- Bebek Bakımı konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu zaman bedava psikoterapist hizmeti arayanlar yazıyor çok saçma yere giden sohbetler oluyor. ya da kafa güzelken mi yazıyorlar bilmiyorum sohbet bi yere ilerlemiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bunu bende anlamıyorum
En İyi Cevaplar
Bebek Bakımı konusunda 16,7b cevap paylaştı. Burada konuşup dertleştiğim dostlarım var, kendim için bile sorunsuz diyemem çünkü özellikle son yıllarda ülke ve dünya geneli huzursuz olduğumuz aşikar ve dert edineceğimiz şeyler muhakkak oluyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin semih abi bende konuşuyorum endişe içinde soylediklerine dikkat ediyorum. içimden pes dedirten sorunlari olduğunu anlıyorum.. dostluklar iyi abi fakat gerçekten sorunları abarti büyük
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum kardeşim, bence ülkemizde her şey eskiden beri yanlış yapıldı. Ahlaksızlık son yıllarda zirve yapınca insanlar hem maddi hem de manevi anlamda cezalar çekti ve hâlâ da çekiyorlar. Küçükken bakmaya ve sevilmeye kıyılmayan kız çocuklarının, maalesef bu sitede ya aldatılma ya da ➕18 sorularıyla karşı karşıya kalıyoruz ve bu durum beni bayağı üzüyor. Öte yandan biz erkekler ise ya hemcinslerimiz adına utanıyoruz ya da işsizlik ve aile sıkıntıları gibi konularla uğraşıyoruz. Allah yardımcımız olsun.
Soran+1 yılSemih abi çok güzel anlatip bana tercüman olmuşsun., Seni tebrik ederim. gözlemlerini sonuna kadar doğruluğunu gösteriyor. İnşallah abi düzeliriz ve bu güzel insanlar da sağlığına kavuşur. Neşe mutluluk içinde makaramizi yapar eğleniriz. Bir kadinla gerçekten dost arkadaş olmak onu anlamak ve onunda seninle arkadaş olup anlamasi kadar doğal bir durum yok abi. saygi ve sevgiler semih abim. yeniden ağzına yüreğine sağlık 🌹🙏👌
Soran+1 yılDoğru söyledin vallahi ben 41 okudum yaşla abide olmaz akli başında düzgün birisin semih. düşüncelerin güzel. Isterim ki herkes bu şekilde düşünsün saygi ve sevgiler semih🌹🙏
Soran+1 yılRica ederim👍
+1 yılBu sitede 2-3 tane var 1 tanesi sensin❤️
17 Yorumla
Soran+1 yılAdamsin paşam kurban olsun abisi kendine hep iyi bak yetiştir. Güzel ahlaklı bir çocuksun kendini asla bozma böyle temiz kal🙏
- +1 yıl
Yok ben ahlakımı bozmam benim huyum böyle ben şöyleyim bana iyi davranana ben çok daha iyi davranıyorum ama bana kötü davranana ben daha kötü davranıyorum ama sende belli çok iyi bit
- +1 yıl
Birisi olduğun
Soran+1 yılSağol paşam sende çok iyi bir kardeşim sin seni tebrik ederim👍🙏
- +1 yıl
🙏🙏🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim reis en iyi cevap için
Soran+1 yılRica paşam 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bebek Bakımı konusunda 461 cevap paylaştı. Bunun siteyle ilgisi yok, genel olarak toplumun ruh ve akıl sağlığı yerinde değil
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi inan ki bilemedim. çevremde gerçekten bu derece birilerini tanımadım. Burada inan ki çok denk geldim. fakat haklısın abi, insanlar fazlasi ile sorunlu olmaya başladı..
Bebek Bakımı konusunda 786 cevap paylaştı. 4 tane arkadaşım var yüzyüze görüşüyoruz farklı seyitlerdeyiz üstelik.6 yıl oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi sorunlari var mi? tuh sağlıkları yerinde mi?
Soran+1 yılRuh sağlığı pardon abi
- Bebek Bakımı konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılÇok nadir geldi :) iki elin parmağını geçmez ama :)
15 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim al benden de o kadar fakat sende yine denk gelmiş. Ben dostluk sohbet için bazan yazıyorlar inan ki çok ta yardim ettiğim olmuştur. Acayip acayip sorunlar var...
- +1 yıl
Neler neler var
Soran+1 yılEvet gerçekten sorunlu insanlar dolu. ruh sağlıkları bozuk allah yardım etsin üzücü bir durum
- +1 yıl
Amin yardım etsin
Soran+1 yılAmin vallahi günah çoğu böyle üzücü fakat gerçek
+1 yılsorunsuz insan var mi dunyada kardeş
11 Yorumla
Soran+1 yılYa maddi manevi değil kardeşim ruh sağlıkları bozuk
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenk gelmedi ama denk gelirse yazarım
12 Yorumla
Soran+1 yılNe olur ne olmaz dikkat et😂
Cevap sahibi+1 yılNeye dikkat edeyim
- Bebek Bakımı konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana denk geldi
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana ozaman ne dim keyifini çıkart 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne