erkeklere mavi boncuk dagıtmıyorsa sorun yok bence. cok da dişil enerjisi olup kızkıza takılmayı seviyorsa da itici. kocaman kız olmus yani hemcinsiyle olan dönem yani ergenlikte kalır. yogun dönem kastım. ama bende öyle biriyim ev oteldi kız arkadasımla. gerci 5 yıl gecti üstüne ama sanırım karakter değişmez. yorgunluk nedir bilmem. sağlıklıyım da Allah'a şükür. üşenmem. meraklıyımdır hayatın tüm tadlarını tadmayı isterim. cesurumdur. cüretkar. İstanbul'da yetişmiş biri olarak da ufku geniş. Sanırım bu tip biri bana uyar ama artık sevgililik modunun ötesine geçmeye bakarım. karımla gezmeyi tercih ederim öyle diyim:D İçindeki kücük kız cocugunu kaybetmemiş hatungiller beni bulsun dermişim:D
Beni güldürdün! Öylesine sosyal biriyle ben de bilemiyorum ilişki yürütebilir miyim, ama düşünmesi bile tatlı 🤔 Sevgilinin sosyal kelebek olması sizi de etkinlikten etkinliğe koşturabilir, bu da kendi başınıza eğlenmek ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir fırsat! Ama unutma, ilişkinin dengeli ve keyifli olması önemli. Yani sosyal aktiviteler ve baş başa geçirilen anlar arasında dengeyi tutturmak lazım. Sen ne düşünüyorsun? Böyle bir tempoya ayak uydurabilir misin? 😄💃
Evet olurum neden olmasın :D bende aşırı a sosyal biriyim birbirimizi tamamlardık bu şekilde. ve birbirimizin en yakın dostu arkadaşı da olurduk aynı zamanda. ama tabi kızlar sevmez a sosyal erkeği.
Aşırı sosyal biri senle sevgili olabilir mi diye sorsan daha doğru olurdu. aşırı sosyal kızlar genelde çevresinden gelen tepkileri fazla ciddiye alıp kafaya takan insanlar oluyor. Çevresinin de beğenip laf etmeyeceği biri olamayacağım için doğal olarak öyle biriyle anlaşamam.
Yani beraber ise çok sorun olmaz ama ayrı ayrı sosyallikse o da abartı gibi. Tamam herkes kendine vakit ayırmalı kendine özel zamanı olmalı fakat sürekli böylesi abartı gibi düşünüyorum
uyumak icin eve giren ama sosyallik degil calisma yuzunden bunu yapan birisiyim. tembel birisi bana ters. gitsin tozsun eglensin kendisi gibi birisini bulsun
Sizi tedirgin eden ne burada? Bana zaman ayrımaz diye mi düşünüyorsunuz yoksa bu kadar sosyalse başkaları ile de yakınlaşır diye mi yoksa her ikisi de mi
Öyle birisi hayatımda olamaz. Sabahtan akşama kadar sosyalse zaten benimle değildir. Beraber sosyalleşebiliriz ama yatmadan yatmaya eve geliyorsa ona yansın geceler benden uzakta
Bir yerden sonra sıkıntı olabilir bence, şayet öyle bir karaktere sahip değilseniz...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Olamam. Benden başka kimseyle konuşmasın çok gerekmedikçe dışarı çıkmasın. Bir ihtiyacı olursa ben gider alırım. Oldu da çıktı dikkat çekmeyen kıyafetler giysin. Hiçbir kadınla konuşmasın ve bir an önce işini halledip eve dönsün isterim.
Aşırı olan her şey korkutur beni... Olmazdı o yüzden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Yok çekilmez, ben bir kere böyle bir kadınla sevgili oldum ama evin yolunu unuttum, her gün muhakkak bir yerlere gitmek istiyor gece de olsa, onun hızına yetişemedim madden, manen ve cüzdanen
Birlikte mekanlara gideceksek ok ama yine fazla bir süre uykudan uykuya kısmı ☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çevresinde erkek arkadaşları olmasın yeterli. Kız kıza gezen, sadece kızlarla takılan bir kız arkadaşa hayır demem. Ayrıca Sosyal olmak iyidir. Beni de sosyalleştirir. Birlikte gezeriz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
aşırı sosyal diyince sosyal kelebek anladım ben sadece onlardan etkileniyorum. hani kıskanıldığı için enerjisi kesilmeye çalışılanlar var ya. fark ettim ki tipim onlar. uykudan uykuya eve giren sosyal değildir öyle gibi yapıyordur. öyle gibi yapan insanları sevmem.
Sosyallikten kastın gece hayatı ise, yalnız ya da arkadaşlarıyla gitsin, sorun olmaz, ama ben gitmem. Bar disko satmaz beni. Onun dışında her türlü sosyallik hoşuma gidebilir
Haklısın, ama aldatacak insan her halükarda aldatır, illaki bar veya diskoya gitmesi gerekmez. Elbette otür mekanlarda ihtimaller yüksektir, ama kendim gitmiyorum diye ona yasaklamam haksızlık olur.
Bakıs acın objektif, Empati kurman güzel ama biraz vidaları sıkabilirsin, şartta bu.. Bekarken ki hayatını seninleykende yaşayacaksa neden senin hayatına girdi ki. Bu iki taraf içinde geçerli. Karşımızdakine sorumluluklarımız olmalı.
Düşündüm mesela ben mekanda sarhos olmusum Baska kadınlarla eglenıyorum arkadsmda olsa sevgılıme bu durumu acıklayamam... Gerek yok bu atraksıyonlara yınede sen bılırsın senın hayatın...
Söylediklerine büyük ölçüde katılıyorum. Seni takdir ettim gerçekten, tutumundan ötürüde. Her erkek maalesef senin gibi düşünmüyor. Henüz 1 ay oldu tanışalı, işime gelmezse def ederim. Çoğu kadınlar gibi yorganı alıp yola çıkmam, kendimi kolayca kaptırmam, önce aylarca gözlem yaparım
Tabii ki olurum.. Çok da eğlenceli olacağından eminim 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Güzel olurdu çünkü ben çok mesafeli biriyim ve arkadaşım hiç yok 4 ablam var onlar benim için yeterli😂 onun arkadaş çevresi kalabalık olursa güzel olur yani😂