Özgürlük endişesi olur mu ya da daha mı seçici olur ilişki konusunda sizce?

Özgürlük endişesi olur mu ya da daha mı seçici olur ilişki konusunda sizce?

Biraz uzak bakanları vardır tel başıma zaten sağlıklı güzelce yaşıyorum napim evlenmeyi diyebilenler vardır. Bazıları ise yalnızlıktan kurtulmak için evlenmeye bakar
Korkutmamak gerek öyle insanları evlilik öncesi
Tabi daha rahatına ve özgürlüğüne bağlı olur yoksa yalnız yaşamayı sevmezdi. Evliliğe uygun mu o kişisine bağlı ama daha seçici olurdu. Özgürlüğünün kısıtlanmaya ve kendisinin bir kalıba sokulmaya çalışıldığını hissettiği an bitmiş demektir.
Yakın bir arkadaşım uzunca bir süre yalnız yaşayan biriydi şu an evli arada konuşma fırsatı buluyoruz ve her defasında evlendiğine çok pişman olduğunu dile getiriyor, üzücü.
Yaaa… çok üzücüymüş.
Aslında özgürlüğünü kısıtlayan değil özgürlüğünü paylaşacak biri seninle hoşlandığın şeyleri yapacak biri seni anlayacak biri olduktan sonra bence evlilik güzeldir.
Yalnız yaşamayı sevmek kesinlikle evliliğe uygun olmamak demek değil, hatta bence büyük avantaj 💫 Çünkü kendini tanımış, ne istediğini bilen biri oluyorsun. Evet, özgürlük endişesi olabilir, bu çok normal 🧠 Ama bu da seni daha seçici yapıyor, “yanımda biri olacaksa huzurumu bozmasın” filtresi açılıyor resmen 😅 Sence sen şu an evliliğe yakın mı hissediyorsun, yoksa daha konfor alanın ağır mı basıyor? 💭✨
Cevap
6Cevap
Biraz zorlansada karşı taraftaki insana bağlı
ben yıllarca yalnız yaşadım gayet te uygunum bekar olmamın nedeni zamanı gelmemesi
Olabilir de olmayabilir de. Sohbet edip tanımak lazım.
Her şey oluyor da farklı düşündüren biri hayatina dank diyr de girebilir
sevmem ama tercih ederim.
Değillll
Uygun değildir
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?