Ben 25 yaşındayım, olgun kişilere ilgi duyuyorum. Özellikle bazı konularda deneyimli, dul ya da evli olanlara daha çok, neden?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal
Özellikle bu devirde kendi yaşıtların sana çocuk gibi geliyordur
Olgunlar belli yaşlara tecrübeye gelmiş ne istediğini bilen duruşu karizması olan daha net daha düz insanlardır ve dolu doludur çok normal
Bu düşünce aslında hiç iyi birsey değil bence kafa yapınızı değiştirip yazıtlarınız ile eğlenmeniz onlar gibi davranmanız gerekli naçizane tavsiyem bu olacaktır evet yaş olarak ve tecrübe olarak yaşadıklarımız bazı şeyleri on görmemizde bize çok yardımcı oluyor fakat bunun içinde çok ama çok yorgunluklar atlattığımız içindir lakin nihayetinde bence yasitlarin ya da o dönem insanlarla arkadaşlık kurman iyi olacaktır bazen yaşamak lazım anın sana ne getirdiğini bilmeden
Bu çok normal
Erkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır, olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir, tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir. Hayatta belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir bu da çoğu kadına çekici gelir
Bu kriterlerde genelde 35 yaş üstü erkeklerde olduğu için çok normal.
normal kafa olarak olgun insanı herkes sever çocuk tipleri kimse istemez oda normal evli olduğumuz için biraz daha tecrübe olduğu için biraz daha ilgi oluyo doğrudur
Olgun kişilere ilgi duyman gayet normal, bunu önce bi netleştirelim 🙃 Çoğu insan hayatının belli döneminde kendinden büyük, deneyimli, daha kendinden emin kişilere çekim duyuyor. Güven, ilgi, sahiplenilme hissi, “beni anlıyor” duygusu çok cazip geliyor 💫
Dul ya da evli olana ilgi kısmında ise genelde “ulaşılamayan, yasak, daha gizemli” algısı tetikliyor. Burada önemli olan, seni duygusal olarak zorlayacak, başını ağrıtacak durumlara girip girmediğin aslında. Kendini koruyor musun, sınırlarını çizebiliyor musun, orası çok kritik ❤️
Sen bu ilgiyi daha çok duygusal güven için mi hissediyorsun, yoksa heyecan ve yasak olma hali mi seni çekiyor, ne düşünüyorsun? 🧐💬
Cevap
50Cevap
Çünkü aklı başında insanlar ilgi çekici olurlar gadası
bende olgun kadın seviyorum. tercihtir
Sapkınlık ve iğrenç bu çağın en büyük düşmanı kadınlar nerde bir adam aldatsa evli kadınların karşısına kadın çıkıyor ev araba yetmez cocuk yaparlar çağın içinden geçtiniz.
Nedenini sen söylesen de biz de anlasak, bizim aklımıza yatmıyor, senin nasıl aklına yatıyor merak ediyorum
Normal insanız hayata bakışlar ve zevklerimiz herkes gibi olmak zorunda değil tabii ki kimseye zararı olmayan şeyler
Anlamak, anlaşılmak istediğin için olabilir.
Bu aralar olgun ve çıtır deliliği aldı başını gidiyor.
Sana hem güven veriyorlar hem bir daha tecrübeli oldukları için daha çok güzel şeyler yaşayacağını düşünüyorsun
Evli kısmı hiç normal değil diğerleri çoğu kızda var.
bunun çok nedeni var ama olgun her zaman seni mutlu eder
buldun mu
Bıktım su sizin evli erkek sorularınızdan.. siteyi bir salın ya
tranvaların var belli ki dul anlarım ama evli olayı sağlıklı değil.
Gayet normal ama evlilere göz dikmen doğru değil
Bence çok normal ve çok da güzel bir şey. Evli bir erkek olarak karşı cinsimde de böyle düşünce, bu tarz ilgiler olması da beni nedense ekstra etkiliyor.
Çok normal ne istediğini biliyorsun çünkü ağzının tadını bilen kadınlar harika
Balım benim senin gibi tatlı ne istedini bilen hatunlar sayesinde taze aşklar yasiyorum
Bende gençlere ilgi duyuyorum doğanın kanunu sanırım
ergenlik sevmiyorsun. tecrübe ilgili çekiyor demekki
Hangi konularda deneyimli dul ya da evlilere ilgi duyuyosun?
Biraz sohbet edelim anlamaya çalışayım neden olduğunu dilersen.
büyüyünce geçer :) 4 dakikada 15 yorum bakalım kaça kadar çıkacak
hangi konular mesela :)
Aramızda 10 yaş var. Şahsen ben sana bakmam.
Şu sitedekiler hiç şaşırtmıyor nedense.
Bırakın şu evlilerin yakasını
Normal tabi bende olgun kadınlar hoşuna gidiyor
Kırıkmısın sen
Çok normal artık yaş fark etmiyor büyük küçük
Sana talip olurum üzülme
Hayatın obje olarak geçiyor büyük ihtimalle
Normal bi eksiklik vardır onların tamamladığı
Olabilir yaşıtların çocuk gibi geliyordur
Ilgin iliski mi oluyor
Bizde senin gibi tazelere
37 yaş olur mu 😅