Aşırı sosyal, gezmeyi seven bir sevgiliyle ilişki yürür mü? Siz de tam tersisiniz diyelim 😄
Siz evcimen, o sosyal 💭 ☀

Aşırı sosyal, gezmeyi seven bir sevgiliyle ilişki yürür mü? Siz de tam tersisiniz diyelim 😄
Siz evcimen, o sosyal 💭 ☀

Çok zor olur , çok sosyal olan bir insan olmakta iyi bir şey değil birçok abuk subuk çevre kitlesi olur 😂 az öz olan her şey daha güzel ve dengeli olur
O kadar sosyal bir insan ise zaten ben ona uyum saglayamam knka, ben sürekli, bar, parti, pavyon , gece hayatı olan bir kadın degilim. Zaten bir normal insanlar böyle sürekli gezmez, tozmaz. işin gücün yok mu ? Hadi tatile çıkarsın neyse , hadi diyelim izin günlerinde gidiyorsun neyse olur. hergün, hergün sen parti, bar , pavyonda ne işin var? Yani adama sorarlar sen ne ayaksın ne işin var.
Yani ben sorarım knka sen hayırdır
Tam senlik merak konusu bu ha 😄 Bence yürür ama üç şey çok kritik: sınırlar, iletişim ve ortak payda ✨ Sen evde enerji topluyorsan, o dışarıda… İkisi de yanlış değil, sadece denge işi bu.
Mesela haftanın belli günleri onunla dışarı çıkarsın, belli günleri o da seninle evde chill yapar 🛋💫 Böylece kimse kendini kısıtlanmış hissetmez. Senin hayatında böyle zıt karakterli bir ilişki oldu mu, nasıl hissettirmişti? 💬💞
Cevap
27Cevap
Bizi de aktivitesine dahil ederse neden olmasın. Gün içinde ararsa bence sosyal 👥 olmasında bir sakınca görmedim 💁
Aşırı sosyal arkadaşım ile arkadaşlığımız benim evcimen olmamdan dolayı bitmişti. Bence adam da bana katlanamayıp gidebilir.
İki sevgili de ya evcimen ya da sosyal olmalı veya dengeli evcimen sosyal olmalılar başka türlü yürümez o ilişki
Sanki millet ilerisi için mi sevgili oluyor. Sevişmek için sevgili oluyorlar. Sevişecek kadar kesişir elbet yolları.
Yürütebilirim bende aşırı sosyalim beraber gezeriz😂
Yürümez kim ne derse desin öyle insanlar genellikle bk gibidir 😂
O tür insanlardan uzak duruyorum çünkü her haltı yemeye müsaitler
Benim açımdan çok iyi bir şey çünkü sıkıcı olmaktan çıkar o ilişki.
Yürümez fazlası sıkıntı
Davul bile dengi dengine derler ya en az ben de onun kadar o da ben kadar sosyal olması lazım biri diğerinin gölgesinde kalır zamanla
birbirinizi tamamlayabilirsiniz belki ya da farkında olmadan harekete geçmeye başlarsın
Kendinde o kadar sosyalsen yürür yoksa yürümez. Az çok aynı olmalı insan. :)
Yani iki taraf da bi tık birbirine uyum sağlarsa bi şey olmaz gibi
Şimdi sosyallik den kastın ne çok gezen mi çok geveze mi?
Ben yapamam öyle insanlar ile ciddi düşünmem
Ben evci bir tipim gezerim tabi yine ama aşırı olan biriyle anlaşamazdım yüksek ihtimal
Evet canlı olmalı , hantalı sevmem..
Ben evcilim aşırısını pek. sevmem
Asirilar ger zaman icin kotudur 🖤
Zıtlık birbirine uyum sağlatabilir. Ama her zaman aynı yürümez denge şart. Iki tarafta saygılı bir şekilde , adepte olursa birbirine neden olmasın.
Evet hqtat ebnce çok hüzel llur çünlü bende öyleyim😅
Tabiki. Sosyal olması güzel bişey. Evcimen kişideki eksiği kapatır
Tabiki yürür, dengelersiniz birbirinizi bence
Pek sanmıyorum ben
Yürür
Ben yürütemem
Bence yürür daha farklı hissettirir hatta.
yürümüyor annemle babamdan biliyorum
Evet
Hayir 🤢
yürür bence.
Evet yürür
Olsbilir.
Uyumsuzluk sebebi evet. ileride rahatsız eder
Zor yürür
Hayır yapamam
Biraz zor ya
Hayırrr
Yürümez
Çok zor ama seversem mecbur katlaniriz
Yeterince olsa yeter bence
Birbirlerini dizginlerler neden olmasın
Bana az millete çok olan biriyle yürümem.
Kıskançlık varsa yürümez
ben istemem aşırısı herşeyin zarar
Hayır yürümez
ASLA
Yurur ya
evet iyi bile olabilir alan tanir
Aslaaa
Hayır
Yürümeezzz
Zor olur.
Yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?