Normal dışı bir sosyallikten bahsediyorum uykudan uykuya eve giren😃
Böyle biri ile sevgili olur musunuz?
#reda
Böyle biri ile sevgili olur musunuz?
#reda
erkeklere mavi boncuk dagıtmıyorsa sorun yok bence. cok da dişil enerjisi olup kızkıza takılmayı seviyorsa da itici. kocaman kız olmus yani hemcinsiyle olan dönem yani ergenlikte kalır. yogun dönem kastım. ama bende öyle biriyim ev oteldi kız arkadasımla. gerci 5 yıl gecti üstüne ama sanırım karakter değişmez. yorgunluk nedir bilmem. sağlıklıyım da Allah'a şükür. üşenmem. meraklıyımdır hayatın tüm tadlarını tadmayı isterim. cesurumdur. cüretkar. İstanbul'da yetişmiş biri olarak da ufku geniş. Sanırım bu tip biri bana uyar ama artık sevgililik modunun ötesine geçmeye bakarım. karımla gezmeyi tercih ederim öyle diyim:D İçindeki kücük kız cocugunu kaybetmemiş hatungiller beni bulsun dermişim:D
Sosyal olabilir ama aşırı sosyallik biraz abartılı bir durum
Herkese aynı derecede yakın olan biri demek
Günün her saati başka bir yerde olacak biri ile anlaşmak pek mümkün değil bana göre
Bana ayrı vakit ayırmayacak biriyle neden sevgili olayım ki
Deli durtmus gibi sürekli gezen biriyle mi😅Nayır nolamaz
Hayır gerekirse asosyal olsun🙄😂
Beni güldürdün! Öylesine sosyal biriyle ben de bilemiyorum ilişki yürütebilir miyim, ama düşünmesi bile tatlı 🤔 Sevgilinin sosyal kelebek olması sizi de etkinlikten etkinliğe koşturabilir, bu da kendi başınıza eğlenmek ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir fırsat! Ama unutma, ilişkinin dengeli ve keyifli olması önemli. Yani sosyal aktiviteler ve baş başa geçirilen anlar arasında dengeyi tutturmak lazım. Sen ne düşünüyorsun? Böyle bir tempoya ayak uydurabilir misin? 😄💃
Cevap
98Cevap
Yok.. O kadarı da olmaz.
Aşırı sosyal biri senle sevgili olabilir mi diye sorsan daha doğru olurdu. aşırı sosyal kızlar genelde çevresinden gelen tepkileri fazla ciddiye alıp kafaya takan insanlar oluyor. Çevresinin de beğenip laf etmeyeceği biri olamayacağım için doğal olarak öyle biriyle anlaşamam.
Evet olurum neden olmasın :D bende aşırı a sosyal biriyim birbirimizi tamamlardık bu şekilde. ve birbirimizin en yakın dostu arkadaşı da olurduk aynı zamanda. ama tabi kızlar sevmez a sosyal erkeği.
Sosyal demek yanlış tanımlama olur, bu kimse denilebilecek tek bir şey var "gece hayatına düşkün". Böyle biriyle sevgili olunmaz olunamaz.
Yani beraber ise çok sorun olmaz ama ayrı ayrı sosyallikse o da abartı gibi. Tamam herkes kendine vakit ayırmalı kendine özel zamanı olmalı fakat sürekli böylesi abartı gibi düşünüyorum
uyumak icin eve giren ama sosyallik degil calisma yuzunden bunu yapan birisiyim. tembel birisi bana ters. gitsin tozsun eglensin kendisi gibi birisini bulsun
Sizi tedirgin eden ne burada? Bana zaman ayrımaz diye mi düşünüyorsunuz yoksa bu kadar sosyalse başkaları ile de yakınlaşır diye mi yoksa her ikisi de mi
Öyle birisi hayatımda olamaz. Sabahtan akşama kadar sosyalse zaten benimle değildir. Beraber sosyalleşebiliriz ama yatmadan yatmaya eve geliyorsa ona yansın geceler benden uzakta
Aaa bu 1 yıl önceki ben.
Annem Otel mi oğlum burası demişti bana.
Bence hayatında bir insan varken bu kadar sosyal olması absürt olur.
