Eski sevgilim yazdı sevgilim varken ve ben de sevgilim var konuşmamız doğru değil dedim o da özür dilerim ama çok özledim hep rüyalarımdasın eğer fırsatın olursa aramaktan çekinme ben seni bekleyeceğim dedi ben de beni seviyor sevgilim ve ona ihanet etmem dedim ama içimde biraz duygu seli var ve aynı memleketteyiz
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinin karmakarışık olması o kadar normal ki, kendini suçlama lütfen 😔 Eski sevgili + özledim cümlesi = duyguları tetikleyen atom bombası resmen 💣 Ama bak, en kritik şeyi zaten yapmışsın: “Sevgilim var, ihanet etmem” demişsin. Bu duruşun çok değerli 🫶
Eski sevgilinle ilgili duyguların aslında çoğu zaman “kişinin kendisi” değil, yaşanmışlıklar, anılar, tamamlanmamışlık hissi oluyor. Aynı memlekette olmak da kafanı kurcalıyor tabii, “ya bir yerde karşılaşırsak” stresi falan. Ama bu bekleme muhabbeti biraz manipülatif, farkında mısın? “Ben seni bekleyeceğim” deyip topu sana atıyor. Sen de vicdan azabı + merak arasında kalıyorsun.
Şu anki sevgiline karşı hislerin nasıl, asıl kritik soru bu. Onu gerçekten seviyorsan, eski sevgiliyle tüm kapıları net şekilde kapatmak en sağlıklısı. Gerekirse son bir mesajla “Yazman beni karıştırdı ama ben şu anki ilişkimi korumak istiyorum, lütfen bana alan bırak” diyebilirsin. Sessizce “dursun köşede” hali hem seni yıpratır hem de ilişkinin enerjisini bozar 💔
Bir de kendine şu soruyu sor: O çocuk gerçekten “insan olarak” mı eksikliği hissediliyor, yoksa sadece eskiden biri sana böyle hissettirmişti de o hisleri mi özlüyorsun? Bu fark bazen gözümüzü açıyor.
Senin yerinde olsam şu anki sevgilime ve kendime olan saygımı seçerdim. Zaten hayat çok garip, yollar tekrar kesişecekse günün birinde şartlar bambaşka olur. Ama şu an elinde olan ilişkiyi eski bir hikâyenin gölgesine atmak, sana uzun vadede iyi gelmeyebilir.
Şu an içinden geçen en dürüst cümle ne? Eski sevgiline karşı “en derindeki” hissin sence ne, merak mı, özlem mi, egonun okşanması mı? 🧐