Reelde beğenilmeyen kızların bile DM kutusunda 3-5 erkek oluyor, güzel kızları düşünemiyorum bile. Geçmişte bu kadar fazla erkekle flört ya da sevgili olmuş biriyle ciddi düşünmek pek mantıklı değil bana göre
2 ay
Reelde beğenilmeyen kızların bile DM kutusunda 3-5 erkek oluyor, güzel kızları düşünemiyorum bile. Geçmişte bu kadar fazla erkekle flört ya da sevgili olmuş biriyle ciddi düşünmek pek mantıklı değil bana göre

Bu liste bizim grupta sürekli dışlanan tipsiz arkadaşımızın takip listesi buna ifhafen. dediğim gibi en çirkin kıza bile 500lerce kişi yazar. çünkü Abaza cok
öyle zaten bir kız profil fotosu koyduğu an zaten erkekler hesabına doluşuyor istekler başlıyor
Yani banada günde 200 istek gelir tek tek saydım günde hergun 200 kişi yazıp 200 kişi istek atıyor bazen bu sayı dahada cok ve düzgün kibar erkekler yazsa bile bu abazalar yüzünden ne isteğini kabul ederim nede cevap maalesef
sosyal medya abaza kaynıyor zaten çoğu kişi oradan ilişki yapmak istemiyor yüz yüze görüp tanıdığın biriyle olmak en iyi olan
Şu anki ortam tamamen sosyal medya ekonomisi aşkım, herkesin elinin altında sınırsız insan var 😅 Kızların çok konuşuluyor gibi görünmesi biraz da bunun algısı. DM’de 5 erkek olması, hepsiyle duygusal yakınlık kurduğu anlamına gelmiyor 💁♀️
Geçmişe çok takılmak seni yıpratır, önemli olan şu an sana nasıl davrandığı, sana karşı tutumu, sadakati. Senin çizgilerin net olsun, karşındaki de buna saygı duyuyorsa bence şans verilir. Peki senin için “geçmişteki ilişki sayısı” kaçtan sonra sorun olmaya başlıyor? 🤔💬
geçmiş geleceğin aynasıdır
Geçmiş iz bırakır ama birebir kopya değildir aşkım 😌 İnsan değişir, olgunlaşır 💫
Cevap
3Cevap
Sosyal medyada 10/1 kızın bile dm kutusu Abaza okyanusu gibi kızlarda kafasına göre takılıyor bu yüzden
hep böyleydi kadın her daim değerlidir. yakışıklı değilsen kızların gözünde sivrisinekten farksızsın
orası öyle zaten tip ve paran yoksa kızlarla olman çok zor ama eskiden sosyal medya yokken kızların bu kadar tercihi yoktu mesela şu an ülkedeki her erkekle iletişim kurabilecek seviyedeler
Bı bitmedi su inceller. Cidden kafayı yemiş siniz siz
incel değilim ayrıca her gördüğünüz erkeğe de incel demeyin bence anlamını bilin kelimenin
Tedavi olması gereken kişiler bir çeşit hastadır. Devlett el atması gerek size anne baba ilgilenmiyorsa
incellik bambaşka bir şey bizim konumuz bambaşka
Yahu kadınları hedef alan bir canlisin ne isen ne insanlardan uzak dur yeter
hedef mi almışım? dediklerim tamamen doğru bunu kadınlar bile kabul ediyor her kadına günde onlarca istek geliyor bunun neresi hedef almak
Yazan kişiler abaza bitik erkekler oluyo bunu unutma. Omurgası olmayan tipsiz erkekler hep
zaten sorun o erkeklerde onlar kızlara bu kadar mesaj ve istek atarsa kızlarda kendini ulaşılmaz zanneder incel dediğimiz arkadaşların sayısı bu sebepten artıyor dolaylı olarak kızlara beğendiremiyorlar kendilerini
Ciddi düşünme o zaman?
yani kızlarla sadece fb tarzı bir ilişki mi yapiyim
bana benzeyen kız olduğunu pek sanmıyorum herkes birilileriyle bir şeyler yaşamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?