Bende olamam çünkü genetik olarak çok asosyal biriyim ailemdeki insanlar da öyle onunda benim gibi evcimen olmasını isterim
Eskiden öğretmenler kendinden sonra geleni içeri almam derlerdi. Beni kendine yut müdürü yapmasın bir zahmet lütfen.
Onunki sosyalleşmek değil gezmek.. olurum yani insanları buna göre değerlendirmek yanlış bence. Ama biraz da yaşam tarzımız uyuşmali
Sen eğer aşırı sosyal değilsen aşırı sosyal biriyle sevgili olman zor. Büyük konuşmayalım yinede.
Ben durgun bırıyım onu frenlemesini bilirim.. Dengeyi saglarız.. Ama uğrasmam... Sosyal birinin cevresınde cok erkek vardır ben kıskancım gelemem.
evini otel gibi kullanan biriyle yapamam ben ya. biraz evcimen olmasi lazim. nasil aile babasi yapicaz, yok kacis kaciis
Öyle birine aşık olmuştum.
Bir yerden sonra sıkıntı olabilir bence, şayet öyle bir karaktere sahip değilseniz...
Olamam. Benden başka kimseyle konuşmasın çok gerekmedikçe dışarı çıkmasın. Bir ihtiyacı olursa ben gider alırım. Oldu da çıktı dikkat çekmeyen kıyafetler giysin. Hiçbir kadınla konuşmasın ve bir an önce işini halledip eve dönsün isterim.
Tasması eksik kalmış kanka ŞADSFDASADS
😂😂😂😂Çok mantıklı kanka. Özellikle şu kıyafet konusunda …
Değil mi? Erkek dikkat çekmese kadın bakmaz zaten
Aynen öyle 😂😂
Kırıp dizlerini otursunlar evlerinde. Evlerinin erkeği olsunlar. 😃😃
Kesinlikle😅
😂😂
Sosyallik takıntı halindeyse yapamam, bana vakit ayırması lazım, ilgi göstermesi lazım
Ben şahsen olamam birbirinizle vakit geçirmedikten sonra ne anladım ben bu ilişkiden
Çok sevdiysem olurum. Ama çok sosyalligi beni rahatsız eder.
Hafta içi çalışıyorum ve buluşmaya fırsat bulamayan birisi olarak zor.
Olamam. Ben zaten insan sevmiyorum. O yükü kaldıramam.
Sosyal olması güzel. Ama herşeyin fazlasının zararlı olduğu gibi aşırı sosyal olmak da kötü bir şey
Olamam. Aşırı sosyal insanlara cin muamelesi yapıyorum.
Aşırı olan her şey korkutur beni... Olmazdı o yüzden
Yok çekilmez, ben bir kere böyle bir kadınla sevgili oldum ama evin yolunu unuttum, her gün muhakkak bir yerlere gitmek istiyor gece de olsa, onun hızına yetişemedim madden, manen ve cüzdanen
benle olunca asosyalliği öğretirim sıkıntı yok
Olurum da bu arada beni aksatacaksa fazla uzun sürmez
Genel olarak bende öyleyim o yüzden birlikte aşırı sosyal olabiliriz onunla :D
Tabi sosyal olursun da aşırısı fazla sevgili falan olamam ya
Niye zahmet ediyor ki eve gelmeye, dışarıda uyusun😂
Zannetmiyorum sosyal olsun tabiiki ama evin yolunu unutan beni de unutsun
Öyle olmasını tercih ederim çünkü ben tam tersi sakın biriyim
Birlikte mekanlara gideceksek ok ama yine fazla bir süre uykudan uykuya kısmı ☺️
Çevresinde erkek arkadaşları olmasın yeterli. Kız kıza gezen, sadece kızlarla takılan bir kız arkadaşa hayır demem. Ayrıca Sosyal olmak iyidir. Beni de sosyalleştirir. Birlikte gezeriz
aşırı sosyal diyince sosyal kelebek anladım ben sadece onlardan etkileniyorum. hani kıskanıldığı için enerjisi kesilmeye çalışılanlar var ya. fark ettim ki tipim onlar. uykudan uykuya eve giren sosyal değildir öyle gibi yapıyordur. öyle gibi yapan insanları sevmem.
kendisi gibi biri düzeltebilir onu
Sosyallikten kastın gece hayatı ise, yalnız ya da arkadaşlarıyla gitsin, sorun olmaz, ama ben gitmem. Bar disko satmaz beni. Onun dışında her türlü sosyallik hoşuma gidebilir
Sarmaz beni olacaktı o 🙄😅
O mekanlarda sadece içmekle kalmıyor insanlar acı gerçek bu. Aldatılırsın eninde sonunda yalnız gönderirsen. Ya seninle gitsin ya hiç gitmesin.
