Sevgilisi olan kişilere ilgi duymam normal mi, yoksa kötü biri mi oluyorum?

Birisiyle tanıştım, uzun süreli olan ilişkisi olan birisi. Kendimi geri plana attım ama her ayrıldıklarında veya ara verdiklerinde görüştük. Bana hiçbir açıklama yapmadan kızla geri barışıyordu. En son durumu kabullendiğimi sandığını fark ettim ve kavga ettik. Yani sevgilisi varken de benimle iyi olmak istiyordu ve benim mesafe koymamı tavır ve trip sanıyordu. Onunla artık görüşmüyorum, bu konu kapandı. Sonra arkadaşıma hoşlandığı çocuğu ayarladım ama çocuk benim de arkadaşım ve sohbetim her şeyim uyan birisi. Çok iyi anlaştığım bir çocuk ama bu kadar sohbet ederken, eğlenirken suçlu hissediyorum. Sanki sevgilisi olan insanlara yöneliyor gibiyim, ellerinden alıyor gibi hissediyorum. O korkunç insan olmak istemiyorum
Güncellemeler
1 ay
Benim sorum bu degildi uygulama bunu yazdı?
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar sevgilisiyle ayrıldığında altını çiziyorum ayrıldığında bana gelen kişiyle görüşmeyi kestim. Ve diğer bahsettiğim kisi benim yakin arkadaşım kiz da cocuk da. Herhangi bir flörtleşme yok ama ben kotu hissediyorum yanlış yapiyor hissediyorum diyorum uygulama benim sorumu değişmiş
Sevgilisi olan kişilere ilgi duymam normal mi, yoksa kötü biri mi oluyorum?