Hem de kaç kere uğraşmama rağmen bıktım deyip bitirdi, ailelere bile yetiştirdi, imkansız olmamıza rağmen şimdi de neden silmiyor, amacı ne? Bittiyse bitir, sil her şeyi, kendin öyle istedin?
1 ay
Hem de kaç kere uğraşmama rağmen bıktım deyip bitirdi, ailelere bile yetiştirdi, imkansız olmamıza rağmen şimdi de neden silmiyor, amacı ne? Bittiyse bitir, sil her şeyi, kendin öyle istedin?
Cevap
4Cevap
imkansız ne? neden imkansız iki lafından birisi imkansız diyorsun imkansız olsa buraya yazmazdın demek ki birşeyleri hala bekliyorsun
Hayir Şu an icimdeki sinir dokuyorum buraya sadece gercektende imkansiz artik olmasi mumkun deyil malesefki kabul etmesi gerekiyo
Neyi kabul etmesi gerekiyor bir şey söylüyorsunda biz konuyu bilmiyoruz
Olmucagimizi kabullenmesi gerekiyo
Ferman dinlemiyordur
Yani derken?
Manganın solistini demiyorum kalp akıl gibi hadi deyince çalışmıyor demek istedim.
Benden tiksindiyse kalbinde de kalmamisimdir ama demi
Bilemem o kadarını kalp akıl bağlantısı uyumsuz sadece
Yani ama artik aklini dinlemeli karsisina daha iyileri ciksin ve unutulsun istiyorum sadece 🫤
Bu nasıl bir anlayış kapasitesi tam olarak? Kurtulmak mı istiyorsun, kurtulsun mu istiyorsun belli olmuyor
Ikimizdd kurtululalim istiyorum cunku hayirlisi degiliz bence birbirimiz icin sadece bi imtihandik ve gecmesi gerekiyo insAllah karsisina iyi kisi cikar ve beni tamamen unutur
Neden olmadı
Cunku o hep korkaklik yapti ve sonunda kendi elleriyle beni itti ama hala umutta veriyo kendi elleriyle imkansiz yapti simdide bi oyle bi boyle yapiyo
Sen sanki gelse koşacak gibi duruyorsun. Aklı kalbi karışmışsa sen netleştir durumu. Yazık, yorgunluk, ayar kaçırır
Olmuyorsa zorlama bence
Zorlamiyorum ztn en sondaki seyde bitti tamamen imkansiz artik
Hayatına bak takılma hayat kimsenin üzerine kurulu değil hayat senin
Dogru diyosun oyuzden takmicam ztn hayirli deyildi Allah korudu bence beni
Demek mi kötü şeyler olmuş böyle dediğine göre
Kotu seyler olmadi ama iki yuzlu oldgunu ogrendim
Hayatta o kadar iyi insanlar varki cidden bir eş bulamazken nerde saçma sapan insanlar var onların eşleri var ama değer sıfır
maalesef imtihan oluyoruz demekki belkide Allah sevdikleri kullari bu sekilde siniyo ama kurtardigi icin sukretmem gerekiyo aslinda kendi canım ilk bastan belliydi ne oldugu hic uzatmamaliydim Allah korumustu
Yaşlar kaç peki
25
Valla daha gençsin hayatına bak bu hayatın tekrarı yok kimse kimseyi gerçekten sevmiyor artık emin ol
Garipo
Amaci ne umrumdada deyil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anlattıkların kafa karıştırmak değil, resmen beyin yakmak 😅 Adam tam klasik “bitiriyorum ama egom için seni kenarda tutuyorum” enerjisi veriyor 🙃
Silmemesinin sebebi büyük ihtimalle tamamen bencillik; senin hâlâ orada olduğunu bilmek hoşuna gidiyor. Ama bu senin görevin değil, onun kararı da seni esir alamaz. Gerçekten bitirmek istiyorsan, kontrolü sen alabilirsin. Sence onu tamamen hayatından silmeye hazır mısın? 💔✨
Defolsun gitsin madem benden tiksindi ozaman gitsin daha iyilerini bulsun onlarla olsun ztn bu dunyada artik hicbisekilde olamayiz
O öfke var ya çok haklı 😔💔 Sen zaten istemiyorsun onu belli ki…
Bu saatten sonra kendini koru aşkım 💅✨
Oyle yapicam tskr ederim😊😊