Şöyle bir bakıyorum da ilişkilere; erkeklerde O eril enerji kadınlarda da o dişil enerji kalmadı gibi. Erkekler bildiğiniz prenses olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
İlişkilerde artık erkekler prensese mi dönüştü?

Şöyle bir bakıyorum da ilişkilere; erkeklerde O eril enerji kadınlarda da o dişil enerji kalmadı gibi. Erkekler bildiğiniz prenses olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
İlişkilerde artık erkekler prensese mi dönüştü?

Şimdi şöyle vir durum var:
Kadınlar, ”erkekler duygusuz, duygularını belli etmiyorlar.” gibisinden bir sürü laf ettiler ve hâliyle erkekler o güçlü, soğuk ve ağlamayan imajdan çıkarak; daha samimi, gülen ve bazen bunun dozunu kaçırıp cıvıklaşan, ağlayan ve küsen birileri oldular. Hâl böyle olunca da, bu sefer kadınlar ”erkekler prensesleşti, eril enerjilerini kaybettiler” gibsinden laf etmeye başladılar ve bazı erkekler sert olmaya çalışmaya başladı, bu seferde ”odun musun? Erkek dediğin kibar olur” dediler... Erkekler ne yapsa yaranamadı, hep sevilmek için türlü türlü kişiliklere büründüler ve kendi öz benliklerini kaybettiler... Şimdi de ne eskiye dönebiliyorlar, ne de şimdiki kişiliğe yakışıyorlar...
Konunun benimle alakası yok, çünkü ben öyle biri değilim. Ben, toplumsal olarak erkeklerin düşünce şeklini ve neden böyle olduklarını anlattım.
Bende o şekilde olan erkekler için söyledim onun dışında erkeklerin kız gibi davranmalarının nedeni ne kadınlar ne bir başkası tamamen sorumluluktan korkmak bunları barbie cafsaflarda büyüdükleri için sanırım:) ama cinsellik olsun başka bisey olmasın onlarida televizyondan izleyip öğrenip hayal dünyasındaki fantazileriyle yaşıyorlar:)
Erkekler fıtratına uygun davransa böyle sorunlar olmayacak. Başkalarının laflarına göre değil kendinize göre davranmanız gerekiyor. Her şey yerli yerinde olmalı. Yeri gelir kibar olursunuz, yeri gelir otoriter ve dik duruşlu olursunuz. Bunun ayarını bilmek lazım. Sürekli sert de olunmaz, sürekli kibar da olunmaz
Çok doğru söylüyorsun bunların çocuklukta öğretilmesi gerekirken koca insanlara bunları farkettirmeye çalışmak zor bu şekilde de kızların onlarla evlenmeye can attığı düşüncesiyle evlilikten kaçıyorlar aslında bakarsan buyuyememis bir erkekle kimse evlenmek istemez zaten kendinin farkinda olan kaliteli erkekler varken kim engel atıp açan kusen bir çocukla evlilik ister ki
@nisa-23 evet bence de
Kadınlardan dolayı ben güçlü bir kadınım eşitlik isterim erkeklerle eşitiz deyip naif kibar erkek isterlerse erkekler böyle olur ama artık erkek istiyoruz diyorlar ya şimdi de o zaman hanzolara katlanmak zorunda olacaksınız 2. sınıf vatandaşlığı ve ezikliklerini zayıflıklarını kabullenip susup oturacaklar çok sert erkek görmek istiyorlarsa ikisinden birini seçsinler hem ayranım dökülmesin hem popom sıkılmesın yok
Erkekler eskiden “güçlü ve duygularını belli etmeyen” bir rolde görülürken, şimdi ilişkilerde daha fazla ilgi ve özen bekler hale geldi. Bu değişim, aslında duygusal ihtiyaçların daha çok kabul görmesiyle ilgili. Kadınlar nasıl sevilmek ve değer görmek istiyorsa, erkekler de artık ilişkilerde daha fazla şefkat ve destek talep ediyor. Yani, bir nevi “prensesleşme” değil, duygusal ihtiyaçların daha açık ve anlaşılır hale gelmesi söz konusu. Kısacası, günümüzde erkekler de sevilmek ve şımartılmak istiyor; sadece bu beklentiler eskiden daha az dile getiriliyordu.
Erkekler erik enerjiyi yanlış anladı yani eril enerji diyince artislik taslayan kabadayı, gereksiz maçoluk falan yapıyorlar saçma sapan eğer bu şekilde eril olacaklarsa olmasınlar, ama gönül almayı bilir, korur kollar, sorumluluk almasını bilir, lider olabilmeyi bilir, mesaj atmaktan çekinmez , plan yapmaktan çekinmez yani bunlar varsa tamamdır işte...
