İnternet & Teknoloji Nesine. com üyelik iptali nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ben nesine.com hesabımı silmek istiyorum nasıl silebilirim bilenler yardım edebilirmi? Nesine. com üyelik iptali nasıl? Görüş Yaz 1 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 yıldır silmediler beni:))) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör Soran +1 yıl kullanıyormusun peki halen Yorumla Görüş sahibi +1 yıl 1-2 ay önce sadece kupondasa bakmak için girmeye başladım.Ms arıyorum yine tık yok. bende bıraktım öyleOynamam ordan ben Yorumla Soran +1 yıl ya banada ora iyi dediler oraya üye oldum hesap ayarını yapamadım ıban bilgileri felan bende soğudum siteden iptal etmek istedim ama iptal et seçenekleri felan bulamadım müşteri hizmetleriylede uğraşmak istemiyorum nasıl iptal edicem bilmiyorum Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Tuttur daha iyi kanka. bıraktim öylece ben.Şu anda iddaayıbiraktim gerçi:) Yorumla Soran +1 yıl sen kendinmi oynuyordun maçmı alıyordun Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Maç alıyorrum bazen direk kuponlara oynadım ama hep sonunda zararlı çıktım:) Yorumla Soran +1 yıl bende öleyim hiç kazanamadık kendimde anlamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
2 yıldır silmediler beni:)))
kullanıyormusun peki halen
1-2 ay önce sadece kupondasa bakmak için girmeye başladım.
Ms arıyorum yine tık yok. bende bıraktım öyle
Oynamam ordan ben
ya banada ora iyi dediler oraya üye oldum hesap ayarını yapamadım ıban bilgileri felan bende soğudum siteden iptal etmek istedim ama iptal et seçenekleri felan bulamadım müşteri hizmetleriylede uğraşmak istemiyorum nasıl iptal edicem bilmiyorum
Tuttur daha iyi kanka. bıraktim öylece ben.
Şu anda iddaayıbiraktim gerçi:)
sen kendinmi oynuyordun maçmı alıyordun
Maç alıyorrum bazen direk kuponlara oynadım ama hep sonunda zararlı çıktım:)
bende öleyim hiç kazanamadık kendimde anlamıyorum
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!