Şöyle bir bakıyorum da ilişkilere, bir şeyi yapmak istemeyen bir kadın karşısındaki erkeğe "prenses misin be" diyerek yapmak istemediği şeyi sevgilisine yaptırmaya çalışıyor, hani bir şeyleri yaptırmayı da geçelim "latte içen erkek prensestir" diyeni bile duydum... sizce de bu işin cılkı çıkmadı mı? Gerçi TR serverinde cılkı çıkmayan bir şey yok ama olsundu, maksat soru olsun 😅
Bu kadınlar da ''prenses erkek'' etiketini kullanarak sevgililerine istediklerini yaptırmaya başladılar. Erkek adam sinirlenebilir ve kalp kırıcı şeyler söylememek için biraz yalnız kalmak isteyebilir. Ancak bizim olgunlaşmamış hurmalar, ''Prenses misin hemen kaçıyorsun?'' şeklinde duygusal manipülasyona başvurarak erkeği yönlendirmeye ve uzak durmamaya ikna etmeye çalışır. Erkeklik gururu olarak erkek de mecburen yalnız kalamaz ama içindeki öfkeyi de sakinleştirmediği için kırıcı şeyler söyler. Bu durumda haklıyken haksız duruma düşer ve her türlü kazanan kadın olur. Kadınlar çok tehlikeli, çook :D
Her zaman erkrk aynı erkekti. Her zaman alfa, beta, sigma vardı. Her zaman kırılgan erkek grubuda vardı. Bu yeni olan bir şey değil. Prenses erkek yeni teknolojik sanal dünyada gelişem bir kavramdır sadece. Prenses erkek kelimesini çıkaranında arkasına düşüp bunu yayanında taaaaaa
Modern dünyanın getirisi değil, dayatması. İnsanlar ben özgürüm bana kimse karışamaz bilmem ne diye diye erkekleri yumoşa bandırdı. Kadınlar erkekleri beğenmedikleri için erkeklerin erkekliği köreldi. Sosyal medyada, defilelerde, kliplerde, filmlerde, dizilerde vs vs insanların cinsiyet algısıyla oynadılar yıllardır. Bu yeni çağın getirisi değil. Zaman içerisinde toplumun ahlaki değerlerini yozlaştırmak için ilmek ilmek örülen bir tablo bugünkü tablo.
Bence bu iş baya abartıldı artık 😂 Latte içen, duygusunu söyleyen, bakım yapan her erkeğe “prenses” demek tam tersine toksik bir şey. Modern dünyanın getirisi değil, eski kalıp erkeklik anlayışının şekil değişmiş hali gibi geliyor bana 🙃 Erkeklerin de sınırı, rahatı, zevki olur, bunda ne var? Sen ilişkilerinde böyle laflara maruz kalıyor musun, sana “prenses erkek” dendi oldu mu hiç? 🧐