Oraya gidip bir kadınla tanısmaması ımkansız cunku. Cok cok sadık olması lazım kı o tarz bırıde gıtmez.
Haklısın, ama aldatacak insan her halükarda aldatır, illaki bar veya diskoya gitmesi gerekmez. Elbette otür mekanlarda ihtimaller yüksektir, ama kendim gitmiyorum diye ona yasaklamam haksızlık olur.
Veya sırf aldatmasın diye istemediğim sevmediğim bir ortamda bulunmak çok saçma geliyor zaten
Bakıs acın objektif, Empati kurman güzel ama biraz vidaları sıkabilirsin, şartta bu.. Bekarken ki hayatını seninleykende yaşayacaksa neden senin hayatına girdi ki. Bu iki taraf içinde geçerli. Karşımızdakine sorumluluklarımız olmalı.
Düşündüm mesela ben mekanda sarhos olmusum Baska kadınlarla eglenıyorum arkadsmda olsa sevgılıme bu durumu acıklayamam... Gerek yok bu atraksıyonlara yınede sen bılırsın senın hayatın...
Söylediklerine büyük ölçüde katılıyorum. Seni takdir ettim gerçekten, tutumundan ötürüde. Her erkek maalesef senin gibi düşünmüyor. Henüz 1 ay oldu tanışalı, işime gelmezse def ederim. Çoğu kadınlar gibi yorganı alıp yola çıkmam, kendimi kolayca kaptırmam, önce aylarca gözlem yaparım
Teşekkür ederim 🙏🏻 hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Allah daim etsin.
Teşekkürler canım 🤗
Hayır sosyal olmalı ama dozunda beni yalnız bırakmayacak
Aşırı sosyallik değildir o bir haltlar yiyordur mutlaka🥲
Tabii ki olurum.. Çok da eğlenceli olacağından eminim 😅
Güzel olurdu çünkü ben çok mesafeli biriyim ve arkadaşım hiç yok 4 ablam var onlar benim için yeterli😂 onun arkadaş çevresi kalabalık olursa güzel olur yani😂
Güzel yaklasım 😊
Olamam heralde heryere gitmekten muaf tutarsa ancak olabilir çok gezmeyi sevmiyorum
Aşırı sosyal olmasın diyorum ben evini yurdunu bilsin o ne öyle ya arıza çıkartırım 😅✌️
Her şeyin sınırı olmalı ya hiç bir şeyin aşırisini istemem.
Hayır. Gerektiğinde eve girmem ama genelde ev ortamını severim.
Bu kadar aksiyon bana fazla gelir, no no no.
Benim sevgilim sadece Benimle ilgilenecek Yabancılarla değil
Erkek arkadaşı yoksa kız arkadaşlarıyla istediği kadar sosyal olabilir problem yok
Ben asosyalim zaten sosyal bir kadın benimle sevgili olmaz ben de sosyalleşmeyi beceremiyorum
Tam aradığım kişi keşke olsa, Bende öyleyim çünkü. Çok severim gezmeyi tozmayi keyfi
Hayır olamam çünkü ben sosyal değilim. Oda benle olamaz.
Olamam yaşadım da, telefonu açmaz arada cevap verir , güven sarsıcı biraz yani sonu yakın oluyor
Yok olamam onun gtu başı ayrı oynar. Çok gezen ayak bk getirir.
Bende aşırı sosyal olduğum için uyumlu olucagini düşünüyorum
Neden olmasın onunla beraber bende sosyalleşir beraber gezer beraber eğleniriz yani evet 🥰
Olamam, ben ev kedisiyim böyle bir yaşam bana çok ters.
Hayir istemem aksine çok sosyal olmasin. Birlikte gezmek isterim
Asosyal bir kızım, o kadar sosyal bir erkekle olamazdım sanırım 😅
Asosyallerle bilem olamadık kaldıysaki sosyal biri...
İlişkimize zarar vermeyecek her şey olur