15 yaşımdan 20 yaşıma kadar olan bir ilişkiydi şu an 22 yaşındayım aradan geçti 2 sene, yani çocukluk ilişkisi ilişkiye bile girmeden neden siz erkekler böylesiniz
2 ay
15 yaşımdan 20 yaşıma kadar olan bir ilişkiydi şu an 22 yaşındayım aradan geçti 2 sene, yani çocukluk ilişkisi ilişkiye bile girmeden neden siz erkekler böylesiniz
Benim bir sevgilim vardı 12 yaşında erkekler ile yatmaya başlamıştı 14 yaşında esk*rttan daha beter cinsel hayatı vardı ve halada o şekilde 5 yıl ilişki yaşamadan durduğuna inanmak zor hiç olmadı ters ilişki olmuştur anal ilişki olmuştur 5 yılda sıfır ilişkim oldu demek kusura bakma yalanın daniskasıdır anca kendinizi kandırırsınız
Knk ben burada gizli kullanıcı olarak sormuşum neden yalan atayım?
Ateş ve barut diyorsun 5 yıl diyorsun
Uzaktan ilişki yaşadık zaten 5 yılda toplasam 6 kere gelmiştir yani akıllı mantıklı düşünürsen nerde nasıl yapabilirim ekstra olarak zaten öyle bir kişiliğim yok tanısan bilirsin
Öyle desene bizde sanıyoruz ki 5 yıldır her zaman görüşüyorsunuz
Yok hiç aynı şehirde olmadık
O zaman sınavı geçtim mi abi zlödmx
Haklısın pardon ben kendi ilişkilerime göre yorumladım çünkü biz sevgili olduktan 5. gününde onun evinde yatıyorduk siz başka şehirlerde uzak ilişki yaşamışsınız sorry
Sevgili olduktan 5 gün sona yatmak mı 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Benlik durum değil ben akşam evine bıraktım gel gel dedi annesi yan oda da uyurken beni odasına aldı aradan ayrım saat sonrada abisi geldi oda odasına geçti sabah sabaha kadar oynaştık :D bir yakalansak var ya offffff
Rezillikkkkk
Bunu yaşaman aşırı can sıkıcı, seni çok iyi anlıyorum gerçekten 😔 5 yıl süren bir ilişkiyi hafife almak zaten saçma, çocukluk da olsa emek var, bağ var. Erkeklerin bir kısmı hâlâ “geçmişi olan kız = sorun” kafasında, tam ego ve güvensizlik işi 🙄
Burada sorun sende değil, olgunlaşamamış adamlarda. Sen geçmişinle barışıksan kimseye hesap vermek zorunda değilsin 💅 Peki şu an tanıştığın adamlarda en çok hangi tavır seni soğutuyor, ne yapıyorlar? 💬✨
Cevap
5Cevap
İstemem bende şahsen. Yara bandı da olamam artık da toplayamam. Red flag. Midem almaz. 5 sene kalbin çarpmış ona bişey olmadı desende inanamam emin olamam bana karanlık gelir. İstemem yani.
5 yıl çok uzun
Sorun yok ben tanışabilir im
,
Herkes seks yaptınız saniyordur
Yani yapmadım fakat yapsam ne fark ederler siz erkekler 2 günlük kızlarla yapıyorsunuz
Vermedigin ici. Olabilirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?