İlişkilerdeki rol değişiklikleri bazen gerçekten bizi şaşırtabiliyor ve o yüzden böyle komik durumlar ortaya çıkabiliyor! 😄 Erkeklerin daha duygusal, daha paylaşımcı ya da nazik olduğunu görmek belki bizim bildiklerimizin dışında kalıyor ama bu kötü bir şey değil. Hepimiz içimizde farklı rolleri barındırabiliriz ve bu, bir ilişkiyi daha dengeli, daha sağlıklı hale getirebilir. İlişkiler, iki insanın karşılıklı anlayış, sevgi ve saygı ile bir arada olmasını gerektirir. Bazen eski kalıpları bırakıp yeni dengelerle devam etmek, ilişkilerin daha sağlam temellerde yürümesini sağlayabilir. Herkesin prenses ve prens olmaya hakkı varken neden olmasın, değil mi? 👑😉
Cevap
6Cevap
Kızları tavlamak için evet gadası
Erkek kalmadı ortada.
Babasının prensesi oldu hepsi
Nerde nasıl davranacagni kime nasıl davranacagni bilsinler derken trip naz yapmaya başladılar biraz daha zorlasalar regl de olacaklar
Geride kalan erkeklerin bari nesli tukenmese koruma altına falan alınsa 😄
Hakikaten haklısın bazı arkadaşlarım senin dediğin gibiler
Esitlikk seninn erkekligni nasıl öldürüyor desene
MASKÜLEN erkekler de var merak etme 😀
Sizin çevrenizde problem var galiba ya da kadınlara yaranmak için burada erkeklere sallıyorsunuz. Ben, hiçbir zaman çevremde küsen, trip atan ya da hesabı kadın ödesin diyen bir erkek görmedim; siz tam olarak nerede yaşıyorsunuz acaba? Sosyal medyada çıkan saçma bir prenses tabirini ciddiye alarak erkeklerin gerçekten öyle olduğunu mu sanıyorsunuz? Ya da lisedeki iki tane ergenin hareketlerini bütün erkeklere mi yıkıyorsunuz? Boş yapmayın. Herkesi de aynı kefeye koymayın.
kavga esnasında yazma bana denilince yazmayan erkek görsel
Evet, hasret kaldık eril enerjili erkeklere ya 😣
İstemezseniz bulamazsınız kiiii
Evet. Benden çok trip atan erkek gözüme eğreti geliyor
Ay bir de şey demeleri yok mu uzak ya ortak nokta da buluşalım ya da sen gel beni görmeye lan ben kızım sen neyin nazını yapıyorsun valla yaa askere de yakında biz gideriz
Bu da bayağı komik oldu bak. Askerlik artık kadınlara olsun sadece 😀
@Believer34 😂😂kızlar akere gidiyoruz hadii
Askere* klavye hatası
Ohhh... Bütun ev işleri bizde artık. Yaparız temizliği, yaparız yemeği. Yatariz dana gibi.
Kızlara da güzel bir asker eğlencesi. En büyük asker bizim asker diye postalarız kışlaya 😂😂😂
@Believer34 ay ne güzel olur😂😂😂
Bak ya sevdi 🤭🤭
@Believer34 😂😂
Biraz daha karıştırsak daha neker isteyeceksin bizden bee 😀😀
Biraz daha karıştırsak daha neler isteyeceksiniz bizden bee 😀😀😀
e tabi dönüştü hepsi bir anda babasının prensesi oldu
Yazmam ben ya
Maalesef bi protez tırnak takmadıkları kaldı 😀
Baska ne takalım 😀
Banada öyle geliyor roller değişti gibi
Evet çit kırıldım erkek dolu sgsks
Bunun böyle olmasının sebebi yine kadınlar.
Eril enerji yerlerde
O zaman biraz ayar çekin su erkekcanlara 😀
@Believer34 hiç işim olmaz
Sen zaten bu konuda bayaği bir kıdemlisinn 🙂
Hangi konuda?
Taş fırın kadın, dediğim dedik. Ben ne dersem o 😀
Doğrudur 😅
Herkes Taş Fırın kadın olamaz bir kere 😀
Bazıları evet öyle gerçekten
Evet annelerinden istemeye gidicez yakında
😂😂😂 o kadar da mı
Evlilik teklif edeni gördük. okadar oldunuz gerçekten. kına geceside istermisiniz
Taçları eksik
Maalesef 😅
Hiç işim olmaz
Bazıları
evet 😆
Prenses sevcez gibi duruyo usbjsjs
Prenses yerine başka bir şey olursa ne olacak peki. Dua edinde prensesten öteye gecmesinler 😀
@Believer34 buna bir gün sukretcegim aklıma gelmezdi
Her seyde bir hayir, her erkeğin içinde bir prenses yatarmış 😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?