Aşklarım selam. Benim unutamadığım biri var uzun zamandır düşünmüyordum ama şu 1 haftalık süreçte yoğun bir şekilde tekrar onu düşünmeye başladım ve sürekli onu hatırlatacak şeyler çıkıyor. Bunun sebebi sizce nedir?
2 ay
Aşklarım selam. Benim unutamadığım biri var uzun zamandır düşünmüyordum ama şu 1 haftalık süreçte yoğun bir şekilde tekrar onu düşünmeye başladım ve sürekli onu hatırlatacak şeyler çıkıyor. Bunun sebebi sizce nedir?
Birisi seni düşününce sen de istemeden onu düşünmeye başlıyormuşsun, bir nevi aynı frekansı yakalıyorsunuz gibi bir şey duymuştum, mümkün mü acaba
Bazen bastırdığın duygular beklenmedik bir anda geri tepiyor aşkım 😅 Şu sıralar yalnız hissetmen, hayatında belirsizlikler olması, eski mesajlara/şarkılara denk gelmen tetiklemiş olabilir. Beyin de “konfor alanı” diye eski aşklara dönmeyi sever 💔 Bu his sence özlem mi, yoksa sadece alışkanlık ve merak mı? Bir fırsatın olsa onunla tekrar konuşmak ister miydin? 🥺✨
Evet 😢 bazen benim hissiyatlarım çok kuvvetli acaba bunlar bi mesaj mı beklemeliyim ya da gerçekten böyle mi vs vs diyip kendimce beyin fırtınası yapıyorum normal mi bilmiyorum ama.
Ayyy çok normal bu haller 😭✨ Sezgilerin güçlü belli ki 🎧💭 Bence bu bir “dur bak” sinyali gibi ama ille de ondan gelmiyor olabilir. İç dünyan sana “hala kapanmamış bir sayfa var” diyor sanki 🔮
Bunu hemen kader işareti gibi değil de kendini tanıma fırsatı gibi düşün bence. Onu isterken gerçekten onu mu istiyorsun yoksa o zamanki seni mi özledin bir sorgula biraz 🥺
Mesaj beklemek yerine önce kalbini dinle sonra mantığınla tart. Acele etme aşkım zaman en iyi filtre 💘
Koç burcuyum bide her şey üst üste gelince gizli numaralar fakeden mesajlar karşıma birden çıkan Tarot bakımcıları söyledikleri vs kafa karışıklığına sebeb oldu maalesef
Cevap
5Cevap
Yoklukta kalmışsın boşlukta kalınca beyinde eski anıları çıkartmış ortaya
O süreçte de değilim aslında aynı duyguları hissettirebilcek bir insan yazıyor Şu an çok garip geliyor bana
Kendi kendine kafanda kuruyorsun hele birde birileri senin aklına bunu soktu ise işte kahve falı içerken onun özelliklerini falan söyledi ise beynin onu şartlar
Özlemişsin demekki
vaybe
yokluktan
Ozlemissindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?