(arkadaşlar arasında ufak bir tartıştık buraya soralım dedik)
Erkekler dürüst olun sorum size cevabınız nedir?
(arkadaşlar arasında ufak bir tartıştık buraya soralım dedik)
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gerisi olmamalı derken gecmiste yaşadığı hızlı ateşli ilişkilerden bir ders almışlık, en sondakiyle ilişkiyi ağırdan almışlık hali varsa s. gitsin oyle sey mi olur. En sondaki enayi mi exlerden tüm psikolojik dugusal stress birikimini ona yukleyecek bir kurnazlık, artık uyandım havaları olursa o iş sakat.
Yok gecmısı temız öyle düşün
Etmem o kızın başkaları ile ters ilişki yaşamadığını oral yapmadığını bilemem evlenipte akşamında ya aşkım ben eski sevgilim ile birşeyler yaşamıştım demesinide kabul edemem şu olur gerçekten bir şey yaşamamıştır benimle yaşar benim olur ve ben buna inanırım o zaman o kız ile evlenirim
Bunu diyen çok kadınla birlikte oldum, çok da saygı duyuyorum ama arada bir çekim varsa dirayetli olmak pek mümkün olmuyor. Denendi onaylandı, penetrasyon olmasa bile başka şeyler muhakkak oluyor.
saygı duyarım tabii ki.
ancak evlilik de öyle 3-5 sene uzamayacak. burcum boğa yükselenim akrep o yüzden fazla uzamasın bizimki de can 😅
Ne düşünürsün böyle bırısı ıcın
o ilişki içinde olmadan bir yorum yapmak doğru olmaz ki.
ayrıca bu durum hayatıyla ve hayalleriyle kumar oynamak olmaz mı?
kibarca evlendiğin gece hiçbir şey hayal ettiğin gibi çıkmazsa ne olacak?
yorumda bu kadar anlatabiliyorum
Saygı duyarım ve ustelemem, evlenene kadar beklerim ne olacak
Ne düşünürsün
Ne düşünürsün derken
Düşüncemi söyledim zaten 😊
O kız hakkında
Kötü düşünülecek bir durum yok ki, aslında olması gerekeni yapıyor, ki zaten gerçekten seviyorsan cinsellik olarak bakmazsın, düşüncesine saygı duyarsın, ki cinsellik de iki tarafın isteği ve çekimiyle olur, bir tarafın zorlaması ile degil
Gerçekten öyle bır erkek sevdıgı zaman aklına gelmıyor böyle bel altı şeyler evlenmek istiyor
Aklına gelmiyor demeyelim, çekim hissediyor, ama bunu tek taraflı değil iki taraflı düşünüyor, yani sevdiği kişinin de çekim yaşaması ve istemesi ile olmasını istiyor. Zorlamıyor.
Evlilik çok uzun bir süre sonra değilse kabul ederim, sınırlarına da saygı gösteririm ama aşırı uzun bir vakit varsa evlenmeye zor.
Evlilik çok ciddi bir durum cinsellikten bille ciddi
Sorumun cevabı nedır
Çok saçma bir durum. Ama herkesin, değer yapısı farklı tabi ki
Eder mısın etmez mısın netlık lütfen
Olur ama maddi açıdan yormaz ise.
Bi kere evleniyorum diyip her şeyi istemez ise.
Eskiden öyleydi. Sonra bu işler böyle bi hal aldı.
Kardeş miyiz de el ele tutuş var sâdece. İsterse rahibe Teresa olsun fark etmez, seks olmasa bile sevişme olmazsa asla olmaz
Bence çiftler azda olsa o konuda birbirini tanımalı
Uzun süre hiç bir erkek bu duruma dayanmaz canım, o iş biraz zor😅 İlla s*x yapacak değil tabi ama yüzeysel sevişmeler adeta kaçınılmaz oluyor🥰🥰
Ee sımdı kabul eden erkekler yalancı mı oluyor
Çoğu tabi lafta kabul ediyor, ben de ettim o zaman😂
el ele tutuşmayı kabul eden bir kız ile işim olmaz ya.
Kabul ederdim sen misin o kız
Sana talip olsam ne dersin
Daha çok memnun olurum hatta sürekli tutmasa bile olur
Neden
Doğru olan bu
Ne kadar iffetli olduğunu gösterir
evlilik düşünmüyorum o yüzden olmaz
Eğer temizse %100 uygulanır
Nasıl anlayacaksın kız temız olduğunu
Anlarım benden önce her haltı yiyip bana gelince bu kuralı geçiyorsa kabul etmem kandırmayı başarsa bile er ya da geç ortaya çıkar
Nasıl anlarsın ya işte onu merak ettim ben hanı alnında yazmıyor kı
Söyledikleriyle yaptıpı çelişiyor mu sık yalan söylüyor mu zaten öyle kız deminde bi tanesi denk geldi bu konularda savunmacı bir tavır takınır rahat olmaz anlaşılır
Olur kafaya takmam
Neden
Soru yok ki cevap olsun.
Daha çok aşık olurum ne güzel
Neden
Birşeylerin farkında
Daha açık konuşsana
İşte haram olduğunu biliyor kendini evliliğe saklıyor güzel bir şey mk daha nasıl açık olayım
Kufur etme
Lafin gelişi idare et bacım
Bana göre değil
Neden
Herkesin farklı görüşü okey
Dinliyorum
Güncele bak
Ben elini bile tutmadım
Soru ne
Ne sorusu
İsteyebilir insan sevdiğini arzular
Sor gelsin