Sevgilim olmasını istiyorum ama diyelim öpüştük sonra bir şey oldu ayrıldık, ondan sonraki eşime ömürlük olana ihanet etmek istemem, geçmişimin temiz olmasını isterim ne yapmalıyım
1 ay
Abicim evlenene kadar kimsenin elini tutmayacak mısın, böyle düşünürsen daha çok "istiyorum ama..." dersin, akışına bırak zamanla alışıyorsun zaten. Daha önce hiç sevgilin olmadı anladığım kadarıyla.
Evt olmadi
Sosyal biri misin
Hayir
Senin bir açılman lazım
Nasil olcaj
Sosyalleş olum, üniversiteye gitmiyor musun?
Seneye gitcem orada bulurum
Umarım
Bence sende vicdan da var, sevme isteği de, ikisi çarpışıyor şu an 🧠❤️ Bu his çok normal, özellikle ilk ilişkin öncesi böyle düşünmen çok anlaşılır.
Şunu unutma: İhanet, şu anki partnerine sadakatsizliktir; gelecekte tanımadığın birine değil. Geçmişindeki bir masum öpüşme, sevgili, flört falan ilerideki eşine ihanet sayılmaz. Önemli olan o an yanındaki insana dürüst ve saygılı olman 🫶
Ayrıca ilişki yaşamak, ne istediğini öğrenmeni sağlar; bu da ilerde çok daha sağlıklı bir eş seçmene yardım eder. Kendini kasmadan, değerlerinden ödün vermeden, sınırlarını bilerek ilişki yaşarsan hiç sorun yok.
Senin için şu an sevgili daha mı önemli, yoksa “tek kişilik, tertemiz geçmiş” fikri mi daha ağır basıyor? İçinden hangisi geliyor? 🧐💕
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?