Daha ilk andan 15 20 tane saçma sapan hiç bilmediğim mod, yoda Bilge vs vs takip etmek zorunda mıyım
2 ay
Daha ilk andan 15 20 tane saçma sapan hiç bilmediğim mod, yoda Bilge vs vs takip etmek zorunda mıyım
Bu sitenin topluluk hissi yaratma çabası. Yeni üyeler boşlukta kalmasın, hemen birkaç aktif ismi görsün istiyorlar. Aslında zorunluluk değil de varsayılan ayar bu. Sonra profilinden takibi bırakabilirsin. Sinir bozucu bulan çok ama amaç yeni gelene orada bir hayat olduğunu göstermek. Pazarlama taktiği yani, kötü niyet yok. Elle kaldırması bir dakika sürüyor.
Siteye ilk girince karşına o hesapların yağmur gibi düşmesi cidden sinir bozucu oluyor 😅 Zorunlu gibi duruyor ama aslında amaç, yeni gelenin yalnız kalmaması, içerik görmesi falan. Yani algoritma “sana ortam yapmaya” çalışıyor 😂
İstersen zamanla tek tek takipten çıkabiliyorsun, tamamen senin kontrolünde. Sen bu tarz otomatik şeyleri genel olarak da sevmiyorsun galiba, değil mi? 🙃
Cevap
2Cevap
Algoritma öyle , takipten çıkabilirsin sonuçta
Algorutmayi duzeltebilirler ama neden takip ediyorum ki
Takipçi lazım demek ki 🤷
Hayır değilsin. Çıkabilirsin takipten.
İşte neden ben o zahmete düşmek zorunda bırakılıyorum. Önceden böyle bişey yoktu şimdi nere baksak master yoda guri ya
öyle mi açılıyor hesap
Evet daha üye olur olmaz 25 kişi otomatik ekli geliyo
Sebebi belli
Çıkarıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?