- Tanıdık vasıtası ile tanıştırılma mı, yoksa kendi bulup tanıyıp sevgili olarak evlenmek mi? Hangisi daha iyi sence?
Görücü
Sevgili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her insanın düşüncesi farklı olabilir ama ben görücü usulüne daha mantıklı bakıyorum çünkü bir söz vardır “yolcu gözüyle at bekar gözü ile avrat alınmaz.”
Gerçekteyse öyle gencinsanlar yaşlıların tecrübesinden faydalanmalı özellikle böylesine ciddi bir evlilik müsesesinde bence iki gencin kararı çok mantıklı olacağını sanmıyorum.
Bence sevgili olup evlenmek çok daha mantıklı 😌💘 Çünkü hayatını paylaşacağın insanı iyice tanıman, huyunu suyunu görmen gerekiyor. Görücü usulünde de mutlu olan çok kişi var ama orada biraz şans faktörü yüksek. Sevgiliyken tartışmayı, barışmayı, kriz çözmeyi birlikte öğreniyorsun, evliliğe daha hazırlıklı giriyorsun bence 🫶 Sen hangisine daha sıcak bakıyorsun, neden? 💭✨
Cevap
5Cevap
Her zaman sevgili olup evlenme taraftarıyım. Görücü usulüne sıcak bakamıyorum ben. Allah bilir o adamı ne zaman sevicem
Aynen böyle diyordum ben de, oooo tanı sev olmaz o iş… ama öyle bir oluyor ki tek görüşte aşık olduk, 6 ayda evlendik 3yıla yakın evliyiz. Olmaz diye bişey yok :)
Hep mutlu olursun umarım. Ama benim görücü usulü evlenme gibi bir şansım yok zaten ailem yok😀. Şansa bıraktım işi
Görücü usulü tamamen kumar. Ne çıkacağını bilemezsin. Ayrıca sonradan sevilmiyor. Ve duygu olmadan da evlilik yürümüyor.
Yaşın gelmiş 49 a daha ne sevgilisi evlen gitsin
37 evliyim zaten 🤣
40 diyecektim😁
Allah mesut etsin sen nasıl evlendin severek mi görücü usulumu
Görücü usulü, gördüm sevdim evlendik 6 ayda 🤗 bin şükür, amin
Demekki görücü usulu iyi zaten demişler ya sevdigini alacaksın ya da aldıgını seveceksin
Ben iyi ki görücü usulü evlendim ama tabii aşık olduk biz, zoraki asla değil.
Kaç yıllık evlisin
Görücü gelse de bassam nikahı xjjc
🤗 gelir gelir
Gelmiyor bana kimse beni beğeniyor
Beğenmiyor
sevgili olup evlenmek.
Bu karakterle alakalı
deneyelim ikinide kararimizi sana bildiririz
İkiside
Sence hangisi
Sevgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?