkadasım bu yuzden cok baskı yapıyordu. Ablamla magazaya gitmemi bile istemiyordu... kızları alışık heralde bu duruma. Bence karşılıklı anlayış olması lazım. Umarım bulursun ne diyim :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım yardım edersin ne diyim :)
Soran+1 yılTanidigim yokki suriyeli kız olarak :)
Cevap sahibi+1 yılTanıdığın erkekte olabilir o erkeğin kız akrabası olur komşusu olur kardeşi olur :D
Soran+1 yılTanidığım tek erkek eski sevgilimdi onunla tekrar konuşmamda mumkun degil.. zaten onun kardeşleri hepsi evliydi bir tane dul vardı çocuklu oda olmazdı =) ve hepsi tombuldu...
Cevap sahibi+1 yılDeme ya tüh :(
Neyse canın sağolsun ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKacinci kumasi olucaksin?
60 Yorumla
+1 yılsuriyeliler teröristin allahıdır sen hayırdır yani
33 Yorumla- +1 yıl
Sana kim öyle bir şey söyledi?
- +1 yıl
Ben korkuyorum
Türk erkeklerinde kıtlıkmı varda suriyeli :)
50 Yorumla
+1 yılMillete göre adamlık değişiyor muydu?
10 Yorumla
+1 yılTürk kalmadı memlekette anasını satim , kız haklı
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) Alakasi yok benim bahsettigim kisi 6 yildir turkiyede. Ben savastan kacip gelenlerden bahsetmiyorum..
- +1 yıl
Yine de bu gerçeği değiştirmiyor, onu bunu bosver de senin Suri de saçları geriye doğru yatırıp jöleliyor mu? :)
Soran+1 yılHayir zaten saclari normal boyutta uzun degil :)
+1 yılseviyorsan ırkçılık yapma git konuş
21 Yorumlaonlar tek eşliliğe karsı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlara mı talip olacaksın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim tanidigim kisi 6 yikdir turkiyede isi gucu olan bir insan. Neden olmasin? Cokta durust ve sadakatli
+1 yılNamussus sendemi bir Arap hayranısın
20 Yorumla
+1 yılZiker kaçar suriyeye gider. Aklını başına al
72 Yorumla
Soran+1 yılUzun yillar TR'de olan birisi zaten vatandas haklarida var oyle bir sey olmasi mjmkun degil
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılSenin IQ can çekişiyoo
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Aldatanın ırkı olmaz. Aldatan aldatır yani
Soran+1 yılSorarken o hızla detaylı soramadim bu yüzden yanlıs anlasildim demek istedigim eslerinin ustune kuma getirirlermi olucakti.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok pis kokuyolar
23 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmamak lazim benimkisi hic ter kokmaz ve oldukca temizdir :)
- +1 yıl
Hocam eğer sen bir iki kişi görmüşsen onlardan %1 bile çıkmazlar, sanırım sen pis kokusu çıkan biri ile karşılaşmışsın, bahsettiğin insanlari hiç öyle değiller..
- +1 yıl
@Türkmen_Oğlu senin bu düşmanlığın nedir? adamlar ölmeden beter oldu. kıskanç hain. 5 kuruş paraya asgari ücret alıyorsunuz. gelip insanları yadırgayın. herkes senin gibi değil. para da herşey değil.
adam çıkmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi abaza. Musallat oluyorlar resmen.
55 Yorumla
Soran+1 yılTurk erkekleride oyle :)
Cevap sahibi+1 yılTürk Erkeği onlara oranla anlayışlı. Bunlr bildiğin hanzo. Görmemiş ayılar. Halbuki eşleri çok güzel oluyor
Soran+1 yılAnladim canim. Ama benimki yeni turkiye ye gelen birisi degil her seyi yasamis biri gormus biri. Digerlerini bilemem tabi :)
Cevap sahibi+1 yılHem soru soruyorsun hemde cevap verenlere onu savunuyorsun. Sorma kızım ozaman.
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı bir millet bilemezsin boşver uzak dur
10 Yorumla
+1 yılNeden suriyeli :D klarnetcimisin :D
210 Yorumla- +1 yıl
Yaaa yaa tabi öyledir eminim :D derineeeee dahadaaa derineeee :D
Soran+1 yılHayirdir bu konuda bir kiskanclik seziyorum :) her neyse bu lafini hic ustume alinmiyorum kendimi bildigim icin istedigini diyebilirsin sorun degil yani.
Soran+1 yılKesin virusludur felan o yuzden bakmiycam uzgunum :)
- +1 yıl
Virüs felan alakası yok bakan ne demek istediğimi anladi sen bakma boşver ama çatlarsın şimdi sen :D
Soran+1 yılAy cok komiksin ya gul gul oldum :) hem sen nerden biliyorsun onlarin buyuk olduguni gormusun ki biliyorsun hahaha
- +1 yıl
İçindeki kurt rahat bırakmaz linke tipklamayip bakmazsan ölürsün :D neyse uflee bakalim kabiliyetini bir gorelim :D
Soran+1 yılHayirdir seninki kucuk anlasilan sende yok diye kiskancliktan catir catir catliyorsun ;)
- +1 yıl
Aynen aynen küçücük nabalim üfle hadi üfle :D
+1 yılbilmem
00 Yorumla
+1 yılYokluk budur
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi