Kadınlar gerçekten fiziksel olarak beğenmediği erkeklerle neden ve nasıl birlikte oluyor?

Liseden bir arkadaşımla takipleşiyoruz. Kız su gibi, lisede de okulun en yakışıklıları hep peşindeydi ama kız kimseye yüz vermezdi. Ve oldukça zengin bir kız. Evlendiğini gördüm. "ayıcık" kategorisindeki bir adamla evli. Storylerini gördüm bir otele gitmişler ve adamın tek yaptığı yemek yemek. Oğlan çocuğuna benziyor. Çekicilik sıfır. Kızın kendine has enerjisi duruyor ama o kadar yakışmıyorlar ki kıza üzülüyorum. Ben 20-25 yaşlarımda depresyondaydım bildiğiniz. Mühendisliği bitirmekle cebelleşiyordum. Tükendim ruhen, sonra son 2 yılda tekrar bir kendime geldim. Daha bile güzelleştim. Erkeklere bakıyorum. Şişman. Tarz diye bir şey yok kiminde. Kimi görgüsüz bir keko. Hani üniversitedeyken de (tamam elit bir üniversitede okumadım ama iyi bir üniversitedeydi) sevgilisi olanlar ilk haftadan olup sonra da devam ettiler. Galiba ben o treni kaçırdım ve bir anda yepyetişkin oldum çünkü karşıma çıkan erkekleri hiç beğenmiyorum. Bir de üstüne benim nadir zevklerim de giriyor (sakalsız olmalı vb. gibi) geriye erkek kalmıyor. Kadınlara bakıyorum çevremdeki hepsi iyi durumda. Geçen lisede aşık olduğum çocuğa baktım dedim buna mı aşık olmuşum, bu tip ne Allah aşkına. Erkeklerin bence bir an önce kendilerini yaşlı gösteren alışkanlıkları bırakmaları gerekiyor. Sakal bırakmak gibi, 40 yaşından sonra bırakın. Gözüme çok çirkin geliyorsunuz.

Güncellemeler
2 ay
Erkekler depresyondan ve kendi yaşlarına adapte olamamaktan mi genç kadınlara ilgi duyuyor ya acaba
Kadınlar gerçekten fiziksel olarak beğenmediği erkeklerle neden ve nasıl birlikte oluyor?